Armaghedonul „Basarabia“ (I)

Andolino

New Member
COMUNISTUL VORONIN A LANSAT OPERAŢIUNEA DE „ÎNGROPARE“ A PRIMARULUI PROROMÂN AL CHIŞINĂULUI
Victoria tânărului liberal Dorin Chirtoacă ( n. 09.08.1978 ), proromân declarat, de orientare europeană, vicepreşedinte al Partidului Liberal din Republica Moldova, la alegerile pentru Primăria Chişinăului, continuă să fie în centrul preocupărilor preşedintelui comunist Vladimir Voronin, compromiterea acestuia devenind un obiectiv de prim-rang, obsesiv, în strategia politică a şefului statului moldovean. Procuratura Generală, serviciile secrete moldoveneşti şi rezidenţii spionajului rusesc - mobilizare generală anti-Chirtoacă. Pionul lui Voronin, Vladimir Filat (foto 1) este principalul orchestrator al campaniei.

Practic, după cum este cunoscut, pierderea de către comunişti a primăriei Chişinăului - oraş ce deţine o pătrime din populaţia ţării şi care realizează jumătate din produsul intern brut - a dat un semnal major în favoarea schimbării la nivelul întregii societăţi moldoveneşti. Această atitudine poate lua proporţiile unei „pandemii anticomuniste“.

Potrivit observatorilor, realizarea unui management performant al lui Dorin Chirtoacă în funcţia de edil al Chişinăului, ar întări considerabil prestigiul opoziţiei democratice proeuropene, existând şanse serioase cu privire la reorientarea opţiunii populaţiei Moldovei către Uniunea Europeană, pe fondul influenţei exercitate de modelul românesc şi a sărăciei tot mai amplificate a populaţiei. În acest sens, o „celulă de criză“ creată de preşedintele Vladimir Voronin şi condusă de Mark Tkaciuc (n. 26.09.1966), consilier prezidenţial pe probleme politice, apreciat ca eminenţa cenuşie a politicii de la Chişinău, a elaborat un plan strategic, etapizat, de compromitere a tânărului primar, şi în context mai larg, de deturnare a Partidului Liberal din Moldova de la traseul politic actual, prin încorporarea sa într-un „pol liberal“ controlat de comunişti. Din grupul menţionat, fac parte reprezentanţi ai SIS (Serviciului de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova), Procuraturii Generale a Republicii, existând o cooperare informală cu rezidenţi ai SVR („Slujba Vnesnei Razvedki“- Serviciul de Informaţii al Rusiei) pe teritoriul Republicii Moldova.

Planul de compromitere a primarului Chişinăului. Etape şi victorii.

Din informaţiile existente , rezultă că acest proiect se bazează pe mai mulţI piloni principali:

1. Infiltrarea în anturajul primarului Chirtoacă cu agenţi provocatori şi cumpărarea sau şantajarea unor colaboratori din jurul acestuia, a unor consilieri şi experţi, care, pe fondul lipsei obiective de experienţă a primarului, să-l determine să semneze acte contrare legislaţiei RM.

În această direcţie, este notat că primarul Dorin Chirtoacă este filat permanent, i se interceptează comunicaţiile şi i se fotocopiază toate actele din birou, care ajung la Procuratură via SIS.

Pe acest fond, Procuratura Republicii I-a deschis un prim-dosar penal, într-o speţă legată de o aşa-zisă plată ilegală către societatea de stat „Termocom“.

Se prevede că în viitorul apropiat, această agresiune cu valenţe de şantaj va continua şi se va amplifica .

2. Menţinerea unei stări de tensiune/incertitudine în cadrul Consiliului General al Chişinăului.

Folosindu-se de elemente şantajabile, prin manevre procedurale, Consiliul General este ţinut într-o stare de inoperabilitate, în acest mod paralizându-se practic toate iniţiativele primarului.

Până în prezent nu au fost repartizate funcţiile de conducere şi nu a fost stabilită structura comisiilor.

3. Declanşarea unei campanii mediatice cu privire la aşa-zise înclinaţii homosexuale ale Primarului Chişinăului.

Potrivit aceloraşi surse, în scurtă vreme se va încerca lansarea pe piaţa media din Republica Moldova a unei casete video contrafăcute, înregistrată în perioada studiilor în Franţa, efectuate de Dorin Chirtoacă, casetă care, „chipurile“, ar proba că acesta este homosexual pasiv.

