America

trebuie sa-l sustsin pe Andriel - atsi apucato baietsi off-topic cu tatu, ca sa nu mentsionam atacurile personale...
 
despre America zici - ian trage un oki la mesaju lu Andriel care o pornit discutsia - shi o sa vezi ca defapt subiectul e foarte tonkii - ian despre USA in gneral se vorbeshte shi in alte forumuri...
 
America desigur e o tara destul de buna de trait pentru unii. Depinde si de faptul anume in ce oras traiesti. Vad ca majoritatea din voi vorbesc de NY, LA, SF. De acord acestea sunt orase mari si frumoase in care oricine ar dori sa traiasca cel putin pentru o perioada mica. Eu de cand sunt aici in state am avut ocazia sa trec prin Philadelphia care este un oras de asemenea mare, insa linistit si frumos. New York, care in timpul zilei de loc nu mi-a lpacut - supra aglomeratie, strazile murdare, miros urat in toate partile, galagie etc, insa noaptea este foarte frumos - mai ales pe times square sau Broadway. Pe strada se aduna oameni sa asculte diferite concerta, lumini pe stotlocul, caroce fine. Washingtonul de asemenea este un oras frumos, desi 90% din populatie e de alta culoare (pentru nu a ofensa pe cineva si ca sa nu par rasist), insa este un oras istoric unde americanii se duc in majoritatea cazurilor pentru a vedea toate monumentele si muzeele. Noapte e frumos, insa de la sep 11, practic toate locurile istorice sunt aparate si e tare greu sa nimeresti undeva daca calatoresti singur. Acum sunt in Indianapolis, care pentru standardele americane este un oras de o marime medie (1.4 mln), in centru e foarte frumos - au un canal destul de frumos cu casute ca in Venetia. Insa aici viata este foarte monotona. Asta e unicul neajuns...
 
Cine a fost la NY dupa 11 septembrie 2001, ati fost la locul unde era WTC?
Am vorbit doar cu o persoana care a fost in NY acum nu demult, dar nu a fost in zona ceea intentionat.
 
tu zici ca in DC populatsia e de alta culoare ? mie nu mi sa parut asha - cel putsin din ce am intilnit eu...
 
da amigos,
evident offtopic s-o dus. Da ok, daca despre asta vre poporu sa discute- doamne'ajuta sa discutatsi.
 
Eu nu inteleg cat se poate de spus ca topicul off s-a dus; deja demult a revenit la normal si terminati cu tot asta. :demon:
 
Nu inteleg ce nu-ti place tie andriel, totusi topicul este America, iata noi discutam despre America.

Ciofu eu in WTC nu am fost inca dupa sep 11, insa am fost acolo cu o luna inainte de atac. Kedd chiar m-a ajutat sa pun o poza cu WTC facuta de mine atunci.
 
Da inca ceva. Aici in america pestotlocul se vorbeste de cluburi evreiesti, rusesti, romanesti, ukrainene s.a.m.d. da iaca eu inca nu am auzit nimic despre vreu club Moldovenesc sau Basarabean care sa-si ajute membrii sau pe cei ce doresc sa ajunga in US. Are cineva ceva info pe aceasta tema?
 
mi-a venit intr-o zi in email informatie despre comunitatile de basarabeni in usa.am intrat la dinsii pe sait si e destul de fain,iaca nu tin mine care e,insa daca intrati in http://www.google.com si puneti vreo 2 vorbe despre basarabeni in sua sint precisa ca ceva se va ivi.
 
Eiii, asta e pur si simplu asa informatii pe care le stiu toti, eu as vrea ceva mai serios. Unde intradevar sa fie o comunitate adevarata. Site-ul cela eu inca vreo luna si ceva in urma l-am vazut
 
din cite am citit eu, in SUA sunt vreo 100-150 de elevi basarabeni.

parca nu mai exista date din alte parti ale populatiei. contacteaza ambasada SUA si vezi daca stiu cite ceva.

in michigan si chicago sunt comunitati romanesti foarte puternice, si sunt si basarabeni pe acolo.
 
100-150, asta cred ca in fiecare stat asta 100-150, asha ca in total is 100 sau 150 * 50 no shi cat acolo da :crazy: , nu soscot, ca doar 6 ore in urma sa inceput vacantza :D shi zabita deam de bataie la cap, hehe!
 
Aici unde stau in Philadelphia este o cunitate puternica de romini. Cstati ati auzit de site-ul LaBordei.com? Acolo puteti sa gasiti o lista aproximativa a tradatorilor patriei ( in sens bun) :lol:
 
Back
Top