De la rusi vine ploaia

La NAtional TV...la Miezul Problemei a fost discutata tema asta, concluzia me, ap' totushi exista aceste tehnologii, nishte disppozitive electro-magnetice cu efecte bio-energetice, offf aici m-a luat valul metaforic...da' sa te uitzi shi la cerul de deasupra Chishinaului, nu-i real, sunt nishte nori dispersatzi, ba culoarea nu-i a cea din anii 90 :cosmar: shi-apoi zile intregi fara nici un nour...ceeva ma face sa fiu suspicios :pumpkin:

:maintreb:
 
Pe mine ma bulverseaza schimbarea climei Ro, parca de cativa ani am ramas fara toamna si fara primavara. Si schimbarea a fost prea brusca, inca nu m-am adaptat.
D-asta nu cred ca e opera rusilor, ci face parte din schimbarea globala a climei.
 
Initiatorul acestei teme cred ca nu are cunostiinte elementare in domeniul climatologiei si mai ales meteorologiei.
Este imposibil sa dai vina pe arma meteorologica a rusilor, cind precipitatiile care cad in Romania vin dinspre Vestul si Nord-Vestul Europei( zona curentului Golfului si Depresiunea Islandeza) .Toate aceste ploi au trecut prin Vestul si centrul Euopei,ori daca erau cauzate de rusi veneau din Nord-Est.
Totodata aerul venit din cimpia rusa este cald si uscat vara si rece si uscat iarna.


Eu spun sa nu mai dati vina pe rusi pentru orice ,Romania este atit de mica pentru a merita macar un razboi. Mai aveti putin si dati vina pe rusi ca nu ati avut numai 10 la scoala sau ca ati avut dificultati in sesiune. Zic sa fim seriosi si sa incercam sa procesam orice informatie inainte de a o prelua si posta.
 
Sventlana said:
Initiatorul acestei teme cred ca nu are cunostiinte elementare in domeniul climatologiei si mai ales meteorologiei.
Este imposibil sa dai vina pe arma meteorologica a rusilor, cind precipitatiile care cad in Romania vin dinspre Vestul si Nord-Vestul Europei( zona curentului Golfului si Depresiunea Islandeza) .
Toate aceste ploi au trecut prin Vestul si centrul Euopei,ori daca erau cauzate de rusi veneau din Nord-Est.
Sventlana, in primul rand eu nu am acuzat Rusia de nimic, ci doar am citat dintr-un ziar.
In al doilea rand, in articol se precizeaza clar zune de provenienta a precipitatiilor:
"un circuit dirijat al umiditatii din Marea Neagra spre zona Moldovei
Deci, nu este vorbe de mase de aer aduse de dincolo de Carpati. Apoi, se stie ca jumatatea estica a Marii Negre este doebit de bogata in precipitatii (exact invers fata de situatia din vestul marii). Deci, Rusii ar avea de unde sa aduca precipitatiile (in cazul in care chiar deispun de tehnologie menita sa provoace modificari meteorologice). Idea este sa poti devia norii produsi prin evaporatea apei din Marea Neagra catre destinatia dorita.

Poate aceasta harti te vor ajuta mai departe:

situatia obisnuita:
presipmap.gif


vezi harta sus dreapta:
mapANEprecip.jpg


o imagine din satelit:
780px-Ev25334_BlackSea.A2003105.1035.1km.jpg
 
Vasile iti pot recomanda citeva site-uri ,chiar si INMH.ro care prezinta imagini prin satelit despre evolutia sistemelor noroase din Romania. Vei vedea ca aceste sisteme vin din V-NV spre SE ,deci zona marii negre.

Singurul fenomen care ar fi putut fi rezultatul unei arme Geofizice este Tornada de la Facaieni(daca imi aduc bine aminte numele).
 
Sventlana said:
Vasile iti pot recomanda citeva site-uri ,chiar si INMH.ro care prezinta imagini prin satelit despre evolutia sistemelor noroase din Romania. Vei vedea ca aceste sisteme vin din V-NV spre SE ,deci zona marii negre.

Singurul fenomen care ar fi putut fi rezultatul unei arme Geofizice este Tornada de la Facaieni(daca imi aduc bine aminte numele).

Sventlana, stiu care este circulatia atmosferica obisnuita. Cea ce s-a intamplat anul trecul in Moldova a fost insa cu siguranta ceva neobisnuit, precipitatiile au venit dispre est si sud-est - adica Marea Neagra, nu Atlantic. Asta e problema.
 
Intotdeauna voi romanii vati considerat mai hatrii ca moldovenii si ca rusii ... Dar sa nu uitam un lucru ... Un prost intotdeauna se arata mai hitru decit un hitru ... !Kiar unii dintre voi ma erita definitiv...
 