În acest sens, maşinăria de zvonuri de la Chişinău lucrează de mai multă vreme. Se speculează faptul că primarul Chişinăului este necăsătorit şi, în calitate de fost lider al Comitetului Helsinki pentru Drepturile Omului din Moldova, a pledat pentru apărarea drepturilor minorităţii sexuale, considerând că legalizarea homosexualităţii ar putea duce la integrarea mai rapidă a Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

4. Cea mai inteligentă mişcare cu bătaie lungă este „proiectul“, deturnarea mişcării liberale din Moldova, prin introducerea „pionului otrăvit“, Vladimir Filat, fost Director General al Privatizării şi al Administraţiei Proprietăţii de Stat (1998), fost ministru de stat (1999), deputat demisionar din Partidul Democrat din Moldova.

„Pionul otrăvit“, Vladimir Filat, şantajat cu o clădire de 20 mil. euro
Motivaţiile care stau la baza alegerii lui Vladimir Filat, ca „pion otrăvit“:

Din punct de vedere psihologic, Vladimir Filat (n. 05 mai 1969, sat Lăpuşna, raion Hânceşti), este apreciat ca un oportunist, egocentric, interesat numai de propria bunăstare.

Vârsta de 37 de ani, precum şi faptul că are o figură europeană, „de export“, şi posedă o avere însemnată, îl fac, în opinia exeperţilor de la Chişinău, compatibil pentru un viitor tandem cu Chirtoacă, menit să determine deturnarea întregului Partid Liberal din Moldova către ţintele dorite de comunişti.

Pentru a se facilita „joncţiunea“, se promovează cu insistenţă, faptul că, Vladimir Filat şi-a efectuat studiile în România, şi a deţinut, în anii ‘90, şi funcţia de „preşedinte al studenţilor şi elevilor basarabeni din România“.

În realitate, această legendă a proromânismului lui Filat este contrazisă de nenumărate date, indicii şi informaţii deţinute de serviciile româneşti.

Astfel, Vladimir Filat a fost monitorizat de SRI, potrivit mandatului 00492/1998 al Parchetului Curţii Supreme de Justiţie, stabilindu-se conexiunile sale cu autorităţi şi oameni de afaceri din sfera crimei organizate, în celebrul scandal „Ţigareta Moldova“, fapt ce a făcut obiectul unui dosar intentat de Parchetul Iaşi, aflat în prezent pe rol la Parchetul General al României. Un alt scandal cu ramificaţii internaţionale, legat de numele acestuia, îl reprezintă comercializarea ilegală a avioanelor Tupolev 154 ale companiei Air Moldova. În 1994, Vladimir Filat şi-a transferat către sine, în calitate de şef al Privatizării, contra unei sume modice, un imobil situat la intersecţia Bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt - Bdul Ismail, în prezent modernizat şi cu o valoare de piaţă de aproximativ 20-25 milioane de euro.

Pentru a-l determina să participe la planul de deturnare a mişcării liberale şi distrugere a prestigiului Partid Liberal din Moldova, Vladimir Filat este şantajat cu anularea actelor de vânzare-cumpărare a imobilului respectiv, în acest sens, Procuratura Generală a Republicii Moldova deschizând dosarele nr. 24-8d07 din 19.04.2007 cu privire la declararea nulităţii dispoziţiei de transmitere a acţiunilor statului în SCIPTEH, către firma off-shore WORLDWAY LTD Gibraltar, aparţinând lui Filat.

Liderul PLD, Theodor Stolojan atras în cursă?
5. Folosirea, pentru credibilizare, a unor personalităţi politice din România, care să participe „în orb“ la această „construcţie“.

În perspectiva aşa-zisei unificări a liberalismului din Moldova, cu „vârf de lance“ Vladimir Filat, s-a încercat şi se încearcă atragerea unor personalităţi din România.

În capcana „vulpoiului“ Voronin pare a fi căzut liderul Partidului Liberal Democrat, Theodor Stolojan.

Filat susţine că a avut cu acesta o serie de întâlniri private, în cadrul cărora „ Stolojan a promis sprijin proiectului politic, în context românesc şi european“.

Despre relaţia Stolojan - Filat se cunoaşte faptul că ea datează din perioada 1998-1999, când liderul de azi al PLD era reprezentantul FMI la Chişinău, iar Vladimir Filat, „tartorul“ privatizărilor din statul vecin.

