CARTI LEGIONARE DE ISTORIE (de vanzare)

Anca222

New Member
Stilul legionar de lupta. Conceptia tactica a Capitanului

http://www.librarie.net/carte.php?i...n-Papanace&action_cos=adauga_in_cos&idc=34473

Descriere: Stilul legionar este, de fapt, stilul fondatorului Legiunii, devenind stilul romanesc nationalist ortodox. Pentru prima oara in istoria Romaniei o generatie a pornit hotarat, disciplinat (din proprie vointa), in acelasi gand si suflet, sa lupte pentru salvarea fiintei nationale, la chemarea fascinantuilui Capitan. Nicoleta CODRIN

Autor: Constantin Papanace

Pret: 14,50 Lei

An aparitie: 2004

Numar de pagini: 456 pagini

Starea cartii: noua

Editura: Lucman

ISBN: 973-8465-48-6

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Doctrina Miscarii Legionare - Prezentare concisa
http://www.lucman.bizoo.ro/vanzare/53843/img/Carte-Doctrina-miscarii-legionare


Descriere: Am considerat necesara publicarea unui compediu Corneliu Zelea Codreanu atat in scopul stabilirii adevarului istoric pentru cititorul neavizat, cat si in scopul oferirii unui material documentar sintetic de prima importanta pentru cunoscatorii in domeniu.
Volumul reprezinta alfa si omega Miscarii Legionare, miscare romaneasca de renastere nationala de esenta ortodoxa si, in acelasi timp, o noutate editoriala, o replica din eternitatea data de insusi fondatorul Miscarii Legionare rastalmacitorilor sai dintotdeauna si epigonilor care au denaturat spiritualitatea legionara, uneori sub pretextul aplicarii doctrinei legionare, iar alteori sub pretextul revizuirii ei (!?)
Rezumand volumul constituie o lectie de istorie pentru comozi, grabiti, superficiali, rau-voitori, amnezici si o inedita sinteza a fenomenului legionar - pentru ceilalti.“

Nota introductiva

Autor: Corneliu Zelea Codreanu

Pret: 8,00 Lei

An aparitie: 2003

Numar de pagini: 240 pagini

Starea cartii: noua

Editura: Lucman

ISBN: 973-8465-11-7

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Testamentul politic al lui Nicolae Iorga

http://www.antet.ro/comanda.php?pro...editura=antet&autor=Radu+Mihai+Crisan&page=18

Descriere: Nu voim a fi un stat modern oarecare, de o precocitate si indrazneala care sa uimeasca lumea. Avand constiinta de ceea ce suntem, simtindu-ne romani mai mult decat coboratori ai romanilor si chiar decat cetateni ai Romaniei, voim, in cea mai stransa legatura cu tot ceea ce a fost sanatos in trecut sa cladim cu mijloace romanesti civilizatia romaneasca pentru toti romanii.
Singura chestiune care trebuie imediat resolvata, prin bratele unite ale noastre e dreptul Romanimii de a se impune ca stapana in orice colt al pamantului pe care l-a locuit, l-a fructificat prin munca ei si l-a adapat cu sudorile si sangele ei si al strabunilor.
A venit timpul sa facem aici la noi politica noastra nationala, sa intrebuintam in viata noastra nationala numai elementele nationale, sa indepartam pe strainul nefolositor, iar cu atat mai mult pe strainul pierzator, pe strainul ucigator si pervertitor al neamului nostru. (Nicolae Iorga)

Autor: Radu Mihai Crisan

Pret: 8,90 Lei

An aparitie: 2007

Numar de pagini: 80 pagini

Starea cartii: noua

Editura:SAMIZDAT

ISBN: 978-973-8166-28-8

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Secretul Sabiei de foc. Sau cum e cu putinta Fenomenul Legionar

http://www.antet.ro/comanda.php?pro...&editura=antet&autor=Radu+Mihai+Crisan&page=6

Descriere: Apropo, intreaba retoric Nicador Zelea Codreanu: 'Care erau atunci [,in anii ’30,] dusmanii declarati ai Legiunii si implicit ai prosperitatii Romaniei si ai romanilor?
Politicianismul, coruptia, spolierea bogatiilor tarii si pauperizarea majoritatii zdrobitoare a romanilor, asaltul economic al strainilor, cumparand totul pe nimic, inrobind bietul roman pe salarii de supravietuire, despadurirea muntilor Romaniei in folosul unor venetici, transformarea romanilor intr-un popor de bolnavi datorita mizeriei creatoare de boli sociale si a asistentei sociale de doua parale!
Atentie, vi se pare cunoscut? (;) Ce vi se poate parea depasit?'

Autor: Radu Mihai Crisan

Pret: 8,50 Lei

An aparitie: 2007

Numar de pagini: 80 pagini

Starea cartii: noua

Editura:SAMIZDAT

ISBN: 978-973-8166-24-0

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Back
Top