"Atentat" asupra lui Voronin

Eu nu stiu ce putea sa i se nazareasca lui Voronin la o bucata de noapte... si crezi ca atunci cind auzi impuscaturi... mai scoti capul afara ca sa vezi cine impusca???

:D :D :D da scotsi capu afara ca sa te nimereasca :)
el cred ca se uita in acel moment pe fereastra. noaptea trezeste romanticii :D :D

:lol: :lol: :lol:
Te-as vedea eu uitindu-te pe ferestra... cind vom cinta serenade... 8)

Chiar il consideri nebun dea binelea ??

Stanik said:
Eu, am auzit o chestie... si pare sa fie real... da poate-i o birfa doar...

Se spune ca in ziua ceea era sarbtoarea "Desantnishilor"... si un cretin, fost desantbic, se intorcea acasa de la betie... si atras de trei ori in aer... in sens de: "E sarbatoare.. ce dracu???".

Si de aici s-a inceput toata chestia cu atentatul...

Apoi el a dat interviu si si-a cerut scuze fata de presedinte. E a adaugat ca nici nu stia ca traieste Voronin alaturi de dinsul... :lol:

Am auzit si eu :)

Adica ala care a inpuscat in aer... era din paza de corp a lui Voronin??? :roll:

Mda... Moldova - tara paradoxurilor... la noi ca la nimeni...

Dar oare Voronin a declarat in public c-a fost atentat asupra sa??? Sau aceste presupuneri sunt ale jurnalistilor???

ma mir cum de voronin inca nu a facut panica si scandal din toata chestia asta...... e un mijloc foaerte comod de a pasi peste prostiile facute pina in prezent

Panica nu vrea , el zicea ca vrea sa fie om simplu sa traiasca cu oamenii de rind si sa fie ca ei , deci nu putea sa-si faca castele , acu ca a avut loc un "atentat" asupra viatii dragului nostru presedinte el va fi nevoit sa se mute intr-un loc mai sigur , ca depilda o villa noua construita cu securitate maxima . Acest lucru va fi desigur cerut si de partidul sau pentru al proteja , desigur ! Apoi , printr-un miracol villa va fi privatizata pe numele lui sau a rudelor lui sau ceva de tipul acesta ! :crazy:

Mda... ce sa-i faci realitatea in Moldova... poate va veni ziua cind toate casele din Moldova vor fi ca cele din Valea Morilor... Adica dupa ce toti vor trece cite o data pe la presidentie... pentru patru ani...

Ei poate vreo 1000 de ani ne ajunge... daca luam in consideratie toti functionarii publici ca Presidentia, Parlamentul, Guvernul, Primariile...

Back