Sursa: Interesul Public, Lucian Blag (http://www.interlic.md/Politic/2631.html)
 
oh my god... asta a fost buna. cel mai bun banc al zilei... :D :D :D :D :D :D

am inteles ca ii o campanie mediocra de a defaima un om politic capabil si care are si legaturi sanatoase, pe desupra. dar as vrea sa stiu ce ii incurca lui Chirtoaca aparitia lui Filat. deocamdata domnul are 4 ani de primarie. pana i se termina mandatul lui, sa lasam pe altii sai si faca treaba si sa ne scape de comunisti.
da bietul Stolojan ce i-a facut la Noua Dreapta de a picat si el in colimator? a dat ceva depturi homosexualilor si de aia sunteti suparati?

of, cata imaginatie in unii asa-zisi analisti politici care viseaza ceva aiureli noaptea si ziua le transforma in deliruli analitice numa bune pentru adeptii Noii Drepte.
 
gasit printre comentariile de pe interesulpublic.ro, unde stirea a fost initzial publicata:

Filat figura dubioasa
de Sergiu (16 Octombrie 2007 11:17)

Nascut in 1969 in satul Lapusna, Hancesti. Studii: facultatea de drept a Universitatii Ioan Cuza din Iasi. 1994-1997 - director general la "RoMold Trading SRL", Iasi. 1997-1998 - presedinte al Consiliului administrativ al Societatii "Dosoftei", Iasi. In 1998 - director general al Departamentului privatizare si administrare a proprietatii de stat. Ministrul de Stat Vladimir Filat, a devenit cunoscut datorita unei operatii de rasunet: vanzarea a sase avioane "TU-154" unei firme rusesti, prin negocieri directe, de catre o comisie speciala al carei presedinte a fost Filat. Cele sase aparate de zbor, dintre care doar doua erau scoase din uz, au fost vandute pentru 1 milion 110 mii dolari. Pe langa afacerile "TU 154" si "Combinatul de Tutun Chisinau", care s-au aflat si in atentia Comisiei de ancheta a Parlamentului, Vladimir Filat a mai fost implicat si in alte scandaluri de coruptie. Gruparea Lucinschi l-a propulsat pe Filat, unul dintre cei mai de seama infractori din Moldova, intr-un post similar celui de Secretar general al Guvernului. Vladimir Filat, in calitatea sa de director general al Societatii Comerciale "RoMold Trading SRL", cu sediul la Iasi, a semnat cu "Tutun SA" (Combinatul de tutun din Chisinau), la 8 octombrie 1997, un "contract de distribuire exclusiva" pe teritoriul Romaniei a tuturor produselor de tutun ale combinatului. In timpul campaniei electorale parlamentare din acea perioada, datoriile firmei lui Filat fata de "Tutun SA" constituiau 1 milion 576 mii 501 lei moldovenesti. La sfarsitul anului 1998, datoriile firmei erau de 675 mii. Aflandu-se in functia de director general al Departamentului privatizarii si administrarii proprietatii de stat, Vladimir Filat isi continua afacerea, in calitatea sa de functionar de stat, si in prejudiciul "Tutun SA", intreprindere la care actionar majoritar este statul. De mentionat ca "Tutun SA" avea, in 1998, datorii fata de Bugetul de Stat, la capitolul impozite, de aproape 70 milioane lei moldovenesti. Pentru afacerea cu tigari "MT" coordonata de Vladimir Filat a fost intentat un dosar la Parchetul Iasi, trimis apoi Parchetului Tribunalului Bucuresti. Potrivit rechizitoriului, Filat urma sa fie trimis in judecata, dupa stabilirea intregii activitati infractionale, inclusiv cea sub incidenta Legii Sigurantei Nationale a Romaniei. Vladimir Filat a montat o adevarata retea infractionala si de influenta la diverse niveluri decizionale ale statului roman - Directia Generala a Vamilor, Ministerul Finantelor - pentru a aduce tigari "MT" de contrabanda. Organele Politiei judetului Iasi, impreuna cu ale altei institutii de control, au organizat, la 12 septembrie 1998, un flagrant prin care au fost capturate patru TIR-uri cu 1.852.400 pachete tigari MT de contrabanda, in valoare de 7.409.600.000 lei (romanesti). Captura a fost posibila si datorita interventiei in acest caz a SRI, care a monitorizat, potrivit mandatului nr. 00492/1998 al Parchetului Curtii Supreme de Justitie, convorbirile telefonice ale lui Filat si a stabilit conexiunile cu autoritati si oameni de afaceri din Romania, precum si organizarea transportului ilegal, pus la punct cu toate detaliile de oficialul basarabean. Afacerea traficului de tigari a fost organizata, potrivit rechizitoriului, de Vladimir Filat, cetatean al Republicii Moldova, asociat la SC Romold Trading SRL Iasi, de Ionel Stan, directorul general al firmei, si de Cristian Burlacu, angajat ca declarant vamal la Romold Trading, care l-a cooptat in suita de falsuri si ilegalitati pe tatal sau, Gheorghe Burlacu, adjunct la Vama Iasi. De asemenea, activitatea a fost favorizata de Gheorghe Ududoiu, director in Ministerul Comertului, cel care a semnat ilegal aprobari pentru timbre de marcaje, desi astfel a incalcat atat atributiile pe care le avea, cat si legea. Romold Trading SRL Iasi a dobandit contractul international de distributie exclusiva nr. 56/8.10.1997, prin care a devenit distribuitor unic pentru Romania al produselor Combinatului de Tutun din Chisinau. Rechizitoriul probeaza relatia dintre Burlacu, Stan si Vladimir Filat cu factori de raspundere din Ministerul Comertului, relatie care apare intr-o discutie telefonica dintre Filat si Stan, directorul firmei sale, inregistrata de SRI si aflata ca proba la dosar. Cei doi sunt surprinsi intr-o discutie despre introducerea in tara a transportului ilegal de tigari, de care erau constienti ca se face cu incalcarea multor dispozitii legale in vigoare. Stan i-a raportat lui Filat ca s-a aranjat falsul si ca nimeni nu-i va mai deranja afacerile. Rechizitoriul mai noteaza ca, "din inregistrarile efectuate de catre SRI rezulta in plus fata de celelalte probe administrate in cauza faptul ca efectuarea acestui import nelegal a fost indelung elaborata de catre inculpati, invinuiti si Vladimir Filat". De asemenea, au fost identificati numerosi oameni politici, oameni de afaceri si membri ai administratiei centrale a statului care au facut trafic de influenta in favoarea lui Filat sau care au actionat in favoarea lui. In calitatea de responsabil de privatizare Filat a mijlocit adjudecarea unui imobil din centrul Chisinaului, in strada M. Kogalniceanu 61, in beneficiul rudei sale Artur Filat. Dupa ce Artur Filat a cumparat cateva apartamente situate deasupra barului "Solar", o carciuma cu oarecare vad, si a decis sa puna mana si pe barul amintit printr-o licitatie organizata de Departamentul condus de Vladimir Filat. Evident, la licitatie a fost inscrisa o singura firma, si anume "Artas", care apartinea lui Artur Filat.
 
