"basarabia pamint romanesc"

80797a07.jpg

"De mai mult timp, prin orasele tarii si in spatiul Internetului se vantura o harta a Romaniei ciuntite, pe linia Kaninin (fost presedinte al Sovietului Suprem pe vremea lui Stalin), cu pretentia ca aceasta este Romania reala: fara Buceag, Basarabia de Sud, si fara Bucovina de Nord. Distribuitorii acestei deformari, un grup fantoma cu veleitati de activism pentru "romanism", a ajuns cu harta falsa a Romaniei si pe asa-zisa istorie virtuala a lumii - Wikipedia - fara ca autoritatile statului sa se sesizeze."

Victor Roncea Ziua(ca noaptea dormea)

"si halatul? cit e halatul??"

la modul serios, intrebarile legate de modelul de harta ales ca logo al campaniei isi gasesc raspuns pe www.romanism.net , sectiunea intrebari frecvente.
evident insa, nici un fel de raspunsuri nu-i vor multumi pe cei care cred ca lumea e condusa de iudeo masonerie si soros e in spatele tuturor nenorocirilor rasei umane...

TERMOCENTRALA;209479 said:
"De mai mult timp, prin orasele tarii si in spatiul Internetului se vantura o harta a Romaniei ciuntite, pe linia Kaninin (fost presedinte al Sovietului Suprem pe vremea lui Stalin), cu pretentia ca aceasta este Romania reala: fara Buceag, Basarabia de Sud, si fara Bucovina de Nord. Distribuitorii acestei deformari, un grup fantoma cu veleitati de activism pentru "romanism", a ajuns cu harta falsa a Romaniei si pe asa-zisa istorie virtuala a lumii - Wikipedia - fara ca autoritatile statului sa se sesizeze."

Victor Roncea Ziua(ca noaptea dormea)
Asta ti se pare ok?
Romania%20Mare.jpg

incepind de aseara granita de pe prut a fost inchisa pentru cetatenii romani. sute de persoane care se deplasau spre chisinau cu masini personale, microbuze dar si cu atocarele de linie au fost oprite in punctele vamele moldovenesti. fara a primi nici un fel de explicatii au trebuit sa astepte ore in sir in frig, pentru ca in cele din urma sa fie expulzati peste prut fara nici un fel de formalitati legale. astea sunt autoritatile comuniste de la chisinau. spuneti-le: DESTUL! iesiti dupa amiaza in PMAN si aruncati la cosul de gunoi al istoriei regimul asta criminal care tine separati fratii!!

romanii nu au putut sa intre in Moldova. Le-a fost frica de ceva..de ce?e adevarat ca se asteptau manifestari de 27 martie, dar asha a fost in fiecare an.

Am mai spus pe un alt topic putin mai devreme.

Mergeti la votare si dati jos comunismul. Eu sunt roman din Romania, dar imi pare rau sincer de ce vad in acest moment in Moldova. Ar trebui sa luati atitudine si sa eliminati comunismul din tara. Iar apoi daca si Romania si Moldova vor dori UNIREA, atunci cele 2 tari se vor uni. Daca nu, nu.

S-a mai spus asta, daca Moldova va scapa de comunism, ceea ce e foarte probabil la vara, atunci in Romania si in Moldova lumea va fi chemata la vot, pentru a vedea daca intr-adevar mai mult de 50% din populatia ambelor tari vor dori unirea.

Despre asta e vorba, nu despre semnat petitii, despre ba eu vreau ba eu nu vreau. Sa vedem ce va fi. Sincer imi pare rau cetatenii din Moldova sunt umiliti in halul asta de comunisti.

Sa ne auzim cu bine! Claudiu, Constanta.

Ce pacalici is astia de la vama. I-a oprit pe 12 romani si i-a trimes innapoi. Romanii astia erau din vaslui si din iasi doua orase moldovenesti. Pe aia din Bucuresti i-a lasat sa treaca.
Eu am spus de la inceput ca nu sunt de acord cu titlul Basarabia Pamant Romanesc pantru ca indica pretentii teritoriale care really nu este ideea pe care se merge si da impresia de ocupatie.
Da daca voi credeti ca Voronin e moldovean ap mai lesne o sa ne intelegem cu Korea de Nord.

Back