Copiii Hiperactivi - Rezultatul Evolutiei Egoismului

AbraCadabra

New Member
Este evident ca exista ceva special in legatura cu copiii nascuti astazi: acestia sunt, in special egoisti, subtili si inteligenti. Ei doresc sa stie "de ce" trebuie sa faca ceea ce le spun adultii, si numai atunci cand acestia nu sunt de acord cu el, adică de ce nu sunt de acord, totdeauna (si de obicei, nu sunt!)
Este o generatie complet noua, cu nici o dorinta de a "reusi" in viaţa, ca termen, in intelegerea noastra. In primul rand au nevoie de dovada ca viaţa are un sens. Altfel, nu le este mai bine sa se refugieze in droguri, diferite placeri, si propria lume virtuala, mai degraba, decat sa se implice in tot felul de eforturi? Care este problema, oricum?
Nu ne putem descurca cu ei. Nu-i putem pazi de egoismul lor si nu putem raspunde intrebarilor lor. Din aceste motive, adultii utilizeaza toate mijloacele de care dispun pentru a incerca sa imblanzeasca noua generaţie - in special, pentru a infrana hiperactivitatea lor. Cu toate acestea pare “hiper”, numai pentru adulti. Noii generatii, ii pare foarte normala.
Multi copii sufera regulat daune permanente cauzate prin utilizarea de medicamente imuno-dependenţ e, cum ar fi Ritalin. Acest medicament provoaca, pana la 70 de reacţii adverse, inclusiv sinucidere, psihoze si aritmie, de care parintii nu sunt avertizati in prealabil.
Aceste medicamente sunt inregistrate ca narcotice si, prin urmare, sunt considerate ca fiind droguri periculoase. In orice caz, practica profesorilor care sfatuiesc parinţii sa prescrie Ritalin copiilor lor, altfel vor fi exmatriculati din scoala, din cauza comportamentului, este inacceptabila. (Este o alta opinie ca Ritalin nu este un drog, deoarece nu provoaca "reactii adverse", in sensul ca nu provoaca dependenta fizica.)
Parintii insisi nu mai pot purta de grija, a-i tine in frau pe copiii lor, si sunt gata de orice! De exemplu, dupa ziarul New York Times, atunci cand autoritatile statului au decis sa opreasca administrarea tratamentului cu electro-socuri, copiilor cu probleme, ei s-au confruntat cu insistentele parintilor care sustineau ca socurile electrice nu sunt ceva crud (dureros), dar, ii invata pe copii sa se comporte...

Kabbalah ne spune ca traim intr-o perioada unica, de tranzitie si Reevaluare, in evoluţia noastra.
In Babilonul Antic, unde a inceput ‘evolutia’ noastra, am luat decizia de a evolua egoist. Aceasta decizie a fost, in ciuda sfatului lui Abraham, care a cerut ca umanitatea sa isi continue evolutia altruista.
Si asa, am inceput evolutia noastra egoista, sub influenta fortelor ego-ului.
Astazi, descoperim ca drumul ales de noi este fara iesire. Suntem constienti ca ne-am pozitionat pe noi insine impotriva naturii (a Creatorului) .
Kabbalah - testamentul lui Abraham, devine din ce in ce mai revelat in lume, ca o metoda a unei alt fel de existente: una, care este parte integranta, plina de iubire si in echilibru cu natura.
Kabbalah ne spune ca suferinta ne va forta sa acceptam felul de existenta propus de Abraham daca nu dorim sa suferim. Putem schimba civilizatia noastra prin recunoasterea inceputului crizei la nivel global si sa acceptam nevoia utilizarii Intelepciunii Kabbalah.
Suntem destul de intelepti pentru a face o alegere buna?
 
iar bati campii...ce kabbalah....ce pantofi...???
ai venit sa faci prozeliti aici....?
parintii sunt nervosi,plecati 15-16 ore de acasa,nu stiu in ce clasa sunt copii,nu stiu ce prieteni au,nu stiu ce ii preocupa,ii arnca strazii si bonelor plictisite de viata si asteapta....relatii de famile normale.....
asta e viata,aici am ajuns si vrem nu vrem,ne place sau nu luam pastile,noi si copii pentru am facut cariera,am cumparat casa in 5 ani,casa de vacanta in alti 5 ani,am schimbat 5 masini,am plecat in Honolulu si Las vegas....
copii din Popandaul din deal nio si respecta pru au nevoie de kabalah si nici de ritalina....merc linistiti cu caprele iar seara fac lectiile,zic "saru-mana " la parinti si la profesori
 
Back
Top