#comentarii de prisos...

khama

zeu
vobshim, asta e tema de spam pe topicu IT...
shi vrau sa spun, dixy, daca deschidem topicuri pentru fiecare malware existent ap yn 3 luni ap forumu asta o sa aiba cele mai multe topicuri...
cred ca trebuia de creat un topic Malware, Viruses, Threats, shi de postat acolo tarakani sau computer flaws...
 
Nu e chiar aşa. Viermele ăla se transmite prin YM -mi se pare că este chiar primul- şi sunt foarte mulţi care nu ştiu că viruşii se pot transmite şi prin YM.

Oricum, poţi să fii sigur că nu postam despre orice rahat de virus dacă n-aveam motive.
 
pe mine ma scoate din sarite spamul trimis pe mail... a ynceput totul cu forwarduri de tipu - scrisori interesante, teste shi cu un mesaj amenintzator la sfarshit ca de nu faceai forward la 10 prieteni de-ai tai ap te nenoroceai pe 2 ani ynainte... apoi ashtia shi-au dat seama ca amenintzarile nu merg asha bine shi au ynceput sa faca tot felul de powerpointuri, texte shi imagini frumoase, propagand arta shi frumusetzea vietzii - shi astea se forwarduiesc mult mai rapid shi benevol. Apoi toate adresele la care s-a facut forward se ynregistreaza yntr-o lista shi apoi se vand unei companii care vrea sa-shi faca publicitate... astfel un cont de-a meu de pe gmail se afla pe nu shtiu cate liste pentru ca zilnic primesc zeci de spamuri cu soft de la micro$hit ieftin, pilule viagra shi alte rahaturi... da mesajele de pe yahoo mess shi icq e hohma de tot... cica proprietarii vor sa ynchida serviciul de IM shi tre de adunat voturi ympotriva daca vretzi sa-l folositzi yn continuare, fa forward mai departe... :inciudat:
 
Dacă nu trimiţi mesajul ăsta la 5 prieteni, o să-ţi cadă puţa, o să faci rie şi o să bei numai coca - cola. :)
 
Doar 5 min n urmă i-am dat papucii la un astfel de mesaj. Erau nişte fotografii modificate n PhotoShop ca să se observe nişte fantome pe ici, pe colo. Mai jos de fotografii era un mesaj ameninţător că dacă nu trimit la 5 prieteni atunci voi fi urmat doar de nenoroc. Cum am zis, i-am trăsnit mesajului ntre ochi un Delete şi mi-am căutat de treabă. Dar iaka dixy m-a pus pe gnduri, dar dacă chiar mi cade asta, cum i zice, puţa??? :dubit:

:tiphat:
 
Ultimul răgnet n materie de virus pentru telefoanele mobile e un vierme care se răspndeşte prin bluetoth, proprietarul telefonuli fiind ntrebat dacă primeşte un mesaj de la Codul lui Da Vinci. Partea nasoală e că virusul buleşte softul telefonului şi acesta trebuie resoftat.
 
e valabil doar pentru smartphone-uri.
cine vrea sa participe la crearea unui firewall+antivirus pentur mobile? :D inca un virus cit de cit decent si ne implem de bani!!

oricum, cam greu a aparut sectziunea IT.
 
Mda, e vorba de Symbian. Dacă pornim afacerea eu mă ocup cu scrisul viruşilor, e mai amuzant.
 
nu-ti fa griji, e un POP-UP, atrage atentie ... nu e deloc recomdata sa faci click pe orice punct din acest mesaj de atentionare (apropo, acolo nu's 2 butoane ci 1 imagine doar) ca este foarte posibil sa se infiltreze vreun trojan in calculatorul tau ... cel mai probabil se strecoara in registre.
Nu da crezare ce scrie acolo, caci de rau de bine ai un antivirus.
Apropo, ti-as recomanda antivirusul companiei ESET - NOD32. Mai bun, crede-ma, nu am gasit. Demult cercetez acest domeniu.
 
MM(mi se face asociere cu marilyn manson), promd o vrut sa zica sa apeshi pe cruciulitza care ynchide fereastra shi sa-tzi vezi mai departe de treburi...
 
pe mine spamul de pe Gmail chiar ma ucide.... am incercat tot ce-i posibil... am deja vreo 20 de liste in lista neagra si n-ajuta nika.... idiotii istea s-inmultesc ca tarakanii.
 
Manix said:
pe mine spamul de pe Gmail chiar ma ucide.... am incercat tot ce-i posibil... am deja vreo 20 de liste in lista neagra si n-ajuta nika.... idiotii istea s-inmultesc ca tarakanii.
straniu, dar cred ca tu esti cel vinovat de spamul ce'l primesti. Cel putin folosesc gmail la putin timp dupa aparitia lui. Si mesaje spam? Foarte, foarte putne. de'or fi 100/an? nu! Esti singur vinovat ca iti publici adresa utilizind'o in fel de fel de inscrieri.
 
Manix, da tzie prietenii sau mai shtiu eu cine ytzi trimit pe mail fseakie powerpointuri sau chestii dragutze?
eu am un cont pe care yl feresc de tot felu de "chestii dragutze" shi nu am probleme cu spamul... doar scrisori personale... asha ca cum a zis Voyage - tot tu eshti vinovat...
 
Da Vinci said:
are cineva ultimele versiuni la CorelDraw, Photoshop, InDesign? sau orice altceva pe care considerati ca e BUN!!

am photoshop cs shi corel draw 12, da nu-s ultimile, cel putzin este cs2 :D
 
Back
Top