Ati avut ginduri sa va inselati partenerul vre-o data?

Aborigen

New Member
Ati avut ginduri sa va inselati partenerul vre-o data? Daca da atunci din ce cauza. Caci dupa cum stiu ai ales ai ales si parca ai cules ce-ti place si la urma asa ginduri "nerusinate :lol: "
 
se pare ca eu sant prima pacatoasa de prin zona.
ganduri n-am avut, dar l-am inselat. de ce? motivul universal:lipsa de atentie din partea lui. cu ce s-a terminat? iarasi raspuns universal: ne-am despartit dupa un sir lung de invinuiri reciproce.
 
Cu cine Delia! Cu acel pe care l-ai inselat sau cu acel cu care l-ai inselat??? Sper ca nu te-a afectat tare despartirea? caci eu cred ca tot ce se face se face spre binele omului.
 
Un happy end pentru tine sau poate un end happy.
Va sa zica ai popularitate mare la cei de sex opus. Nu te-ai pierdut. Si cum te simti pina, in timpul si dupa inselare??? Te intreb doar ca sa stiu face sa incerc sau nu?
 
raspunul la toate intrebarile le gasesti la tema "viata fara aventuri....", oricum tu pui intrebari cam...naive. niciodata nu inseli pe cel de langa tine din cauza ca asa ti-a venit, sau ca vrei sa stii ce sentimente o sa fie in timpul sau dupa inselare. o faci mai degraba din oboseala, zacalibeala si, uneori, disperare.
 
Nu sint de acord cu tine. Pleci in excursii in strainatate pentru ca asa ti-a venit sau pentru ca vreai sa vexi "cum mai traiesc si altii". Pe mine iubita ma aranjeaza din toate punctele de vedere. Dar ma atrage si la alte fete... Nu din disperare, din zapaceala, si mai ales din oboseala.
 
Uita-te despre ce a mers vorba la tema "Orice relatie extraconjugala e o inselare a partenerului"
Anatolie said:
Sa va intorc la tema, palavragitilor! :D -
"Inselare" inseamna nerespectarea obligatiunilor luate fata de cineva. In contextul conjugal, fata de sot/sotie.

In asa caz, daca ambii soti sunt de acord ca fiecare poate avea careva relatii extraconjugale, atunci asta nu e inselare. Problema apare atunci, cand asumarile sotilor unul fata de altul nu-s evidente si clar explicate.

Mai este si alta parte controversata a relatiilor - dreptul la o viata personala chiar fiind intr-o relatie conjugala. "Personala" nu necesar inseamna "intima" cu alte persoane. Insa de toate se pot intimpla, nu? :wink:

Anatolie

Eu socot ca un rol important in inselare il joaca persoana pe care ai inselat-o (si pe care vei insela-o). In cazul tau posibil ca ia inselat nu cu cine trebuia si nu cind trebuia
 
ok, daca am pornit-o pe drumul dezbaterilor, am sa aduc si eu argumente.
cred ca exista o diferenta intre a insela si intre a face sex cu alte persoane cand esti implicat(a) intr-o relatie, (vorbesc de relatiile "libere" unde e "semnat" un acord in privintsa asta).

inselarea implica intotdeuna si o minciuna, dar a minti este un pacat. si nu doar la nivel de religie, este un pacat, in primul rand, fata de constiinta proprie. este un fel de a te descredita in ochii tai si respectiv in ochii omului de langa tine, care ti-a oferit increderea lui, ca pe un credit ce trebuia justificat.
 
majoritatea fetelor/femeilor fac o mina nepasatoare atunci cand sunt intrebate care ar fi reactia daca ar afla ca sunt inselate de barbatii lor. adevarul insa e altul. lumea e atat de preocupata sa-si creeze un brand ca incepe sa ascunda orice aluzie la sentimente. adevarul e ca doare, sau, cel putin, deranjaza, chiar daca incerci din toate puterile sa spui ca fiecare e liber sa faca ce vrea.
 
Cred ca totul depinde de cel cu care esti.Pe precedentul meu prieten l-am inselat,culmea e ca l-am inselat cu actualul meu prieten-Oleg.Dar pe Oleg nu cred ca o sa-l insel vreodata,imi da tot de ce am nevoie si anume dragostea sa neconditionata.De altceva nu am nevoie.
 
In fiecare zi...

In eventualitatea ca poti insela pe cineva si cu gandul doar, vezi "subiectul"...
Daca sunt persoane care nu si-au inselat macar o data partenerul, apoi acestia sunt mai rari decat ursii Panda...
8)
 
Unii isi inseala partenerii din cauza ca nu sunt satisfacuti de ei , unii din curiozitate , unii desi sunt satisfacuti de partener au gasit ceva mai bun pentru elinsusi si asa mai departe . Eu consider ca sa inseli pe cineva nu e chiar placut pentru acel de al doilea , inselindui increderea ! Eu am inselat, desi la moment credeam ca e justificata , m-am intors la un partener "mai vechi" si pe curenta partenera am inselat-o ceva timp. Dintr-o parte era ceva Fun dar apoi m-am cam simtit oribil. Din experienta mea ... eu mi-am tras concluzii asupra faptului !
 
a-ti

a-ti insela partenerul este de fapt lipsa de iubire pe care o poarta o relatie de un fel sau de altul, atunci cand iubesti omul de langa tine devine universul tau, parte din tine, nu poti sa ranesti mana ta, piciorul tau, cam toate relatiile din ziua de azi se bazeaza clar pe ideea de frumusete fizica, exterioara, pe acea atractie, si nu pe comunicare, iubire prin fapte, iubirea lumei din interior s.a.m.d., de aceea ca si in cazul Daliei, lipsa de afectiune ce sa mai zic de iubire survine clar in urma celor spuse de mai-sus, semn clar de desperare in zilele noastre pentru majoritatea cuplurilor fie ele si casatorite!
 
schimb cursul discutiei

ai avut dragoste, amor, te-ai casatorit, iubire la nesfarsit
ca intr-o buna zi sa-ti dai seama ca partenerului tau mai mult ii pasa de cati bani aduci tu acasa - pentru trai, tsoale, plati comunale, lipsa de prieteni vechi

sa spunem situatia
s-au terminat banii in casa (in cuplu) cine inseala primul?
 
Pacatosilo...ma alatur voua!
De multe ori mi-am inselat partenerul...cu gandul , pentru ca nu am intalnit persoana care sa merite sa ma implic fizic. Nu inseamna ca nu-mi iubesc partenerul , dar sunt momente in care doresc o schimbare...dupa cativa ani de casatorie si-a cam facut aparitia rutina in vietile noastre , si este cam plictisitor...eu sunt o persoana activa , energica , el este linistit , comod...asa ca eu sunt in cautare de o solutie ... :D
 
Back
Top