Cine este NEAGU si BURCA

Burca si Neagu sunt agenti ai serviciilor speciale rusesti?

  • DA

    Votes: 8 88.9%
  • NU

    Votes: 1 11.1%

  • Total voters
    9

HKBD

New Member
Va propun spre discutie o tema care sper sa scoata in evidenta niste oameni ai politicii moldovenesti, care duc un joc murdar si urzesc scenarii, dind start campaniei electorale din 2009 inainte de termen.


Astfel va propun unele date noi despre fostii PPCDisiti Ion Neagu si Sergiu Burca:

Ion Neagu: are o sora, care e casatorita cu fratele dilomatului rus Krohin, care a stat mai bine de 4 ani la Bucuresti, si s-a intretinut cu Pasat in toate combinatiile politice puse la cale in Republica Moldova incepind cu Revolutiile Oranj terminind cu proiectul Filat si multe altele.
Porekla de acoperire in serviciile speciale in calitatea sa de informator "NIKU".

Burca Sergiu(Oswald): In afara de viata amorala pe care a dus-o tot timpul schimbind mai multe sotii,cred ca de dragul amantei sale de prin Grecia.
In plus mai este si ucigas.
in anul 1999 la 24 iulie, la statia Bahmut, Calarasi, aflandu-se in stare de ebrietatate a omorit o femeie. Fiind la volan beat crita, a lovit femeia mortal, care se deplasa mult prea departe de carosabil incit nu putaei s-o invinuiesti de faptul ca mergea pe drum. Fapt dovedit si de procuratura. Femeia se numae Elena Gutu, sau cum i se spunea Ileana. Sarmana femeie a fost tirita cu automobilul vrio 14 metri.

alte detalii vor fi expuse ulterior.

Daca vorbim de articolele aparute in Jurnal de Chisinau, putem vedea ca Burca este jantajabil de catre Neagu. Neagu fiind sub protectia serviciilor secrete rusesti, isi permite sa colaboreze cu colegul sau Flober(Val Butnaru - redactor Jurnal de Chisinau) care are si el o fructuasa corespondenta cu KGBul.

Datele le puteti verifica la sediul SIS.desigur veti afla daor daca lucrati ca mine sub acoperire pe linga ei.
Schema este Foarte interesanta si merita toata atentia.
 
Pina la alegerile din 2009, a ramas foarte putin timp si din aceasta cauza sa inceput atacurile.
de ce acum? acum a venit comanda.
Jurnalul a fost, imediat ce mam trezit si am citit pe sait ca nu e jurnalul am mers la chiosc sa-l caut, era acolo, alaturi de alte publicatii.In rest nu vad rostul acestui articol. credca prin actiunea mea a incercat sa-si mareasca tirajul.

Si totusi cum pot fi credibili Neagu si Burca cu asemenea biografii?
 
Militantule , si mie nu crede ca imi place sa scotocesc prin arhive, ca daca rascolesti ceva incepe sa puta, pur si simplu altii vad ca nu se obosesc a inventa scenarii false, si a duce lumea in eroare. daca lucreaza in SIS, macar sa apere interesul statului republica Moldova. da ei se tin tot de Matusca Rosiia.
Securitatea este unul din cele mai importante organe din stat, si cind slujeste interesului strain sa stii ca orice dezbatere pe acesta tematica nu trebuie sa te deranjeze, chiar daca este obositoare. mai bine depune efort si informeaza lumea despre ce unii prefera sa taca.
Scuza de replica dar numai acest lucru mai impune sa fac acest lucru. Prea multi ani am lucrat pentru tara asta ca sa-si bata joc de ea niste kakaciosi care le fuge parul de pe cap de prosti ce sunt.
 
