Schizofrenia

Vocile şi viziunile ce le văd și aud schizofrenicii ei le văd și aud cu creierul și nu cu ochii și urechile. Există glanda pinială în creier care elimina mai multe substanțe în sânge, una dintre care este Dymetiltryptamina. Dymetiltriptamyna activează una din funcțiile creierului, care poate fi numită ca vederea energiei. Care dă posibilitatea de a vedea stafii, spirite, energie şi structurile create din energie.


Utilizarea de etheogene cu Prozac sau alte substanţe prescrise poate aduce moartea.


În lumea înconjurătoare sunt foarte multe stafii şi spirite, nu toate dintre ele sunt bune multe dăunează oamenilor. Şi acum cel mai important lucru, încercaţi să luaţi în serios sunt precis în ceia ce o să scriu mai jos: pe această planetă este o luptă pentru posibilitatea de a folosi 100% din creier libera şi conștienta renaștere, oamenii animalele care continuă să lupte sunt influențati de spiritele rele, din cauza lipsei de informaţii aceste acțiuni se clasifică în diferite tipuri de boli psihice precum schizofrenia, paranoia alte... Aceste spirite transmit emoţii, gânduri, viziuni, la oameni ne pregătiţi ce le face viaţa dificilă şi în unele cazuri imposibilă. Spiritele rele își pot schimba forma şi apar ca demoni sau alte creaturi. Acestea afectează, de asemenea, memoria prin blocarea ei, blochează contactul spiritului cu creierul, limitează diferți lobi ale creierului. Pe de altă parte există spirite bune care încearcă sa ajute.


Principala luptă se duce cu religia.


Singura posibilitate de a te elibera de aceste tip de influiență este de a studia acţiunea substanțelor etheogene şi de a le folosi. O mulţime de informaţii este pe You Tube și Wikipedia


Există, de asemenea, exercitii pentru creier 3 dintre ele foarte simple:


1. Îti imaginezi în fața ta o minge şi o miști prin spațiu mobilier oameni, masini, luna, stele... Îți mai imaginezi că acestă minge lăsă în urma ei o coadă peste tot pe unde trece

2. Încordați şi relaxaţi creierul fă de 10-15 ori pe zi.

3. Uită-te cu creierul prin sinușii frontali (frunte) focusează-te la diferite distanţe.


Împărtășiți aceste informaţii cu alte persoane.


Îmi puteți scrie la calin_turcan@mail.md.

Cu respect Călin Ţurcan
 
E interesant ce spui, desi nu se leaga deloc cu mediul in care ne miscam - asta informatic; poti sa fii sigur ca utilizatorii care vin sa-si petreaca dupa-amiaza sau seara pe net, la ora cand te citesc pe tine au in fata o cana de ceai, fursecuri, poate si nevasta-sa se fataie pe langa ei, tv=ui aprins si el, poate si WMPlayaer etc.
Deci e bine c-ai adus in actualitatea virtuala impostura numita "Skizofrenie" - insa pacatuiesti prin lipsa de elocventa si prin neadaptare la mediu.
Eu am un raspuns sa-ti dau- in incinta Spitalelor de Psihiatrie exista si Pavilioane pentru copii - alea te-ngroapa si mai tare, in sensul ca-ti rup inima.
SI FICATII.
 
Deci e bine c-ai adus in actualitatea virtuala impostura numita "Skizofrenie" - insa pacatuiesti prin lipsa de elocventa si prin neadaptare la mediu.
și cum ar fi adaptată la mediu?

Analizează: Sub termenul de schizofrenie a fost ascunsă o (stare) sensibilitate a creierului care permite primirea transmiterea gândurilor, imaginilor, vederea superficială a energiei, stafiilor, spiritelor. Din cauza lipsei totale de informație a lumei înconjurătoare în ce privește spiritele, stafiile, fluxu negativ de informație (creat special de sistemul de control în care intră și religiile) primit de utilizator a fost special inclus în categoria boală a creierului schizofrenia. Și lupta se face nu cu boala dar cu evoluția și posibilitatea de a folosi una din funcțiile creierului.
 
Back
Top