MirceaG;223648 said:
As propune mai multe actiuni frumoase de exprimare a dorintei noastre pentru reintregirea Patriei. Oare cati dintre voi s-ar oferi voluntari?
vreau sa amintesc romanilor ca basarabenii spre cinstea lor au fost mai patrioti decat fratii lor din "Romania"
adica: au pastrat limba si au cultivat neincetat valorile romanesti.
au defilat cu tricolorul in frunte traversand toata Basarabia,atunci cand romanii erau sub cisma comunista iar ei sub cisma sovietica.
Bravo pentru curajul si patriotismul lor !!!
dar fratilor.....romanii nu va vor...nu vor reintregirea patriei...
romanii de-abea isi tin pantalonii lor sa nu le cada in vine,ce nevoie au de alte probleme...????
au renuntat la tezaur,au renuntat la Balcic,la insula serpilor,la nordul Bucovinei,la toti romanii din afara granitelor....
sunt ocupati cu manelele,ci ciubucareala,cu impartirea mostenirii comuniste,cu pipitele de la televizor,cu mafia tiganeasca,cu multe altele, care ii fac obtuzi,nesimtiti si departe de a fi patrioti.
asa ca dragii mei,luati-va destinul in maini,intariti-va economic,intariti-va educatia si insurubati-va cat mai bine pe locul vostru de bastina.
feriti-va de cei interesati in folosul lor care va vind vise,adica fundatii,asociatii,si felurite programe care afara de a jupui bani europeni nu va aduc nici cinste nici folos.
va rog sincer sa-mi iertati brutalitatea sinceritatii,dar mai bine un sfat bun decat o amagire desarta.....
eu cel putin va respect si va admir.