Ion Neagu se rusineaza sa spuna in biografia sa ca a absolvit cu succes Scoala superioara de Partid la Rostov pe Don(ВПШ), si deloc numentioneaza ca este nascut in familie de comunisti. Iar botezat a fost chiar de preotul Vasile Burduja in sat acasa la Manta,doar la 40 de ani, a fost botezat intrun lighean, si doar in chilotei, la care a asistat toata familia, sotia Maricica, si fiicile Rodica si Viorica.

Ei dar totusi in Parlament el are o prietena in care are incredere mai mult de cit in propria sotie, Valentina Cusnir, care desigur ii leaga doar relatii de politicieni in legislativul moldovenesc.
 
Jurnal de Chisinau este revista aservita securitatii in totalitate iata dovezile:

Pseudonimul Ion a republicat ceea ce eu am postat pe forumul relativ liber moldova.net

Nu a publicat injurii si nici alt gen de obscenitati.

Pseudonimul Gerula si Stiopa, dar in special Stiopa este moderatorul saitului Jurnal de Chisinau, care nu pot tolera adevarul mult trimbitat tot pe paginile lor, pentru ca acest caz s-a repetat, ma refer la radierea mesajelor am salvat textul acelor mesaje inclusiv cu ora publicarii lor pentru a putea fi coparat cu ceea ce arata saitul acum.

reproduc textul ultimilor comentarii pe care am reusit sa le salvez:

Teai dat de gol Stiopka
autor: Ion
Tu lucrezi la JdC
Si confirmi ceea ce a disparut de pe sait, si exact tu ai reactionat primul, faza cu ochelarii, desi cred ca sunte'i mult mai prosti decit credeam ...
Cum spun cei de la sectele ce prognozeaza apocalipsa "vremea este aproape" asa ca va recomand de pe acum sa va faceti valiza. si sa faceti si niste poze cu cei apropiati, ca o sa va fie dor de ei din parnae.
18:04, 20-Noiembrie-2007

autor: nicu chiseleanu
Toţi aceşti defăimători ai PPCD după 2009 vor sta în rând pentru a fi primiţi iarăşi în partid, fiindcă toţi sunt nişte profitori fără un pic de simţ - bun simţ, răutatea acum le-a întunecat minţile şi nu-şi dau seama pe ce lume se află. PPCD este un partid serios şi bine a făcut că s-a debarasat de alde neagu şi burcă, trădători ai cauzei neamului nostru, care s-au vândut ca iuda pentru câţiva bănuţi . Ruşine, trădătorilor, nu vă mai daţi tari şi mari, fiindcă lumea nu vă crede, şi ca să vă convingeţi- veniţi la Congresul PPCD de duminică la Palatul naţional, poate veni şi profitorul Butnaru de la JDC, care l-a slujit pe Roşca atâta timp cât i-a plătit , dar pe urmă s-a vândut şi el împreună cu Tănase de la Timpul. alde stiopa fără minte şi fără nici o logică în ceea ce scrie şi cu o sumedenie de greşeli gramaticale nici nu mai face să apară pe paginile ziarului, se face de râs - sunt nişte agramaţi, dar sunt buni pentru cineva că-l critică pe Roşca şi asta-i convine lui Butnaru, redactorul şef.
bâlbăiţii de neagu şi burcă nici odată nu vor ajunge la nivelul lui Roşca de aceea îl şi urăsc atât de mult - nişte rataţi în politică şi atât...
18:02, 20-Noiembrie-2007

ionika, baiatu tatii
autor: Stiopa
ionika,
noi ne-am bucura daca ti-ai purta ochelarii fumurii, pe vreo plaja din georgia. dar se pare ca degraba nici acolo nu veti fi primiti.

in rest,
nu mai posta ineptii inventate de genialuti capcean. avem deja alergie la mega scenariile inventate de patzanii lu rosca. aveti forum la hartia de viceu "flux", asa ca intra acolo si delireaza cat vrei. nu intoxica acest forum degeaba. nu de alta dar, in parnaie la baietii rai cu ochelari fumurii li rupe cucoselul, iar la altii li se intampla si alte lucruri mai nazdravane....

