Antiradar

Melania

Moderatoare sexoasa
......am facut un drum la munte ...........si soferul avea o bijuterie de jucarie.........simtea radarul la doi kilometri, semnal acustic si luminos........ma imbolnavit ......

stie cineva ce fel de antiradar ii aista si daca la noi se poate de gasit asa ceva?
 
mel, te duci intr-un magazin specializat, sau la piata de automobile shi intrebi, ca ei acolo ai de toate...toate antiradarele moderne fac asha sunet, melodie s.a... :wink:
da iaka daca mentu tine un radar de mina, atunci nici astfel de radare nu ajuta, cind te apropii, el repede il ia shi-l intinde spre tine, iar antiradaru chiar daca reactioneaza...e deja tirziu...
 
aha.. dnd, ultimele radare nu le mai intercepteaza... ptr ca mentii le pornesc atunci icind il inreapta iunsre tine.. si nu mai reusesti nica.. da la piatsa sint .. incepind cu 180 de lei matinca... si cu lumina si cu sunete si cu polifonie.. :lol:
 
Cel mai bun antiradar ^i o cora4k^ colorata cu inscriptzia "POLITZIA" :lol:
Sau asha ceva .... merge 99% ................ nu 100% deoarece doar se presupune ca totzi politzishtii rutieri au terminat shcoala primara shi adica pot citi( da s^ numere pot totzi 100-pudova).
 
HMMMMMMMM

eu am patsit cam anu trecut,,,,cu street racingu o aventura tare vesela ..... :lol: nio prins mentura si nio dus la Kp de laloveni unde nio prabivit shi luat amprentele de la tats la urma nio zapizdit o amenda pt "ezda v kolone",,,,acandeu eram pe vremennaia prava shi nio dat alta vremennaia caroce o ieshit leva ...,, drumurile laterale earu blocate de patrule ,,,,shi nici o dvijenie ca sa te sraveshti .....cista cu 40 pi cias dupa kanareika ! :(
Ahsa ca patsani aveti noroc ca amu so intrat in legalitate . :))
PS eram shi eu cu Baha 325 lu fratnio....in schimb niam distrat de minune :tu_mori:
 
Radarul functioneaza cu "unde" radar - caracterizate printr-o frecventa si o lungime de unda. Acele detectoare de radar receptioneaza frecventa undelor radar (la fel ca un radio). Chestia e ca acum au aparut niste "radare" cu infrarosu pe care nu ti le mai detecteaza nimic (momentan). Au aparut deja si in RO doar ca sint destul de rare inca.
 
oameni, atrageti atentie si la aspectul legislativ al problemei.

cred ca chestiile astea sunt ilegale... sau, la sigur ca o sa devina atunci cind vor deveni mai populare.


cred ca solutia ar fi sa respectati regulamentul si sa nu catati pe vai de mine ;-)

atunci cind un prieten devine victima a unui p.id#$@5 care scapa cu nimic pentru ca are 'corachka' - veti savura din plin gustul victoriei ;-)
 
Back
Top