Bad employers

Cioroiul

New Member
... aici puteţi adăuga părerile/opiniile/momentele D-voastră despre modul de angajare, atârnarea şefiilor faţă de "muritori de rând" dar îndeosebi doresc să-şi expună poporul amarul despre angajări cu eşec sau cu ghionturi.
 
Cioroiule, da shi? Te asupresc la serviciu?
Nish nu vreu sa povestesc cum am aplicat la voi...
 
... spre exemplu vreau să comunic la toţi ca doresc să se angajeze la Universitatea Tehnică la D-l Perju la Departamentul "Informaţional" din blocul central ... să se gândească înainte de a o face şi dacă s-o gândit, atunci sfătui să o mai facă odată.
Ideie constă în următoarele ... la lumea trebuie specialişti (la toţi le trebuie) şi majoritatea promit că lucrul e cu perspectivă ... aşa cum o fac acolo ... de obicei în situaţia aceasta cad studenţii sau recenţii absolvenţii ai universităţilor ... istoria mea şi a majorităţii de acolo constă că le promit salalriu cu perspectivă şi lucrul cu dezvoltare dar nu o fost să fie aşa. Lucrezi la negru cu un salariu mizer şi în special te ocupi cu servicii nu legate de specificul ocupaţiei tale (e.g.: eu ca specialist la momentul cela pe reţele informatice introduceam nişte documente Word de alt gen) ... lucrul era repartizat de D-l Şef ... pe lângă toate în fiecare zi făceai raport pe timpul petrecut toată ziua şi dacă nu aveai ocupaţie tot tu erai vinovat, nu se piermitea să te ocupi cu altceva inclusiv studii în domeniu dacă despuneai de timp ... şi ca toate să meargă băţ era o tehnică legată de tăierea din salariu (nu chiar salariu, dar din premii care constatau 70% din sursa de venit) ... până la urmă cu disciplina mea am reuşit lucrând la universitate şi aducândui foloase să fiu eu dator cu bani nu ea mie ajung într-un ajun de An Nou cu 100 de lei (3 ani în urmă)

... Morala: Feriţivă de groapă cine puteţi
 
am avut si eu asa o experienta... mavafackaz... mi-s datori pe vre-o 4 luni.

concluzia (si sfatul pentru voi) - contractul trebuie sa fie intocmit neaparat. nu te lasa intimidat de faptul ca esti student, fara de un car de experienta, etc... cum n-ar fi - trebuie sa fie un contract in care se indica obligatiile tale si a lor. cu 'hirtzoaga' asta pe urma poti face dreptate.
 
Back
Top