FogDucker
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Cand zici "voi" la cine te referi? La mine si la ceilalti care au indraznit sa te contrazica, sau la mine cu anturajul meu(mai de la ferma)? Se pare ca experientele tale in Canada au fost altele decat ale mele. Tu ai venit aici, sa inveti, sa muncesti si apoi te-ai realizat. Dar nu ai trait, cel putin nu ca un canadian(faptul ca ai bani nu te face canadian). Pari intradevar educata si umblata prin toata lumea, dar degeaba, ca la capitolul Canada si canadieni... Iar Canada care o descrii tu este cea din ultimii 20 de ani, in cele 3 concentrari urbane mari, Montreal, GTA, Vancouver(si marile porturi de imigratie dealtfel). Posibil ca ai umblat prin tara, but apparently just not enough.
Afla ca eu nu am fost a atat de dedicat acestei cauze, de a ma realiza, fiindca am crescut aici, am mers la scoala aici, iar a fi in Canada mi s-a parut ca fiind ceva normal("I took it for granted"). Si traind intr-un mediu mai rural nu am fost expus prea mult acestei schimbari(multiculturalism) in care se afla acum tara. Si un plus nu am "anturajul" pe care il ai tu ("Una e asistenta medicala,alta si-a deschis cabinetul ei stomatologic,altul are companie de constructii,samd"), ci un anturaj de oameni mult mai simpli dar canadieni(deabia in facultate am cunoscut cativa romani).
Afla ca eu nu am fost a atat de dedicat acestei cauze, de a ma realiza, fiindca am crescut aici, am mers la scoala aici, iar a fi in Canada mi s-a parut ca fiind ceva normal("I took it for granted"). Si traind intr-un mediu mai rural nu am fost expus prea mult acestei schimbari(multiculturalism) in care se afla acum tara. Si un plus nu am "anturajul" pe care il ai tu ("Una e asistenta medicala,alta si-a deschis cabinetul ei stomatologic,altul are companie de constructii,samd"), ci un anturaj de oameni mult mai simpli dar canadieni(deabia in facultate am cunoscut cativa romani).