`romEo said:
Intotdeauna voi romanii vati considerat mai hatrii ca moldovenii si ca rusii ... Dar sa nu uitam un lucru ... Un prost intotdeauna se arata mai hitru decit un hitru ... !Kiar unii dintre voi ma erita definitiv...
Romeo, vezi ca Putin a sunat adunarea pentru rusii de pretutindeni. De ce nu pleci tu acasa, la Moscova ? Mai ales ca pe aici te erita prostii de romni ...
 
Da cine a zis ca eu ma aflu la moment in Ro... !Daca sunteti asa de isteti de ce nu va rezolvati problemele voastre fara ca sa gasiti inculpatul de peste mari si tari !
 
`romEo said:
Da cine a zis ca eu ma aflu la moment in Ro... !Daca sunteti asa de isteti de ce nu va rezolvati problemele voastre fara ca sa gasiti inculpatul de peste mari si tari !
Da' cine a afirmat ca esti in Ro? Ba nici prin cap nu mi-a trecut, pentru ca in Ro n-ai sa intalnesti avocati si lingai ai rusilor ... Au avut grija rusii sa nu se faca iubiti in Ro si, in general, in tot fostul "lagar socialist" !
 
nu o transformati intr-o disputa personala, va rog... romeo mai atent cu afirmatiile pt ca jignesti un popr intreg si nu prea cred ca este cazul. Sfinx ia mai calm totul... asa o sa obtii mai multe :D
 
Fotografie facuta din satelit la data de 16 iulie 2005 , ora 09:00
Se pot observa inundatiile din bazinul Siretului (si a afluentilor sai):

(46_25)_Terra_20050716_0900_true_250m%20copy2.JPG
 
DESPRE RUŞI ŞI ARME CLIMATERICE

Gabriel Teodor Gherasim, New-York

CND, RECENT, s-a pus n discuţie n Parlamentul Romniei posibila sabotare a Romniei de către ruşi, prin afectarea artificială a climatului Romniei, dintr-unul normal, ntr-unul de inundaţii, folosind arme climaterice, multe sprncene de nencredere s-au ridicat la oameni - şi nu numai la cei care sunt puşi ca să ridice sprncenele de către interesele ruseşti din Ţară. Mulţi oameni de bun simţ găsesc această posibilitate incredibilă. Şi totuşi, aceste arme au existat n armata Rusiei ncă din anii 70.

Totul a pornit de la Statele Unite, care deja deţinea această tehnologie şi care n 1977 a vndut Rusiei cel mai mare electro-magnet din lume, capabil de-a genera un cmp magnetic de 250.000 de ori mai mare dect cel al Pămntului. Ruşii şi americanii au explicat această tranzacţie ca destinată continuării studiului de radiaţie electro-magnetică şi a aplicărilor sale n sferele modificării climaterice [subl. noastră]. ( Don Bell Reports, Nr 32, 1978).

Rusia ncepuse deja cercetări n modificarea climaterică a Pămntului din 1974 şi prin 1976 instalase deja patru transmiţători prin fostul Imperiu Sovietic. Apropiatul Casei Albe de la mai mulţi preşedinţi americani Zbigniew Brzezinski a spus clar: Cred că acceptăm idea unei vaste expansiuni (guvernamentale), n reglementările sociale. Asta ar putea include reglementarea unui număr limitat de copiii, poate chiar reglementarea sexului copilului, -cnd va permite tehnologia acest lucru-, reglementarea climaterică [subl. noastră], reglementarea timpului de odihnă (al cetăţenilor) ş.a.m.d.


n cartea sa Between Two Ages, ppg. 56-57 (ntre Două Civilizaţii) Brzezinski a amplificat acest subiect: Nu numai că avem arme noi care au fost dezvoltate dar unele concepte geo-strategice au fost alterate deja n mod fundamental: spaţiul şi manipularea climaterică [subl. noastră] au nlocuit Suezul sau Gibraltarul ca elemente de strategie şi importanţă.

Pe lngă rachete şi explosive şi bombe mai precise, dezvoltări viitoare pot include avioane pilotate prin telecomando (automate), instalaţii militare suboceanice, arme biologice şi chimice, arme radionice (raza morţii) şi alte feluri de război- pnă şi clima duşmanilor va putea fii modificată

Tehnici de modificare climaterică ar putea fii folosite ca să producă perioade prelungite de secetă sau de furtuni, [subl. noastră] astfel şantajndu-i pe competitori ca să accepte termenii doriţi de noi.

Pe lngă interesele imperialiste, corporaţii şi/sau guverne care au anumite avantaje de petrol sau gaze naturale, ar putea agrava climatul unei ţari luate n vizor, şi pentru a vinde mai multe combustibile ct şi pentru a impune un noi imperialism. Rusia deja a arătat că-i n stare să folosească gazele naturale ca şantaj mpotriva Moldovei şi a Ucrainei iarna trecută, fie că nu le vinde de loc, fie că le-ar vinde la supra-preţ, ntr-o iană particular de friguroasă.

