Buiucani Connection

Melania

Moderatoare sexoasa
deleanu said:
DE la in ceput spun!!se vede ca Natalytza si Doomie nu sunt din Buiucani si habar nu au ce se petrece aici si mai ales in liceul "Liviu Deleanu",fratzilor observ ca nu prea cunoashtetzi "viata dura de La Buiucani".....spre exemplu grad8le si dan_the_man sunt oameni sunt oameni care "shtiu ce vorbesc" in comparatzie cu alte persoane......baietzi voi suntetzi din Regiunea "Alfa"dar vad ca nu prea atzi vorbit despre Buiucani pana acum.Eu ash propune pentru totzi utilizatorii si liceenii din acest frumos si istoric cartier, sa creem pe moldova.net un "Buiucani Connection!!!" prin care sa ne deosebim de ceilaltzi utilizatori.
Alexandru Vakulovski;Parlamentul,PRO-TV;FLACARA;CASA LIMBII ROMANE;PARCUL "DENDRARIU"si "VALEA MORILOR",Zdop si Zdup;Liceul "LIVIU DELEANU" ,"ONISFOR GHIBU"-"DANTE A'ALIGHERI"----UNIVERSITATEA PEDAGOGICA, MEDICINALA si UTM;---Bibliotecile "Maramures" --"Alba Iulia" ---"Transilvania"--"B.P.Hasdeu"...Kentford,Zorile,Sculeanca,Padudea de pe Balcani,Trasa Europeana 4 ....toate se afla in BUIUCANI......cartierul "cel mai romanesc"din tot cartierul!~!!
.....apropo cartierul cu cele mai multe "Licee"!!!!!

ce sa zic......datorita lui deleanu Buiucaniu o sa intre in istorie.....
eu am stat in aceasta regiune pina la 20 de ani, adica vreo 16 ani.....si daca sincer nu prea am vazut lucrurile pe care lea descris deleanu.....da erau si banditi si fel de fel de omoruri groaznice prin padurea ce da inspre Durlesti......dar...in ce cartier nu se intimpla din astia?

cum am zis ..am stat multi ani la Buiucani, in ultima ultima casa....de la balconu camerei mele se vedea ca in palma Ghidighiciu.......si pot sa zic ca mi se pare cea mai linistita regiune a orasului.....
acum stau in alta parte...si mii dor de Buiucani!
 
Buiucani sucks! serios.... nu vad nika asha di shi ash putea sa ma mandresc... shy by the way de Kentford nu shtiu ce... yl asigur pe deleanu ca proprietarii la sigur ar fi cautat shi alt raion decat buiucaniul... mi se pare foarte sur shimurdar shi prapadit shi mai nu shtiu cum... deloc nu ma yncanta...
 
ete mama....de parca toata viata ai fi traito la Maiami si acum ti se ntorc matzele de la Buiucani.....

nu e nici sur si nici murdar si nici prapadit....cat e de frumoasa zona lacului Comsomilist, a? is multe frumuseti....tre sa fii mare necioplit sa nu le vezi !

da tu crezi ca Telecentru e mai bun, mai curat? sau Posta veke?
 
Eu chiar locuiesc in preajma "Padurii Criminale"de la Buiucani....este adevarat ca s-a intamplat multe lucruri "groaznice" in aceasta padure,care au sokat intreg Chisinaul.....dar astea-s nishte cazuri unice.Acum nu se mai aude de asa cazuri.....oricum lumea se teme cam sa intre in aceasta Padure(pe care eu o cunosc ca pe a mele 10 degete de la maini:) 8)
.....Buiucani,la moment e cel mai linishtit cartier din Chisinau....dar mai "rabufneshte"cu vre-un caz iesit din comun
Exemplu:Alaltaieri pe doi prieteni buni de-ai mei,politzishtii(betzi v.afl.i!!)iau batut rau de tot.Lilian acum e la spital ,iar Slavic are comotzie(un politzist ia aplicat in cap in fata!!)....am inteles ca baietii iau dat in judecata.Pur si Simplu iau batut asa po "bespredelul",ca cica ceva nu le-a prea placut lor la dansii.!!!
Asta-i Buiucaniul.....mereu "imprevizibil"!!
P.S-Cele mai multe parcuri din Chisinau se afla in Buiucani(cel mai verde cartier!)
1 Valea Morilor 2 Dendrariu 3 Parcul de la Coca 4 Parcul "Poarta Sarutului"(nu este un parc asa de mare.....mai jos de Alfa se afla)....5 Aleea Clasicilor.......Padurea de pe str.Balcani si Padurea de la Durleshti.
.....apropo "Moldexpo" tot e al nostru :wink: ....ca sa nu mai spun de "Yelow Submarine"care este invadat de CIOCaneni!! :lol:
........Anul trecut Buiucani a primit premiul pentru cel mai ingrijit si curat cartier din Capitala!!!! :wink:
TRAIASCA BUIUCANI CONNECTION!!! :wink:
 
