"Atentat" asupra lui Voronin

imi amintesc de faza trintita de voronin inainte de a fi ales presedinte..... cum ca daca va fi presedinte va reduce personalul antrenat in parlament , presedintie si guvern, .... dar a fost cam invers, doar a devenit presedinte si primul lucru care a fost facut .... a fost schimbat mobilierul din presedentie si aproape a fost dublata paza de corp a celor trei

Si sa mai adaugam ca el vrut sa revenim la raioane... ceea ce-ar fi dus iarasi la marirea personalui... la cheltuieli adaugatoare si la instaurarea comunismului... pe pozitii mult mai ferme...

asta s-ar numi vrau sa fac dar nu stiu ce...... ca doar comunis tii singuri au recunoscut ca nu s-au asteptat sa vina la putere si ca pina in prezent ei inca nu au un plan normal de lucru pe parcursul acestor patru ani..... dar cine stie daca nu au plan poate ca nici nu vor sta patru ani..... sau de fapt pot sa stea ei si 16 dar in puscarie

care politiceni? a fost si cazuri ca au sta si astea la inchisoare cei drept nu in MD dar ma rog...... insa la noi is toti agronomi si tarani asa ca .....

Asta-i problema noastra - lipsa de tehnocrati...

Dar odata ce-au ajuns la putere ... e cam greu sa intentezi un dosar penal pe cineva... si oricum ei vor iesi cu miinile curate... :roll:

asta sigur , si cum se mai spune ... nu pot ei sa nimereasca la inchisoare caci nu avem inchisori de 5 stele ! Este o caricatura cu chestia asta !

Din atitea credite... puteau ei sa-si construiasca si o inchisoare cu sapte stele... dar nu s-au gindit ca totusi va veni si ziua cind haosul va lua sfirsit... caci totul are o limita si totul are un sfirsit...

cu toate ca presedentia a fost construita din banii barintilor si buneilor nostri.... eu as fi bucuros sa intre in el un avion asa din plina viteza... dar in momentul in care voronin sta de vorba cu toata compashca lui

imi pare rau ca e unica cladire asa mai solemna si mai inalta in chisinau: mai bine-i reunim la un picnic, si le punem acolo o bomba

Buna idee ... poate ii luam cu noi la picnic si ii lasam acolo in padure fara celulare ! Daca ii lasam acolo asa , sigur se vor pierde , chiar de ii lasam in suburbiile Chisinaului .. :) ..Daca vor incerca sa opreasca vreo masina sa-i aduca inapoi in oras ... hmmmm.... nu prea cred ca se vor opri lumea , dar nici ei nu cred sa riste sa iasa pe strazile noastre , nici nu stii ce "nebuni" vor dori sa-i calce , din intimplare desigur .. :lol: .. dar din cite stim , voronin si compashka fara ca cineva sa-i scrie ce are de spus nu stie nimic si deci nici in harti nu se prea pricepe ! Moarte sigura ! .. :D ..

iacatala si el, sau mai bine zis cuibushorul lui
parlament.jpg

Mda... sa luati asupra voastra atitea pacate... macar sa aveti pentru ce/cine... ei nici nu merita sa ne patam miinile... :P

PS: Mai atent cu ideile teroriste... Moldova este o tara care lupta impotriva terorismului si separatismului...

Back