ceva nou aveti??? ca deja asta s-a scris cand era campania electorala...
ma tin de cap. cu asa gandire Tatuca Voronin ne astepta si in urmatorii n ani. sa va fie de bine :D
 
Andolino, data viitoare cand deschizi o tema, ai grija sa o faci cu o propozitie care sa iti apartina. deja ai devenit obositor cu temele astea copiate cine stie de pe site-uri de propaganda ieftina.

in al doilea rand, ma gandesc serios ca aceasta tema sa dispara, pentru simplu fapt ca contine aberatii ale unor oameni friustrati, care in loc sa se preocupe cu eliminarea comunistilor, vin si distrug unicele figuri politice care ar putea safaca fata...

sa va fie rusine, voua celor de la Noua Dreapta, care in campania pentru primarie ati incercat neincetat sa il desfiintati pe Chirtoaca, iar acuma cand a ajuns primar il lingeti in fund si inventati proiecte si intelegeri ascunse. si mai trist ca se gasesc unii, alde groparu, sa si creada tampeniile astea.
 
adrenalina;201314 said:
sa va fie rusine, voua celor de la Noua Dreapta, care in campania pentru primarie ati incercat neincetat sa il desfiintati pe Chirtoaca, iar acuma cand a ajuns primar il lingeti in fund si inventati proiecte si intelegeri ascunse. si mai trist ca se gasesc unii, alde groparu, sa si creada tampeniile astea.