Uai Tarane!!uitete macar la faptul cum scrii si cum te exprimi tu...si cum se exprima mai multzi forumishti de la Buiucani....si-o sa observi diferenta!De-ai da macar un argument contra,dar cand te vad ca <scremi> cu asa mesaje ....sincer!!mi se face a [K].a.[k].a!!!
Tu macar de unde esti???....nu cumva de la Ciocana?
Shtii este o vorba a celor din Buiucani despre Ciocana,si zice asa"
"La Ciocana traiesc oamenii care s-au pornit la orash si care inca nu au ajuns acolo".....asa ca trage singur concluziile
Daca nu prea shtiai tarane in Buiucani traiesc majoritatea "intelectualilor"din Chisinau...si acest lucru se observa pe alocuri....eu nu spun ca aici este perfect....dar in comparatzie cu alte cartiere,aici e all suflu.!!!Pe care tu nu o sa-l intelegi niciodata....din cauza ca Cet 1 si Cet 2 deja tzia atrofiat mintile!!!!
 
stii ce e cel mai trist in toate astia, deleanu? [k] e si el de la Buiucani....

ap dar cum sal mai intelegi?
 
Cine o spus ca la Buiucani nu exista si-o clasa de "bycota'??? :wtf: ....foarte bine!!!atunci il includem si pe [K] in acesta categorie si cu asta-basta!!Ce sa-i faci omului daca e cam "prostutz" ,el inca nu a invatat proverbul "NU scuipa in fantana din care ai baut apa"!!
 
deleanu said:
Daca nu prea shtiai tarane in Buiucani traiesc majoritatea "intelectualilor"din Chisinau...
Argumenteaza te rog aceasta afirmatie si raspunde-mi de ce ai luat cuvantul intelectual in ghilimele?

Restul ineptiilor debitate de liceanul agramat imi provoaca doar dezgust.
 
Ba impotent si retardat de redneck ce esti!!! :tu_mori: ....Nu te-ai saturat sa-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala????Ce ai tu fraiere cu Buiucaniul? :evil: .....ai trait cumva aici?ai vazzut cum sa schimbat atmosfera in ultimii ani aici??....de unde tu sa shtii despre toate astea daca esti in SUA???
:wtf: ......tu nu intelegi ca daja la 1/2 di forumishtii acestui forum li se intoarce de tine si lie scirba de gandirea ta(atat de cretina si ipocrita)!!!
P.S- Shtii ceva!!!mai bine scrie eseuri Km-etrice la Politica(ca acolo lumea te mai intelege :crazy: )....dar nu strica dispozitia altor persoane prin prezenta ta atat de "notorie" pe "hai s'om be"!!!
Mai bine raspund la mesajele lui [k],decat sa-ti raspund tzie la aceasta tema!!!!EU DEJA NU TE MAI SUPORT :-x :-x :-x :-x !!!
Mai bine o sa te ignor!!! asa ca f.uc.k off!!!

P.S.S-Ghilimele domnule "gramatica" le-am folosit ca sa evidentziez un anumit lucru.Eu vroiam sa spun ca la Buiucani traiesc multzi oameni cultzi!!!.....dar si ei se enerveaza cand le ajunge cutzitul la os!!! :tu_mori:
 
hmmm....
de mult ori mi-am pus intrebarea unde se termina buiucani'ul?
Din surse neoficiale am ineles ca se termina la patria...
 
Din surse neoficiale am ineles ca se termina la patria...
am vorbit odata noaptea cu un politist cind ma intorceam acasa, eram la intersectia strazilor Stefan cel Mare si Puskin. din discutie - "Buiucaniul se termina la statuia lui Stefan".

pina atunci credeam si eu ca la "Patria" se termina.

in orice caz, raspunsul la intrebarea "unde incepe Buiucaniul", il gasiti aici http://www.a51.nm.ru/buiucani-lo.jpg
pe imagine vedeti si liceul Liviu Deleanu

nu stiu eu cit e de frumos cartierul nostru, mie imi place, tot asa cum imi place tot orasul.. mai ales acum, cind e permanent in constructii, si peste vre-o citiva ani vom vea parte de multe cladiri noi, frumoase si hi-tech.

consider ca nu trebuie sa 'luptam' pentru popularitatea unei regiuni sau a alteia, ci sa incercam sa facem asa ca TOATE cartierele sa fie wow! cu alte cuvinte, concurenta asta pe care o simt aici, nu este una sanatoasa.

cum n-ar fi, mie imi place foarte mult sa merg pe jos, si mi-i tot una unde.

regiunea care nu-mi place este ptichka-stadionul_republican-inchisoarea. acolo am fost 'asaltat' odata in plina zi de niste @#$^ cind eram cu un prieten, si am scapat printr-un miracol ("prost sa shii, noroc sa ai")
 
redneck said:
deleanu said:
Daca nu prea shtiai tarane in Buiucani traiesc majoritatea "intelectualilor"din Chisinau...
Argumenteaza te rog aceasta afirmatie si raspunde-mi de ce ai luat cuvantul intelectual in ghilimele?

Restul ineptiilor debitate de liceanul agramat imi provoaca doar dezgust.

