Cine stie carte are 4 ochi...

da

da acum ce sa spun ai dreptate suntem cam pauperi!ce sa-i faci si mai suntem pe deasupra si nesuferiti unii dintre noi! :lol:
 
cum poti medita cand idee n-ai despre ce sa meditezi? cartile itit dau avant spre propria 'carte', pe care voi o numiti meditatie..
cat de destepti nu ne-am considera si sunt sigura ca unii dintre noi chiar sunt; exista chestii pe care lumea deja le-a descoperit si trebuie sa le invatzam pentru a fi capabili de o meditatie progresista....
si c eva abateti de la tema?
 
trebuie

trebuie sa recunoastem ca \comunismul cu fata lui rea si regretbila avut marele avantaj al subterfugiului in citit si iarasi citit, caci acum citim de pe televizor si calculator si astfel se mareste nr. semi-analfabetilor!
 
hai

hai sa recunoastem ca lenin a fost cel mai mare dusman al omenirii, uitati-va in istorie si o sa vedeti de unde porneste un rau care parca nu se mai termina!
 
pai

pai ce poti spune despre lenin ca a fost un formator de carte nu el a fost unul de manipulare si impregnare a constiintelor cu ieologia lui fara noima fara nici un Dumnezeu, ce a facut el prin raul lui a ramas si a astazi implantat in mintea unora dintre noi...!? :wtf:
 
wow, se fac combinatii intre barbati deja pe forum. vedeti sa nu fie vreo unul dintre voi minor ca de altfel restul nu se mai pedepseste (in romania, in moldova nu stiu) :lol:
 
daca sa nu iau in cosideratzie cartzile de la shcoala care au cel putzin cite vreo 850 foi fiecare api nu am citit nici una ;) Da am inceput sa citesc ceva, shi iak am uitat sa termin, mi-ai adus aminte... poate mai gasesc cartea!
 
Back
Top