"Atentat" asupra lui Voronin

Io zic ca servicile secrete romanesti au incercat sa-l elimine pe cel mai iubit fiu al RSS Moldavia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukas said:
Io zic ca servicile secrete romanesti au incercat sa-l elimine pe cel mai iubit fiu al RSS Moldavia

Daca vroia SRI-ul sa-i ia gatul ala era mort de mult .Animalul ala bolsevic.

intre...

intrebarea este: si de nu s-a reusit atentantul? sau mai sigur a fost o inscenare! la sigur! ca sa spuina lumea vai saracul prin ce a trecut! :D

Atentate in Moldova - de risul ciinilor...

Toate evenimentele si actiunile comunistilor, iesite din comun, din ultimul an si jumatate sunt doar niste miscari cu "Iapa" ce au drept scop de a sustrage atentia populatiei de la situatia socio-economica din tara.

Astfel cu cit mai mult interes le acordam noi, cu atit mai mult succes au ele.

Dati-mi si mie vreo 2-3 exemple de persoane sau grupuri cointeresate de "disparitia" lui Voronin, si care ar putea pune in actiune un atentat...

Presedintele demult vrea sa i se acorde o casuta, ca si lui lucinschi, si iata ca a aparut un "argument" in plus, ca trebuie sa locuiasca in casa separata cu paza speciala.

pai da

exact si intocmai ce am spus: atragerea unor avantaje si deci rezolvarea unor interese pt. ca vai sarcacul e in pericol, dar ca distruge toal moldova s-o fi gandit saracutul manca-l-ar condorii sa-l manance!

Voronin cred ca a vrut sa se mai auda despre el... sashi mai creasca rtg.
Stiti cum este la tara.. babutele : "Vai de el, bietul presidinte inca shi asta ii mai trebuie?"

Cred ca daca cineva a avut de castigat din aceasta tarashenie, acsta a fost Voronin, care, mititelu' s-a speriat de moarte.
Finalul imi aminteste de "Conu' Leonida fata cu reactiunea"

Desigur ca el a avut de cistigat... cine organizeaza, acela si cistiga...

Poate sa incerc si eu sa organizez unul asupra mea??? :lol:

ce mi-a placut cel mai tare din toata istoria asta e ca au taiat totsi copacii din fatsa casei lui ca sa nu se mai urce nimeni in copashi sa-l ucida pe Voronin :D :D :D

Stanik said:

pui pe cineva sa te impushte cu prashkia? sau vrei nici tu sa n-ai copashi in fatsa casei?

NU... ma gindeam poate-mi vor propune sa ma mut cu traiul la Presidentie... sau cel putin sa mai vorbesca lumea despre mine... :zzz:

Ingerica said:
ce mi-a placut cel mai tare din toata istoria asta e ca au taiat totsi copacii din fatsa casei lui ca sa nu se mai urce nimeni in copashi sa-l ucida pe Voronin :D :D :D
Serios? Pai putem sa-i dam in judecata pentru nenorocirea naturei :D

Stanik said:

Nu cred ca ar mai avea parte de aceeasi mediatizare :lol: .Tov Voronin e vulpe batrana ... si foarte ROSIE ( a se citi bolshevica) :) .

Pentru ce sa-si mai faca si el Publicitate, doreste inca 4 ani la conducere ?
Stie ca nu o sa le primeasca.

Sa fi fost cinema mai de jos, poate ca si credeam ca a fost o inscenare.
Sau sa fi stiut ca toata natiunea il iubeste... Da, credeam si eu ca este o inscenare.

coolgreetings said:
Ingerica said:
Serios? Pai putem sa-i dam in judecata pentru nenorocirea naturei :D

FOARTE CORECT. presedintsi o sa mai fie, da iata copacii pina o sa creasca la loc..........

Eu, am auzit o chestie... si pare sa fie real... da poate-i o birfa doar...

Se spune ca in ziua ceea era sarbtoarea "Desantnishilor"... si un cretin, fost desantbic, se intorcea acasa de la betie... si atras de trei ori in aer... in sens de: "E sarbatoare.. ce dracu???".

Si de aici s-a inceput toata chestia cu atentatul...

Apoi el a dat interviu si si-a cerut scuze fata de presedinte. E a adaugat ca nici nu stia ca traieste Voronin alaturi de dinsul... :lol:

Back