Bastardostanul, cel mai mare exportator de rinichi umani

The Moldovan Government is currently working on a new penal code to provide a legal basis to fight the illicit trade in organs.

Prime Minister Vasile Tarlev says the government is taking the problem seriously.

Pai, de cand e articolul, ca e ceva vreme de cand "The Government is... working on..." shi "is taking the problem seriously". Inca n-a terminat de atunci?

Filip Antonio said:
coolgreetings said:
Sorry...i dont know English!

Then shut up.
Mi-a placut faza cu "shut up"
Why are you so angry?

Ei....sa lasam glumele....am citit ce era scris acolo si nu am aflat nimic nou...un articol de genul acesta am mai citit acuma cu vreo 2-3 ani in urma in Jurnalul National editie de Chisinau!
Ceea ce intristeaza ca lumea de la tara nu stie pericolul....si se lasa sedusi de suma "frumoasa" de bani care le este oferita!
Sunt sigur ca la oras asa ceva nu se intampla!

lia said:
The Moldovan Government is currently working on a new penal code to provide a legal basis to fight the illicit trade in organs.

Prime Minister Vasile Tarlev says the government is taking the problem seriously.

Pai, de cand e articolul, ca e ceva vreme de cand "The Government is... working on..." shi "is taking the problem seriously". Inca n-a terminat de atunci?

A fost publicat azi.

coolgreetings said:
Filip Antonio said:
coolgreetings said:
Sorry...i dont know English!

Then shut up.
Mi-a placut faza cu "shut up"
Why are you so angry?

Ei....sa lasam glumele....am citit ce era scris acolo si nu am aflat nimic nou...un articol de genul acesta am mai citit acuma cu vreo 2-3 ani in urma in Jurnalul National editie de Chisinau!
Ceea ce intristeaza ca lumea de la tara nu stie pericolul....si se lasa sedusi de suma "frumoasa" de bani care le este oferita!
Sunt sigur ca la oras asa ceva nu se intampla!

Si ti se pare normal ca la Mingir sunt (pana la) 36 de persoane si-au vandut rinichiul?

Si tu mai pui asa intrebari?
Ca orice om normal raspund la intrebare : " Sigur ca nu este normal ceea ce se intampla in satul cela, populatia nu stie ca dupa aia ei vor cheltui mai multi bani pentru tratamente....deci vor fi mai mult in pierdere decat castig!"

coolgreetings said:
Si tu mai pui asa intrebari?
Ca orice om normal raspund la intrebare : " Sigur ca nu este normal ceea ce se intampla in satul cela, populatia nu stie ca dupa aia ei vor cheltui mai multi bani pentru tratamente....deci vor fi mai mult in pierdere decat castig!"

Si ce spune asta despre "statul" in care se intampla toate acestea?

Nu te inteleg de ce vrei sa auzi raspunsul tocmai de la mine?
Doar in articol era clar scris : "People in rich countries will do almost anything for a kidney and in Moldova they are desperate for money." sau "The situation in Moldova is very hard."

Pai de la cine, Cool? N-ai scris tu replicile anterioare? :roll: Ori discutzi, ori nu.

Filip Antonio said:
lia said:

A fost publicat azi.

Tocmai de aia ziceam! Vorbe... Numai bune pentru un electorat cam prostutz.

Back