Proteste?

zorzonel

New Member
inainte de a iesi in vacanta comunistii au votat o lege care impune amenzi de la 50 la 100 salarii minime pentru acei care cheama copiii la proteste. la fel si parintii, care au sa-si aduca copii la locul protestelor vor fi amendati in suma de la 10 la 20 salarii minime :D

ce va fi totusi? :-x

E buna legea... pentru un stat normal...

Cred ca copii ar trebui sa stea acasa si sa nu sa se amestece in polica... aceasta este preocuparea statului si atunci cind ceva nu merge bine... protestele trebuiesc organizate de catre cei cu mintea limpede si nu de catre copii.

Insa luind in consideratie ca cei ce au peste 30 de ani au fost crescuti cu o mentalitate mai mult sau mai putin comunista... aceasta lege ar putea fi fatala pentru limba si cultura romaneasca din Moldovioara noastra..

Apropo de cei care au peste 30 de ani - fostii studenti de prin 88-90. Ei au inceput miscarea de renastere nationala, au luptat pentru limba romana si grafie latina, au contribuit la petrecerea Marii Adunari Nationale.
Cat despre copii - ei au dreptul la exprimarea opiniei. Aceasta lege incalca acest drept.

Stanik de unde ai tu asha idei procomuniste?
Daca parintii nu au nimic impotriva ca copii lor sa participa la greve atunci care este problema ?
Vezi tu ca copii singuri doresc sa/si apere viitorul de catre nishte pagani care doresc sa introduca a doua limba de stat limba rusa (care ar fi fatal pentru R. Moldova)
Deasemenea daca nu ar fi copii in strada atunci mare lucru nu ar fi...caci astazi tineretul este puterea, tineretul este partea sociala care inca nu a fost influientata de catre comunism, tineretul este viitorul unei tari, tineretul va ieshi in strada ci nu oamenii de a treia varsta care au fost influientati intratata de comunism ca nici nushi mai dau seama ca ceea ce a fost in trecut nu mai este shi nici nu v/a mai fi vreodata!
Cine credeti ca va apara Istoria tarii noastre? Adica Istoria Romanilor! Tot noi tineretul(copii, scolarii)
Ce crezi(Stanik) ca noi vom permite ca idiotii noshtri de comunisti sa schimbe istoria de secole intro clipita?

Mai sunt multe de zis insa eu ma opres la moment aici!

Coolgreetings, problema e ca acei mucosi de 12-15 ani, care inca nici n-au implinit virsta majoratului mai au multe de invatat pina a ajunge la o judecata limpede, adecvata situatiei.

Cred, ca si tine, ca introducerea limbii ruse ca a doua limba de stat poate fi fatala pentru cultura noastra - cultura romana - dar sa vezi ca pentru o mare parte din cei ce iesiau la proteste pe strada, aceasta reprezenta o distractie. Sau crezi ca pustanii sunt constienti de consecintele legalizarii limbii ruse???

Si daca sa mai amintim cazul grevei studentesti, cind au fost ciocniri cu fortele de ordine... crezi ca acolo era locul copiilor???

Stanik, draga, acei mucoshi de 12-15 ani pot face multe... de ce crezi ca Voronin a 'inventat' legea asta? Pentru ca el se teme de acei mucoshi....
Eu asha fi murit de rushine daca nu ar fi ieshit nici un copil in strada aparandushi propria limba shi propria istorie...
Eu nu inteleg ce are Voronin cu parintii care ii lasa pe copii lor in strada la manifestatie? O explicatie ar fi ca el(Voronin) intradevar se teme de masa de copii deoarece impotriva copiilor nu poti indrepta politia , pe cand asupra maturilor poti!
Intradevar multi dintre copii care au fost la manifestatie sau dus ca la o distractie... ma amaraste faptul acesta , insa oricum makar pentru participare trebuie de batut din palme! Caci daca nu erau ei Voronin deja promova tot ce a avut in planuri!

Viitorul dupa noi tineretul!

coolgreetings, sa nu-mi spui ca presedintele statului se teme de niste mucosi... ei spun prostii in gura mare la sumituri europene... si crezi ca se tem de "kopkii" ???

Cit priveste copii si politia... nu e o teama ... e o limitare a violentii de care sunt capabili comunistii ...

Stanik tu intelegi ca totushi copii sunt viitorul unui stat.... cum ar fi daca copii ar face greva , greva shi iarashi greva din cauza Istoriei "Moldovei" shi a limbii ruse? Eu nu cred ca cineva ar fi invatat istoria Moldovei... eu cred ca la un moment dat shi profesorii ar fi ieshit la greva daca comunismul ar fi mers mai departe... desigur la urmatoarea adunare nationala vor veni mai putini oameni, insa sincer nici eu nu mai inteleg ce rost mai are inca una daca comunishtii deja sau astamparat shi au inceput un pic sa mai lucreze pentru tara!

Desigur ca anume copii sunt viitorul unui stat si exact din acest punc de vedere privind...cred ca ei ar trebui sa invete si nu sa umble la greva doar de dragul distractiei...

Stanik vezi ca daca spui tu asha deja se isca alta problema... ce sa invete? Istoria Molovei sau limba rusa obligatorie?
Oricum daca ieshi in strada sa iti aperi viitorul tau shi a fiilor tai nu cred ca este o tragedie....
O mai repet ca doar copii vor face ceva... chiar shi daca nu au ei puterea ceea in mana lor!

Nu cred ca mai am ce mai spune... cred ca discutia noastra pana aici a fost!

coolgreetings, cred ca ai inteles ca sunt de acord cu tine in ceea ce priveste idealurile romanesti si proeuropene...

Ar mai fi de adaugat ca :"Moldova nu este a mea si nici a voastra, este a copiilor copiilor nostri..."

Ce este un "COPIL"?

O intrebare doar; Ce inseamna "COPIL"? Mai stii, posibil ca e vorba si de o fiinta umana in virsta de.... 20- 28 de ani. 8)

Back