ce pot face doi indragostiti cand sunt impreuna?

zorzonel

New Member
forumul dat sa conceput pentru cei care cauta 'ceva' nou in relatia de cuplu (fiind deja/sau nefiind inca casatoriti). intr-adevar cu ce se pot ocupa cei doi pentru a face timpul sa treaca mai interesant?

hm...... ce procentaj din utilizatorii md.net erau yntr-o relatzie la momentul ynregistrarii....eu cred ca procentajul e mic.... iar la yntrebarea topicului.... raspund: ăăăăăăăăăăăăăăăă......

cind doi indragostiti sunt impreuna pot face un singur lucru sa-si vorbeasca vorbe dulci sa faca dragoste si sa stea in pat toata ziua :D :D

gigolo

sa stii ca nimic eroic nu ai facut decat sa te exprimi destul de vulgar. chiar daca as accepta drept adevar o iota din ceea ce ai spus, as face-o doar in cazul ca ceea ce ai scris nu se refera la tot timpul lor :D

altii ce cred...?

1. sa converseze cat mai mult posibil.. la inceputul oricarei relatii, exista dorinta de a cunoaste cat mai mult unul despre altul.. cu timpul, partenerii se mai inchid... trebuie sde resuscitat interesul primitiv si curiozitatea naturala de a afla multe si marunte despre persoana cu care iti imparti timpul si viata
2. conversatii despre totul.. lume, politica, etc.... pentru a mentine un interes intelectual
3. activitati sportive si mai putin sportive... jucam tenis, stranegm gandacii de cartofi de la bunica din gradina, mergem la aventura park, luam o lectie de dans.... formam interese comune.

Ingula ...hmy... este bine sa conversezi...dar nici kiar "kyt mai mult posibil" ar ynsemna sa-tzi petreci tot timpul liber konversynd...kinuidu-te sa aduci o tema noua... shi..asha le epuizezi prea repede... trebuie sa existe komunikare... ynsa sa fie konstanta shi nu yn exces... pt k ce e mult strika...
trebuie sa existe ynztelegere...

yn rest...ce pot face... le pot face pe toate...

mmmmmm

ni-o placut cum yn Pulp Fiction s-a discutat despre comunicare cand Vincent shy Mya stateu yn restaurant shy ea spune : nu te enerveaza cand stai cu cineva shi trebuie sa te chinui sa spui ceva doar ca sa nu taci?

atunci cand taci shi nu te simtzi incomod(ambii) atunci e o adevarata comunicare!

katy
eu is de acord cu tine ca nu poti vorbi la nesfarsit, ca la urma te mai doare gura, si muschii maxilarului. dar sunt alte lucruri. cand spui ca le poti face pe toate imi amintesc de un banc, citit recent

studenta la examen ii adie profesorului
- dle... profffessor... sunt gata sa fac totul pentru a da examenul...
- chiar totul?
- absolut totul! (cu un usor suspin pasional)
- chiar vei face totul? (o mai intreaba proful o data iscoditor)
- totul!!! (pune punct fata aplecandu-se peste banca, catre profesor si privindu-l discret in ochi)
la care profu ii spune:
- chiar si sa inveti? :lol:

morala este asa in cazul dat - cazuri reale din viata, cu preferinta experimentate, sau aproape de realizabil

eu, exemplu recent,

iubirea s-a apropiat de mine, venind putin mai tarziu ca de obicei, cu ceva bere in cap, si-mi spune ca pleaca sa se distreze cu prietenele sale de la serviciu mai departe, la care am acceptat sa o faca fara explicatii

cind doi indragostiti sunt in preuna credeti-ma ca stiu cu ce sa se ocupe.....si precis ca nu vor pierde timpul pe conversatie :D v

da shtiu o alta versiune a bancului, numa ca nu are morala....
(bancul e de pe vremea lu ceaushescu)

-chiar eshti gata sa faci totul?
-atunci dute diseara la 11 la rand la magazin shi dimineatza la 6 sotzia mea o sa te schimbe!

:)

vadim

dragostea exista un timp scurt de tot comparativ cu timpul pe care il petreci impreuna. nu poti fi indragostit 'permanent' - asta cere sanatate si energie, este ca si cum ai fi in zona nucleului unui reactor atomic - nu te poti afla mult timp acolo! cu toate ca comparatia nu este absoluta, are multe in comun, chiar mai mult decat se pare...

dragostea are asa o componenta cum este 'euforia' - adrenallin. uneori nu este destul sa crezi ca este dragoste, deseori ca sa nimeresti in reactorul atomic trebuie sa faci ceva efort. adica faci lucruri/activitati care provoaca si sustin euforia - ca mai apoi sa ajungi la dragostea, dar nu la ce dintai, la alta.

la general se poate spune - ca poti face orice, dar ma intereseaza ce anume din acel 'orice' global deja ati facut...

Back