17:12, 20-Noiembrie-2007

Vad ca dispar comentarii de pe forum
autor: Ion
Desi comentarii fara cuvinte murdare - dispar.
Gerula si stiopa se pare ca administreaza saitul JdC, care s-au alarmat si au iesit cu cuvinte de amenintare.
Ochilarii fumurii ii port cu mindrie cu capul sus, iar pirnaia, plinge dupa voi fratilor, si credetima ca cel putin unii dintre voi va pazi gratiile.
cei care trebuie o sa inteleaga despre ce vorbesc...
16:28, 20-Noiembrie-2007


ATENTIE !!!
autor: Stiopa
patzanii din ppcd incerca acum sa schimbe vectorul interesului public spre filat, jdc, timpul, cei doi fosti ppcd-isti care au avut curajul sa declare oficial ceia ce multa lume oricum cunostea, se autovictimizeaza (intrese rusesti, interese a lui pasat, interese ale bisericii ruse, interese al e lui voronin...etc) sperand ca astfel interesul oamenilor pentru tradarea si escrocheriile pe care le-au practicat patzanii lui rosca va fi redirectionat in spre alte orizonturi.
de data asta
N-O SA MEARGA!!!
14:41, 20-Noiembrie-2007

In profunzime
autor: Ion
Va propun sa analizati emisiunea in Profunzime si sa comparati ziarele sa vedeti cum se contrazic micii nostri "prozatori".
14:22, 20-Noiembrie-2007

Imi place ca va deranjeaza ceea ce scriu
autor: Ion
Eu iubesc adevarul, si cind comentez ceva fac abstractie de culori politice, desi recunosc, ca PPCD imi este simpatic, mai ales acum. Ca daca o fi fiind atit de ne important si de mic, care deabia se mentine pe linia deplutire, de ce este atacat atit de virulent.
Rosca e tradator? ei daca e tradator ce tot urlati disperati ca prostii, ori totusi va ustura ochii cind il vedeti ca face pas cu pas integrarea in UE si revenirea la Patria Mama.
Apropo Voronin are o reactie tare interesanta in presa cu referire la cazul Contiu, adaugind ca reactivarea celor 3 episcopii se incadreaza in scenariul "navalirii" Romaniei in Moldova. De Mitropolia Basarabiei ce spuneti? Sau voi loviti si in ea cu inima voastra de ateu, uite ca anume Cubreacov este cel care Merge sa intareasca MB. Deci voi lucrati pentru rusi. Desi de aceasta data nu se va rezolva inca nimic, totusi schimbari se vor petrece. Mii interesant ce a vorbit azi Vladica Vladimir cu PP Daniel?
13:42, 20-Noiembrie-2007

lui Ion
autor: Gerula
Ion Neagu a fost secretar general al Partidului Popular Creştin Democrat (PPCD), iar Sergiu Burca a fost vicepreşedinte al Partidului Popular Creştin Democrat timp de mai mulţi ani. Aşa ca laudandu-i pe astea doi îţi lauzi partidul mult iubit! Ai incurcat tare lucrurile moscale! Mai bine ia-ţi pastilele şi dute si te culca!
13:25, 20-Noiembrie-2007

nu sunteti satui deja?!
autor: g.v.
Acestui subiect este depasit de mult. Toate zoile sunt turnate peste capetele liderilor PPCD intetionat si dirijat de undeva dinafara. Se stie doar ca PPCD este unicul partid si unica forta politica din RM care poate mentine ordinea, este ca un barometru, daca vreti. Vreti nu vreti, PPCD se intareste incet dar sigur dupa acel memorabil 4 aprilie, dovada ne servesc rezultatele de la alegerile locale din 3 iunie. Doar cei orbi si prosti nu vad acest lucru. Eu am toata increderea in PPCD si in liderii sai.
12:52, 20-Noiembrie-2007

noi detalii intereante
autor: Ion
Ion Neagu se rusineaza sa spuna in biografia sa ca a absolvit cu succes Scoala superioara de Partid la Rostov pe Don(ВПШ), si deloc numentioneaza ca este nascut in familie de comunisti. Iar botezat a fost chiar de preotul Vasile Burduja in sat acasa la Manta,doar la 40 de ani, a fost botezat intrun lighean, si doar in chilotei, la care a asistat toata familia, sotia Maricica, si fiicile Rodica si Viorica.