Ce are ND cu toate astea? Adrenalino, ai inceput sa aberezi?
 
Treaba cu Filat era secundară ... problema care s-a menţionat este lupta pe care Voronin o planifică cu scopul de a scoate întreaga opoziţie în dizgraţie.
Într-adevăr ... nu e un fenomen nou chestia asta, dar vă rog să gândiţi mai profund şi să analizaţi mai detaliat ceea ce se întâmplă în interiorul şi în jurul Primăriei Chişinăului.
Pericolul ROŞU e REAL!!!
 
adrenalina;201314 said:
Andolino, data viitoare cand deschizi o tema, ai grija sa o faci cu o propozitie care sa iti apartina. deja ai devenit obositor cu temele astea copiate cine stie de pe site-uri de propaganda ieftina.

in al doilea rand, ma gandesc serios ca aceasta tema sa dispara, pentru simplu fapt ca contine aberatii ale unor oameni friustrati, care in loc sa se preocupe cu eliminarea comunistilor, vin si distrug unicele figuri politice care ar putea safaca fata...

sa va fie rusine, voua celor de la Noua Dreapta, care in campania pentru primarie ati incercat neincetat sa il desfiintati pe Chirtoaca, iar acuma cand a ajuns primar il lingeti in fund si inventati proiecte si intelegeri ascunse. si mai trist ca se gasesc unii, alde groparu, sa si creada tampeniile astea.
Adrenalina, serios aberezi ... şi deja devii enervantă cu ameninţarea ta de desfiinţare a subiectelor.
Mai bine spune lumii din start că subiectele ce-l pun într-o lumină negativă pe FIlat vor fi şterse.
Chiar mă enervezi.
Eu aş vrea să discut despre un cu totul alt subiect şi sincer mă doare-n cot de Filat. Nu ştiu de ce ai reacţionat aşa violent când ai auzit de el ... poate ţi-o fi vreo rudă sau poate amant :D
 
ANdolino, ia si recisteste inca o data mesajul tau. o fi multi prosti pe forum, dar eu nu is din aia. nu m-am nascut ieri. daca era treaba secundara, apoi era secundara. nu trei sferturi dedicata lui Filat... si nu te mai victimiza atata.

cat despre insinuarile tale... ce sa spun ai aratat lumii cat te duce capul.
iar faptul ca doreai sa vb despre pericolul rosu... in primul rand chestia asta se discuta pe acest forum de ani de zile. nu esti primul care observa acest lucru in MD si nici ultimul. si daca chiar doreai sa discuti un fenomen, dar nu sa arunci cu noroi in altii, te chinuiai sa formulezi cu cuvintele tale ideile care iti trec prin cap. si ai fi provocat lumea la un dialog. sau puteai sa pui doar linkul asa cum face lumea si sa exprimi ideea de baza...
 
Ideea de baza credeam ca o vei observa repede ... te rog sa nu treci cu vederea inceputul textului si sa citesti doar propozitiile in care apare Filat ... chiar de la inceputul subiectului scrie MARE SI RASPICAT "COMUNISTUL VORONIN A LANSAT OPERAŢIUNEA DE „ÎNGROPARE“ A PRIMARULUI PROROMÂN AL CHIŞINĂULUI".

Intr-adevar s-au vorbit multe despre comunisti, despre opozitie etc. etc., dar din pacare oamenii cu IQ-ul sub 50 inca nu au inceput sa discute despre jocul de culise a lui Voronin si al consilierilor sai pentru a pune capat opozitiei pro-romanesti din Basarabia, in special acum al tinarului Chirtoaca.
Ai ceva de spus, Adrenalino, sau in continuare vei sterge mesajele incomode si plictisitoare tie?
 
deoacmdata nu ti-am ters nici un mesaj, ANdolino... asa ca nu mai urla aiurea. cand o sa ai motiv sa ma acuzi de ceva, atunci sa o faci.

