Colegi.md

Smile

Just smile...
Iata un nou proiect pe inetul moldovenesc sustinut de ministerul educatiei, tineret si sport... Ideea este foarte interesanta dar realizarea lasa de dorit...

Adica in mod normal siteul ar fi trebuit sa fie in rom, dar ........
 
romanii (si nu numai) au o idee asemanatoare care are succes, la noi cred ca va lua ceva timp pentru a se dezvolta
 
Site-ul romanesc colegi.ro a fost un succes initial care nu a fost exploatat la maxim de catre initiatorii lui. Teoretic acest site trebuia sa fie o poveste de succes, pentru ca a fost pornit in perioada freneziei site-urilor "dot com", dar nu a fost asa.
Pe vremea aia in Romania internetul se putea accesa de acasa doar pe dial-up si in conditii de pret avantajos doar dupa orele 22. De exmplu, in orasul meu Pitesti, internet de viteza mare pe fibra optica se poate accesa din 2005.
Eu utilizez site-ul din 1997 si mi-am gasit multi colegi pe acolo,
dar de la un punct m-am cam plictisit de el.
Apoi site-ul a fost cumparat de Neogen si face acum parte din seria de site-uri "bestjobs.ro" si alte site-uri sociale.
Nu mai stiu prea multe despre el,
doar ca de curand am intrat si aveam mesaje private necitite de 6 luni...
 
Aha!

Pe moment nu mi-a venit sa cred ce ai scris, dar mi-am revenit:
un site cu nume romanesc se lanseaza intai in rusa, apoi in romana...

Si mai scrie pe site-ul ala ca este facut in colaborare cu un minister pentru tineret sau asa ceva (daca am inteles eu bine ruseste , caci am studiat un pic la scoala - 1 ora pe saptamana).

Nu mai vreau sa pornesc o polemica pe tema limbii ruse in Moldova, deoarece exista alt thread deschis pe tema asta, dar totusi imi vine in minte vorba cronicarului: "Sireaca Tara a Moldovei"...
 
Acum au deschis si blogurile :)
Dar nu prea inteleg necesitatea blogurilor pe un site cu asa caracter....

Adica e bine vazut optiunea cu bloguri, dar lasa sa fie anume pe site-uri sociale dar fara tematica... oricum.. asteptam sa vedem ce bloggeri noi o sa se nasca pe aici :)
 
mi-am deschis si eu cont. vad ca traducerea in Romana ii tare proasta, si deja nu-mi place site-ul insa ideea este buna.
 
Ideea este tare buna, deci, sa inteleg ca , totusi, site-ul exista? Eu nu stiu de ce nu am acces. Ma aflu in strainatate si asi vrea sa ma plimb putin pe la "colegi".
 
Am reusit sa intru pe colegi.md!!!!!!!!!!!!! Dar nu cred ca voi avea rabdare sa astept atit de mult timp aparitia unei pagini.
 
Back
Top