Ei dar totusi in Parlament el are o prietena in care are incredere mai mult de cit in propria sotie, Valentina Cusnir, care desigur ii leaga doar relatii de politicieni in legislativul moldovenesc.


http://www.jurnal.md/article/4633/0/#read
 
HKBD,
postul tau pute.

PPCD-ist, drag. daka tot explici kit de rai sunt aceshti oameni. explika de ce au fakut parte din PPCD atita timp?

intseleg ka eshti membru PPCD, dar ar fi bine sa potsi sa spui shi ceva in aparare, nu doar atacuri la spioni, tradatori s.a.m.d.

oricare n-ar fi datele despre el, kred ka roshka shtia bine despre tot kind il lua sub aripa.
 
Da, sunt in PPCD, legitimatia mi-a adus-o chiar Mos Creciun sub brad :)


O sa vin si cu alte detalii, doar ca trebuie treptat, sa vad ce mai zice si lumea, eu nu ma grabesc.

iar adevarul iese la iveala.

Insa atunci cind cineva vine cu aiureli de acest gen si povesti de adormit copchilasii...
Vedeti ca acesti bravi stiu cu lux de amanunte, ce au vorbit cu 6 ani in urma, cred ca tin minte si cum se scarpinau in fund, pe la 3 de noapte :)

Prea minutios descris pentru a fi veridic, si apoi de ce sa nu stie lumea cine sunt "marii eroi" ai contemporanietatii...


iar cu ustoria adevarata a lui Cubreacov, voi reveni, granicerii din rmn au telefonat superiorilor putin mai tirziu...

Apropo pentru cercetatori in domeniul rapirilor, ei afirma ca Cubreacov a sunat acasa, operatorul de telefonie poate sa faca publice data ora si minuta, cind Cubreacov s-a intretinut cu Sotia lui.
Si inca o intrebare? Care a fost modalitatea ca Rosca sa-l scoata pe Cubreacov din apartamentul din Ismail, desi tot Burca si Neagu , initial afirmau de Durlesti, sa treaca hotarul transnistrean, si sa nu fie vazuti de nimeni?

de-si va spun eu, Cubreacov a fost vazut, numai ca in loc de Rosca erau 2 Rusi.

To be continued ...
P.S.
intersant pe nimeni nu preocupa faptul ca Burca a omaorit o femeie, ca Neagu il santajeaza cu asta, razbunindu-se in felul acesta cu Cubreacov. Pe troti ii deranjeaza partidul ista mic PPCD care abia de trece peste pragul eletoral...
Oare de ce atita grija?
Eu ma stradui sa fiu corect, sa fie spus clar who is who, apoi discutam orice ...dar cind de la cineva pute a trecut murdar si invinuieste pe altul , imi aduc aminte de vorba modoveanului, "ride hirb de oala sparta".
 
Totusi, de ce nu exista nici un fel de comentarii din partea conducerii PPCD? Cei doi au ajuns la episodul 5 in "Jurnalul.." si din cealalta parte nu exista nici un fel de reactii.

E cam greu sa ignori un interviu-fluviu in care cei doi ofera multe detalii..
 
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=lYRr9TFUELQ"]YouTube - Vlad Cubreacov vorbeste despre disparitia sa[/ame]

un raspuns pe care nu lati vazut
sau va fost lene sa-l cautati.
 
Interviul este anterior "serialului" din Jurnalul.

Eu ma mir de lipsa reactiilor DUPA aparitia articolelor.
 
Back
Top