Citeshte pe topicul "Iasi" shi o sa vezi ce clasa de "intelectuali" sunt in Buiucani :) asha "intelectuali" sunt o "raritate"...

Deleanu: oameni cultzi sunt peste tot...nu numai la Buiucani
 
redneck - :ciupel:

Pe mine nu m-o deranjat faptul ca buiucaniul e asha cum este, pe mine m-o deranjat faptul cu deleanu lauda sectoru ista de parca ar fi Manhattan sau Champs Elysees al Chisinaului.... poate ca ash fi ynchis ochii la mesaju lui, da... Accept ca sant locuri frumoase, de exemplu dendrariul este ca o a doua casa a mea, shtiu toate coltzishoarele lui...
Da faptu cum deleanu priveshte Buiucanii....

Doomie said:
Toata faza asta cu "viata dura de cartier" este de adormit copii si este la nivelul cintecelor BUG Mafia.

am impresia deleanu ca nu te-ai copt ynca la minte, yn toate mesajele tale vad numai: droguri, viatza/baietzashi de cartier, pizdealca, povestiri vesele despre violuri...
Melania a facut-o mai discret, dar tu ridici Buiucaniul yn slavi... Melania, n-am trait la Miami, ci yn inima Buiucanilor shi niciodata nu am fost yncantat de el, doar ca este Valea Morilor shi dendrariul alaturi - atat! Au renovat Flacara, era o mizerie mare acolo... apreciez ce au facut... dar... ca la Buiucani = daca cinematograful mai este cum mai este ap discoteca e parasha... mi-a povestit despre deservirea acolo, mai n-am leshynat... cum ziceam ca la Buiucani...
grow up deleanu... ca cum Buiucanii ys plini de narcomani putrezitzi shi degenratzi, ap ymi pare ca faci parte din ei....
am vazut cum ai raspuns la mesajul lui redneck..... tipic! mi-a placut cum te-a pus la punct , fiindca nu ai fost yn stare sa raspunzi civilizat shi te-ai pornit la insultat yn stanga shi yn dreapta... calm down, mesajul lui e binevenit aici, mai ales la ce a quot-at el.

Melania said:
marsh deaici......
daca asta este dorintza dvstra - ok...

deleanu, sper candva sa-tzi vie mintea la cap.... shi faptul cum scriu eu e irelevant... e mult mai greu sa scrii asha cum scriu eu....

redneck said:
Restul ineptiilor debitate de liceanul agramat imi provoaca doar dezgust.
shi mie tot... nu numai pe threadul asta ynsa yn toate mesajele lui!
 
din tot mesajul tau am inteles ca esti un lingau ordinar,care idee nu are ce se intampla la dansul in cartier.Crad-ca cuvantul cel mai potrivit pentru tine ar fi....stai sa ma gandesc.....a da!!!LOH!!!!ce frumos suna,[K] este un loh din buiucani(zi ca nu-tzi place!!!)
P.S-Fa ochii mari!!asta-i mediul in care crestem!!!
si inca ceva"NU scuipa in fantana din care ai baut apa"....
 
redneck -- eu cred ca deleanu intra in categoria "intelectualilor" de la Buiucani (dar de data aceasta interpretind ghilimelele in mod obisnuit).
 
mel

nisporeni ii o zona foarte frumoasa, apropo, dupa cate stiu unul de pe planeta moldova isi intinde radacinile acolo :D

referitor la buiucani, [K] - esti prea sensibil, lumea traieste acolo. o vreme buna si poshta veche, pe la inceputul anilor 90 era un raion de banditi, acum e pace si liniste

nemaivorbind ca mel a noastra tot ii de la buiucani, pentru asta merita sa stimezi si intreg raionul :)

eu am avut prieteni acolo, dar au crescut si au zburat care incotro. in doua cuvinte e tare normal acolo
 
zorzonel.....ca deobicei esti minunat! :hail: :hump:

regiunea care nu-mi place este ptichka-stadionul_republican-inchisoarea.

offff....ce sa zic si de data asta....? :roll: de 2 ani stau in aceasta regiune....mam mutat de la Buiucani anume la Malina Mika. ...da, e altfel....e la fel de linistit ca la Buiucani...dar e altfel de liniste.....mai mult e tristete...daca intelegi ce vreau sa zic......nu prea ai unde sa iesi.....nu e nici un local asa mai frumusel....prinprejiur numa spitale si biserici.....
e greu cu transportu mai ales dupa orele 10 seara..si de fapt....ca sa iubesti Malina Mika......tre sa te nasti aici...altfel nu ai cum!
 
Daca nu ma inshel?!!!...sediul companiei "Voxtel"deasemenea se afla in Buiucani(in incinta fostei Uzini Alfa,in blocul de 22 de etaje)
P.S-Buiucani este cartierul unde mai mult se vorbeshte romaneshte(fie si moldoveneshte!!) decat in limba rusa.Si chestia asta se simte foarte bine.Ceea ce nu ash putea spune despre Botanica sau Rascani....voi ce zicetzi?
 
Back
Top