Femeia - Amanta

zorzonel

New Member
asa femei deobicei sunt destepte, si mai si sunt independente. daca sunt maritate si mai sunt amantele cuiva, atunci asta se numeste altfel. dar mie imi pare ca sunt un milion si juma de cauze de ce exista amante/amanti

......de ce accepta ele astfel de relatii?......
Pentru ca sotii nu au grija de ele.....nu le acorda atentia cuvenita!
Sau poate au o viata sexuala foarte plictisitoarea (adica sotul nu-i ofera placerea pe care o vrea ea), din cauza aceasta simt nevoia sa incerce ceva nou!

coolgreetings said:
......de ce accepta ele astfel de relatii?......
Pentru ca sotii nu au grija de ele.....nu le acorda atentia cuvenita!
Sau poate au o viata sexuala foarte plictisitoarea (adica sotul nu-i ofera placerea pe care o vrea ea), din cauza aceasta simt nevoia sa incerce ceva nou!
uai, ian nu zi tu povesti, ca nu mai sunt barbatii vinovati in toate 8) :lol:

Tinand cont ca nu numai femeile fac asta...devine ceva normal si omenesc... :crazy:
Unii o fac de prea bine iar altii din lipsa acelui bine...insa asta nu cred ca mai conteaza :wink:

apu cand barbatzii se duk "na levo" is vinovate femeile, iar cand femeile kauta prikliuchenii is vinovatzi barbatzii... logic, nu? :crazy:

:D unele persoane sunt in rolul de amante, altele- de amanti.....
este un plus (pentru cei ce sunt in rolul asta)- poti rupe relatia usor si esti tot timpul bagat in seama. minus- esti pe locul doi si nu stii cind vei fi inlocuit..... :wink: in schimb esti liber :ciupos:

Mirabela Iucu said:
Ce vezi tu logic in toata chestia asta ? :wtf:

Apu cand esti prins cu matza in sac, raspunsu cel mai folosit e asta :lol:

joker, sunt de acord cu tine... :wink:

melany ce dilema ai descris tu aici... vrei sa spui ca asta demonstreaza diferenta intre barbat si femeie. ce ai zice daca nu ar exista institutul casatoriei? ce ar ramane sa faci? in sens pana la ce culmi s-ar ridica unu si alta? ce va fi...

......barbatu in majoritatea cazurilor o face pentru sex, femeia insa se implica, ea da o parte din ea celui care nici nu prea ajunge sa o pretuiasca.....

De asta ii era frica domnului de care vorbeai? Ca se va implica? Nu merita... Crede-ma: glumea. :( Daca te iubeshte, se implica shi el. Fara frica (sau fara sa tzi-o spuna)... Shi ishi asuma intreaga responsabilitate.

oricum nu exista reteta universala pentru practicarea dragostei/iubirii... daca iti ajunge pentru mai multi/mai multe, si nu incalci niste tabuuri, sau cel putin nimeni nu afla in jur, si in plus ambii se impaca cu constiinta respectiva nu vad conflict.

eu am auzit de un caz, nu stiu unde a avut loc, dar era un barbat, care traia cu sotia sa, si avea si alta femeie (sotie) neoficiala, cu copii cu toate celea, si prima sotie nu prea demonstra frustrare, nici cea de a doua... si cand il intrebatu pe om ala spunea ca iubeste ambele sotii si ii ajunge dragoste pentru ambele... iaka-sha storii

Ai vrea tu sa fie asha... ;) In realitate, nu cred ca e ushor sa sustzii doua familii (mai ales daca e vorba shi de copii).....

Pentru un raspus ca lumea am deschis eu DEX-ul sa vad ce-i asta amant-a, caci cit nu s-ar putea parea el de evident, poate fi inteles diferit.
Aici scrie: amant-a - persoana care intretine relatii de dragoste cu o persoana de alt sex, fara a fi casatorit cu aceasta.
In felul asta si eu si multi de pe forum sint in rolul de amant(a). ...si fiecare are motivul sau de a fi sau nu a fi... Adica nu e necesar de a fi o relatie secreta, sau unu din doi de a fi casatorit.

Melania, atunci cand ai acceptat o relatzie cu cineva casatorit, ai acceptat de fapt situatzia. Alte comentarii sunt de prisos.

De ce sa modific? Altfel, cred ca m-ai intzeles gresit: nu c o n d a m n pe nimeni shi nimic (situatziile sunt foarte diferite, shi eu nu am caderea sa judec pe nimeni!)... Shi ma refeream de fapt la un caz concret, fiind vorba de decizia pe care o iei (atentzie! e un "tu" impersonal), atunci cand te implici sentimental, inainte de a-tzi cunoashte foarte bine partenerul (ca exemplu ;))...

Back