Lectii de limba romana

nu exista schimbare in MD vizavi de â si î... se foloseste î si gata. doar Romania o scriu cu â.
asa ca nu ii vorba ca ei folosesc, dar conform gramaticii de aici, chestia asta nu s-a schimbat.

"ian" taie ghearele, ca-s stimabila pana la urma, mi se pare ca exagerezi putin , cu "analfabeti", dar daca vrei sa ramai "intepata"...go ahead!

:D Iate na! Acum si responsabila de stoparea ninsorii sunt!

Gata cu offtopicul. Daca nu ai pace si totusi mai vrei sa ma faci cumva... sugerez PM-ul :p
Over.

pai nu eOFF deloc, in mesaje se pot detecta sau nu erori gramaticale :D

Tu te fac in nici un fel. mai ales pe ascuns.... ti-am zis aici ce-am avut de zis si gata!

Ce imi place mie pe forumul asta , ca si daca intreb cat e ceasul se lasa cu flame si cu intepaturi :D
Dar lasa ca asa e mai interesant :D

Lesyka;233 said:
Virgule lipsa,literele mici la inceput de propozitie cred ca oricarui forumist i se intimpla asta cel mai des!
Salut, vad ca se vorbeste de greseli de ortografie. Este logic sa apara. Uneori, din cauza vitezei se tasteaza gresit.
Daca ai postat si observi ca ai gresit, poti corecta cu optiunea Edit. "Redeschizi" textul si corectezi....
Nu cred ca este bine sa se apuce cineva sa atraga atentia asupra greselilor altora. TOTI gresim...

Duras;217955 said:
Salut, vad ca se vorbeste de greseli de ortografie. Este logic sa apara. Uneori, din cauza vitezei se tasteaza gresit.
Daca ai postat si observi ca ai gresit, poti corecta cu optiunea Edit. "Redeschizi" textul si corectezi....
Nu cred ca este bine sa se apuce cineva sa atraga atentia asupra greselilor altora. TOTI gresim...

Stai linistit nimeni nu e fanatic cu gramatica pe aici.

Singury d kare...... mai facem mishtoo:D :D :D :D .....soont aya..... kare...n spun cyne psoanne ymportantee.....:):):):)...kred ca coool sa vb asha orii.....abcdarul o foost ...:) o proba preea grea :) :) :)

linar;236 said:
parerea mea e ca, chiar daca scrii pe un forum..tre sa acorzi cat de cat atentie la corectitudinea textului pe care il scrii..nu de alta dar risti sa fii inteleas(a) gresit dar si ...yo sunt o fire mai pretentioasa cand vine vorba de greseli gramaticale..bine nu sunt perfectiunea intruchipata..dar tind...poate ajung candva...:D..si lesyka nu ai de ce sa te intreptatzesti :D
Ti se pare ca tu ai grija la ortografie? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca te declari "o fire pretentioasa cand vine vorba de greseli gramaticale".
Nu te supara, cand scrii asa cum scrii tu, ar trebui sa te abtii. La orice scoala, daca unui elev i se corecteaza d.p.v. gramatical un text ca al tau, nu va primi nota de trecere.
Exista o vorba: "Daca taceai, filozof ramaneai". :(

Back