Ce m-a facut fericit/a azi

Celor de pe forum:daca v-am suparat cu ceva primitsi sincerele mele scuze imi pare foarte rau :( :( hai sa fim prieteni

astazi la noi la serviciu e sarbatoare mare ridic paharul shi pentru sanatatea celor de pe forum sambatuil merge in toi :D :D

Kill Bill 2 ... super .. m-a facut fericit pentru cyteva ore ... iubesccccccccc filmele lui Quentin Tarantino .... mai ales muzica din ele

M-am intilnit cu prietenul meu ce lucreaza la moldTelecom si mi-a spus ca Silent Hill 4 aproape s-a scos cu ajutorul la Another Bit Torrent Client 2.6.8. :crazy: :D :crazy:
Am inteles ca piesa Tiamat'ului "Vote for Love" a fost in OST la primul Kill Bill :wtf:

to v_d : o fost un gLIUk programi ... mai degraba am avut o criza de valori ... da am trecut-o shi de asta sunt fericit .....

GroSSu said:
to v_d : o fost un gLIUk programi ... mai degraba am avut o criza de valori ... da am trecut-o shi de asta sunt fericit .....
ap i-an examineaza inco-data codu, shi tae tati apelurile la functzia/pocedura cu prishina... shi pi urma shterge-o nah pi tati!
shi s numai aud eu gliukuri di estea!

da eu dupa ce am umblat printr-o ploaie ciobaneasca patru ore cautand raspunsuri/ explicatii si am fumat jumate de pachet de Marlboro, m-am urcat in tren si am venit acasa uda lioarca ca se auzea sliop-sliop cand mergeam, am facut un dus.

Fericire nu pot numi starea asta, dar e foarte placut sa-ti incalzesti picioarele dupa ce am umblat prin apa pana la merisor, de parca ea putea ceva rezolva.

azi am stryns ni$te mere ... merele cazuse pe iarba uscata ... foarte placut sa le stryng din iarba ... soarele yncalzea urechile ... satisfactie garantata

Back