Ce ne-ar putea omori

totusi plictiseala care imi face vizite citeodata sau agresivitatea generalizata in societate. evident nu in sens fizic m-ar omori, pur si simplu imi provoaca dezgust fata de ceea ce se mai misca. atunci imi pare ca totul a luat-o razna...

iar in sens fizic, prefer sa ma inchipui nemuritor. :crazy: voi incerca sa-mi revad viziunea cam peste 60 de ani. :lol:

pe mine tot singuratatea cind ieshti singur nu ai pentru ce lupta sau pentru cine lupta shi atunci dispare dorintsa de a trai trebuie sa ne bucuram ca nu suntem sunguri shi avem pe cineva linga noi

de unde stii ca nu suntem singuri??/ singuratatea e relativa....suntem multi pe planeta asta, dar doar oameni...adica de fapt cum spunea un umorist polonez, daca a vorbi cu tine insuti ca cu o personalitate distincta e nebunie, atunci noi, oamenii suntem nebuni de-a binelea..ca de cateva mii de ani vorbim doar cu noi insine....

catyusha said:
prostia...
cred ca nu numai prostia,multe prostii facem dar daca vom fi in singuratate vom muri lent dar sigur ...... :-? oricum totul depinde de noi noi ne-o facem singuri cu mina noastra/fumatul bautul drogatul shi multe altele, shi desigur cum ai scris shi tu prostia

vadim tu esti singur?
acuma nu,dar foarte mult timp ma idepartam de totsi in acel moment pentru mine singuratatea era cel mai bun prieten in singuratate rezolv asha probleme care sa fi fost la momentul dat cu cineva nu cred ca ash fi putut sa fac ceva asha a trecut o buna vreme 8) shi sa-tsi spun incepeam sa gindesc altfel despre viatsa dar la un moment dat am observa ca incetul cu incetul eu ma brabushesc shi ma indepartez de lumea reala,asha ca crede-ma ca nu este bine deloc sa fii singur :) :D

singuratate singuratate

De ce totsi noi ne temem de singuratate ne temem sa nu raminem singuri,ai nimanui, ...cum ne vom stradui noi asha von avea :lol: cum ne vom purta noi cu oamenii asha shi ei se vor purta cu noi

Re: awertawe

acolo mai sus....era o intrebare nepoliticoasa dealu vadim.....care din neatentie ia scapat pe forum! DAR CRED CA IL IERTAM DE DATA ASTA!

stati ca imi pare ca vad printre punctele celea.... :lol: poate sa nu-l iertam? de ce ar trebui? 8)

nu! mi-a venit o idee traznet! hai mai bine sa numaram toti pina la 27 si sa ne apucam sa ne transformam toate post-urile de pe forum in punctisoare si virgulitze! supercool! :crazy:

tristete

viatsa e grea dar trbuie sa stim s-o traim la justa ei valoare, e tare greu sa infringi toate obstacolele dar pentru aceasta si traim ca sa nu fim singuri,sa nu suferum sa nu fim tradatsi de acei pe care ai iubim cel mai dureros este atunci cin cind te dradeaza persoana iubita

Melania said:
acolo mai sus....era o intrebare nepoliticoasa dealu vadim.....care din neatentie ia scapat pe forum! DAR CRED CA IL IERTAM DE DATA ASTA!
Daca ai ceva impotriva mea spune,unde anume am gresit de ma iertatsi de data asta, imi vei da si pedeapsa lamurestema :x

IERTARE

ALO MELANIA CARE E GRESEALA MEA SPUNE CA NU POT SA LUCREZ DIN CAUZA ASTA spune ca vad ca tu iesti cu pritentsii la mine arata-mi unde anume pe forum eu am gresit

opaaaaaa.....baiatu nu poate lucra linishtiiiit.... :)
ei de-am shi-ai sa fashi, digraba nu primeshti raspuns daca nu ma greshesc.... :D

Melania said:
de ce anume pina la 27?

Pur si simplu ca sa ne fixam un punct de reper pentru inceput. 27 pentru ca sa nu fie un numar prea mare si sa nu obosim numarind.

[K said:
]opaaaaaa.....baiatu nu poate lucra linishtiiiit....
ei de-am shi-ai sa fashi, digraba nu primeshti raspuns daca nu ma greshesc....

Iaca tu, [K], rizi de nenorocirile oamenilor :lol: dar probabil nici n-ai observat cum o strigat de strashnic Melania la Vadim:
Melania said:
DAR CRED CA IL IERTAM DE DATA ASTA!

Iaca acum inchipuie-tsi sa fi strigat la tine, nici nu stii ce s-ar fi intimplat cu viatsa ta mai departe... Ia uite ca mai departe si Vadim a inceput sa strige. :lol: Poate asta-i contagios?

Vadim said:
ALO MELANIA CARE E GRESEALA MEA
Chiar crezi ca o sa-ti spuna? :lol: Asta-i un prikol de-a fetelor. Ea o sa te ignoreze, iar tu ai sa umbli cu urechile ciulite si foarte alarmat ca sa afli cumva care-i greseala ta... O sa se primeasca ca si tu n-ai sa stai degeaba si spectatorii vor fi multsumiti. :D Dar in realitate poate a fost doar o gluma de-a ei...

[K said:
]opaaaaaa.....baiatu nu poate lucra linishtiiiit.... :)
ei de-am shi-ai sa fashi, digraba nu primeshti raspuns daca nu ma greshesc.... :D
ai ceva importiva la ceia ce scriu,de parca tu nu faci gresheli numi spune ca iesti asa de cuminte si nu gresesti, din contra bucuratete ca eu am gresit si staruitete sa nu gresesti tu!!! sfintule :tu_mori:

Melania said:
dupa cun vad tu ierti,tu miluiesti nu cumva te crezi regina forumului?
daca am gresit imi cer scuze dar de iertat ma va ierta DUMNEZEU daca va socoti de cuviinta

vadim said:
[K said:
]opaaaaaa.....baiatu nu poate lucra linishtiiiit.... :)
ai ceva importiva la ceia ce scriu,de parca tu nu faci gresheli numi spune ca iesti asa de cuminte si nu gresesti, din contra bucuratete ca eu am gresit si staruitete sa nu gresesti tu!!! sfintule :tu_mori:

mdeah...... shi sa dzyc.... eu cuminte? doamne fereshte! da de ce sa ma bucur ca ai gresit ? eu nu-s de ashela...

imi pare bine ca nu esti din aceia, dupa cum am observat aici pe forum sunt oameni care vor sa-shi arate ca ei nu este nimeni a zrea fiu tu insuti :) K eu nu am nimic impotriva ta dar nu iubesc oamenii care incearca sa ma fu.ta

ati cam deviat de la tema! haideti sa nu mai fim ostili.....sa nu facem spam...capui va pot zice eu ce si cine o sa ne ucida cu siguranta daca o continuam tot asa....dunel!

cat despre greseala lui vadim....e una mika de tot......ca sa luat de mine, in rest e barbatu ideal!

Back