Ce credeti despre [magie(alba/neagra) + vraji ] utilizate i

EU cred ca topicul nu e prea clar. Cred ca exista ceva - nu stiu daca pot sa-i zic magie - cu care se poate crea o legatura (spirituala) intre 2 corpuri si prin care se pot influenta intre ele. Dar nu cred in vrajile babelor, coanei Omida sau a altor persoane de genul...
 
spunetimi va rog si mie o vraja! eu de mult ma preocup cu asha ceva dar nu am gasit nimic care as putea aplica yn practica! poate cine va sa ma ajute?
 
spunetimi va rog si mie o vraja! eu de mult ma preocup cu asha ceva dar nu am gasit nimic care as putea aplica yn practica! poate cine va sa ma ajute?
Pentru a face vrăji trebuie să știi că vrăjile sunt îndeplinite de spirite, stafii în unele cazuri oameni care dorm și mai rar treji.
Spiritul – este spațiu care e destrămat de nucleul (gravitația) soarelui sau a planetei care este de ajuns de masivă pentru al destrăma şi transforma în spirit viu adică a încărca cu energie. După își mărește experiența vieții pe alte planete în diferite corpuri pe giganți gazici ca Jupiter Saturn Neptun Uranus la sfârșit pe soare ultimele fiind ca o scoală superioară. Diferența dintre spirit ce se află în corpul omului şi spaţiu e de 313 grade celsius -276 + 36,6 = 313.
Spiritul pătrunde în corp prin moalele capului pe la 2 luni a embrionului și pornește inima. Spiritul e conectat la talamus și toate golurile care duc de la el.
Muşchii organele interne şi externe sunt doar un costum care e condus de spirit, cu ajutorul corpului spiritul se ăncarcă cu energie schimba lumea ce îl înconjoară evoluţionează îşi măreşte experienţa şi pur simplu primeşte plăcere de la emoții şi viaţă.
Spiritul poate trăi în orice tip de corp piatră, (pietre care cresc) minereu, cristale, plante, mamifer, amfibie, peşte, păsări, gâze, viruși microbi, celule… După moarte el se renaște în ce corp vrea, sau în ce corp i se permite, renașterea liberă pe planeta pe care ne aflăm e interzisă. Cu controlul renașterii se ocupă spirite străine care au creat religiile ca organ de control. după moartea corpului spiritul cu corpul energetic devine stafie, în general fiind tot spirit, înconjurat de corp de energie sau (aură)
Pentru ce te pot susține spiritele și stafiile – pentru posibilitatea de a se renaște. Adică când faci un copil ei îi alcătuiesc corpul, cel mai isteț se lipește de talamus și îl conduce.
Acum, pentru a organiza spiritele și sau stafiile trebuie să le vezi pentru asta din antichitate erau folosite buruiene halucinogene – de religii a fost introdus termenul de halucinații sub care e ascunsă existența spiritelor stafiilor structurilor din energie.
Întâi trebuie să-ți faci o grădină din plante care conțin aceste substanțe (trebuie să știi că tot de religii care îi ardeau pe vrăjitori de vii au fost create legile contemporane care au pus aceste substanțe în categoria narcotice) cum ar fi: Dimetiltriptamina care mai e eliminată de glanda pineală care se află în creier, scopul e de a învăța de a controla conștient această glandă.
efectul și stafiile arătate în clipul de mai jos:
http://www.youtube.com/watch?v=wQimrX_tWa0
Mai detailat citește: http://amurgul.wordpress.com/2010/08/12/dimethyltryptamine-dmt/
Exercițiile care trebuie să le faci în timpul luării acestor substanțe:
încordezi și relaxezi creierul
privești cu creierul în diferite direcții te focusezi la diferite distanțe
privești la mâini, picioare, organele interne
îți imaginezi în fața ta diferite obiecte geometrice le schimbi culorea(ele), forma(ele), densitatea, greutatea, luminozitatea, transparența, structura internă, părțile de la spate (invizibile).
Cureți creierul și corpul, vezi și scoți chakrele din corp.
Când vezi o stafie om creatură te conectezi la capul ei folosind fibrele tale sagitale. Mai detailat citește: http://amurgul.wordpress.com/2010/05/13/cum-sa-primesti-transmiti-ganduri/
Ai în vedere toate acțiunile tale sunt constant monitorizate de religii, îngeri, arhangheli, draci, demoni, stafii, spirite, locații automate(înregistrează orice activitate). Ca urmare a efectuării acțiunilor descrise mai sus poți fi prin transmiterea gândurilor, sentimentelor, suprapunere, astuparea-iritarea-inhibarea a creierului adus la sinucidere, impus de a comite infracțiuni, impus sub efectul substanțelor ilegale de a te comporta gălăgios, straniu, pentru a fi observat de polițiști și dus la dispensarul narcologic pentru analize. Mai ai în vedere dacă începi să primești gînduri de la spirite stafii și spui asta unui psihiatru îți va spune că ești schizofrenic, dacă îi spui că le vezi – spiritele, stafiile, atunci ai halucinații, dacă unele (rele) îți transmit sentimente ca frica atunci ești paranoic. Poți fi internat în spital numai de bună voință.
 
Back
Top