faptul ca vrea sa il ingroape pe Chirtoaca era stiut inainte sa se termine alegerile. asta a fost si friica multora, ca Dorin nu va face fata presiunilor. si ca astfel fiind prea tanar, va fi o prada usoara pentru comunisti. vom vedea ce si cum...
mai departe, nu vad unde intra in ecuatia asta Filat si de ce este considerat un pericol la adresa lui Chirtoaca si as vrea sa stiu de ce Filat nu este denumit proroman, daca tot are asa relatii bune cu Ro si acesta este orientarea lui de baza. articole si interpretari partinitoare am mai vazut. si mai stiu ca astia care se proclama deschizatori de ochi la gloata proasta, astia de fapt au cele mai ascunse interese, mai ales ca astia cu IQ peste 50, intelegem conceptul de manipulare.
si as vrea si niste dovezi, nu numai articole scrise de niste no-name-uri care s-au trezit dimineatsa ca au si ei ceva de spus senzational.

asa ca nu ma fa sa revin la ceea ce am scris mai sus. ma deranjeaza ca vrei sa insulti inteligenta unora cu astfel de manevre ieftine.
 
Bine zis ... deocamdata nu mi-ai sters acum nimic ... chiar respect ... dar tin minte foarte bine in trecut cit de repede dispareau mesajele mele de pe forum. Cred ca acum ti-ai dat seama ca era o strategie nu prea buna.
In ceea ce-l priveste pe Filat nu vreau sa intru mult in detalii ... dar pot sa spun ca nu prea cred in afaceristii din politica si in plus o fi adevarat sau nu, dar cam miroase a rahat prin preajma lui ... lupta de doi bani cu Diacov, "Tigareta" din Romania, sediul de citeva zeci de milioane ... recunoaste ca nu-i fac prea mare reclama ... si cum se zice in popor ... fum fara foc nu exista (decit in laboratoarele de chimie ;)) tin sa cred ca locul lui e totusi in lumea afacerilor.

Totusi, hai sa revin la ideea de baza: Cum anume Voronin si alitatii sai vor sa-l distruga ca si politician pe Chirtoaca ...
trebuie de mentionat aici ca sa stie si altii si ca sa nu se lase manipulati contrar vointei lor! Comunistii vor destabilizare din interiorul CMC, vor intentarea de dosare pentru orice fleac numai sa nu il lase in pace sa rasufle, vor tensionarea relatiilor cu Romania ca si populatia de rind sa nu mai priveasca peste Prut ca la niste frati, vor distrugerea cu orice pret a oamenilor care cred in UNIRE ... si de asta, dragi forumisti, trebuie sa va dati seama cu ce adevar traiti, sa intelegeti mai bine fenomenele ce se petrec in scena sau in culise ca pina la urma.
Vreau ca intr-un final sa distrugem, noi cei care ne mai dam seama pe ce lume traim si de unde venim, principiul asta mirsav dupa care ne conduc comunistii. Noi nu avem dreptul la opinie ...
hai ca m-am enervat ... si acum imi suna in cap cuvintele vulgare ce vor sa sublineze tactica comunistilor de a conduce multimea "BE ŞÎ TAŞI!" ... asta şi cu referire la recenta sarbatoare a vinului. Acum ca sa facem oleak de haz ... chiar sunt curios cîţi la sută o să strige în 2009 "Trăiască Voronin că le-a dat moldovenilor jin de sărbătoare vinului!"
 
Andolino,
cititind prostiile astea am ajuns la citeva concluzii:
- esti capabil de a afirma lucruri de care nu stii nimic. probabil tsi s-a dictat. sau daca faci trimiteri la care-va aberatii - poti sa incluzi doar linkul. incerci sa fii insistent...
- parca ai fi un sustinator de al lui Chirtoaca care se teme de concurenta democratica cam la fel proaspata ca si Domnul Primar. Vrea sa fie unica forta noua si cea mai liberala?

Eu credeam ca evoluam cit de cit. Si daca un om promite ceva, si intrind in parlament face invers (shi continua cu comunismul), populatia observa.

O persoana ca tine, care stie sa traisca din ceea ce ii platesc altii - este extrem de ushor de manipulat, si potsi scrie aici orice. Dar oamenii care sunt stapini pe viata lor si nu depind de nimeni (financiar sau in sub orice alta forma), oamenii cu principii, pot sa se opuna lui voronin. Iar daka miine voronin itsi va fi sponsor - ai sa-tsi skimbi nickul shi sa incepi din nou... cu alte teme...

Nu o sa ma apuc sa il laud pe Vlad Filat, dar cred ca nici tu nu ai dreptul moral de a striga in gura mare astfel de lucruri, atit timp cit nu-l cunosti... doar pentru ca eshti rugat, platit sau straniu.
 
Back
Top