Se pune ntrebarea de ce guvernul Americii a permis asemenea vnzare de tehnologie pe care ruşii ar folosi-o ca arme climaterice n numai chestiune de timp. Pentru cei ncă neavizaţi, n Congresul SUA şi n Casa Albă, forţele de interese, altfel spus lobby (n traducere: a oamenilor din coridoare), influenţează des pe politicienii ţării prin cadouri şi cunoştiinţe (mai ca la Bucureşti spus, prin pile) n voturile şi deciziile politice ale acestora, inclusiv n chestiuni de politică externă.

Oamenii bancherilor familiei Rockefeller, care au enormă influenţă la Washngton D.C. de generaţii şi care au dat mprumuturi cu dobnzi mari şi au făcut afaceri oneroase cu ruşii din 1933 sunt cei care, mpreună cu familia bancherilor Rothshield din Londra, au fondat pe 20 Octombrie 1969 International Basic Economy Corporation (Corporaţia Economiei Internaţionale Esenţiale), al cărui scop era ca să: dezvolte piaţa Sovieto-Americană. Conform lui Gary Allen, autorul eseului Building Communism (Construirea Comunismului) din American Opinion (Decembrie 1975, pag. 95), prin intermediul lor (Banca Chase Manhattan a lui Rockefeller de exmplu, şi găsise sediu la Moscova ncă din 1972), au avut loc tot felul de vnzări de tehnologie americană ruşilor.

De asemenea, un alt Rockefeller a format n 1974 aşa-zisul National Council for US-China Trade (Consiliul Naţional Pentru Schimburi US-China). n ciuda faptului că la ora respectivă 10 % din populaţia Chinei trăia n lagăre de muncă forţată, prin intermediul acestuia s-au facilitat schimburi tehnologice unde China cumpăra tehnologie americană şi plătea cu bani veniţi prin intermediul băncii sale. Prin tehnologie se nţelege sisteme de radar, elicoptere, avioane, inclusiv tehnologie care a permis intalarea şi producerea armelor climaterice.

Dacă la chinezi situaţia este foarte armonioasă ntre dictatorii comunişti odioşi pe de-o parte şi băncile şi corporaţiile americane pe de altă parte, care de la instalarea de sonde petroliere la fabricarea tenişilor şi a computerelor, au găsit un Eldorado de piaţă şi de mnă ieftină de lucru la chinezi şi colaborează peste trupurile miilor de studenţi omorţi n Piaţa Tianamen n 1989, cu ruşii pare să fie o altă mncare de peşte la timpul prezent.

Avansarea lui NATO/Americii şi a Comunităţii Europene n Estul Europei şi avansarea Rusiei n lumea arabă cu care America e n război, i-au rigidizat pe unii contra altora. Cu Romnia n NATO şi gata ca să intre n Comunitatea Europeană, ruşii lovesc n romnii de pe ambele maluri ale Prutului n ncercarea de a ne menţine prin intimidare ntr-un soi de pămnt al nimănui (adică, al lor).

Imperialismul militar arătat de ani de zile prin ocuparea Gruziei şi a Moldovei, care vor libertate, manifestat şi prin imperialism economic (interzicerea vnzării vinurilor acestor două ţări n Rusia) şi prin imperialismul energetic recent al opririi gazelor de ncălzire Moldovei şi Ucrainei (al cărui preşedinte Rusia a ncercat şi să-l otrăvească) de iarna trecută, arată că ruşii dau din copite n mod disperat ca să oprească lumea civilizată ct mai departe de ei.

n privinţa Romniei, de la plecarea KGB-iştilor de la Cotroceni (conduşi de Iliescu), ruşii au pierdut controlul Romniei şi asistă neputincioşi la integrarea Romniei n NATO şi n Comunitatea Europeană. Ori Romnia fără Basarabia (unde populaţia de peste 80% este de etnici romni) nu se poate şi cum ruşii au ocupată o parte din Moldova (Transnistria) observă cu işi pierd ocupaţia de sub cizme.

Deci dacă se dovedeşte ştiinţific că ruşii au folosit arme climaterice contra Romniei, acesta este un act de război. Şi cum a te război cu o ţară NATO nseamnă a te război cu NATO, ruşii vor fii puşi n mare ncurcătură, pentru a se explica n faţa NATO, pentru un act de război n care au folosit arme climaterice.

n ceea ce l priveşte pe subesmnatul, cred că există o metodă simplă de a rezolva problema: acordarea automată a cetăţeniei romne etnicilor romni din Basarabia şi din teritoriile ocupate, ca urmare a dictatului nazisto-comunist din 1939, după modelul accordării cetăţeniei israeliene etnicilor evrei din lume de către Israel. Odată ce majoritatea etnicilor romni din Basarabia si celelalte teritorii (vezi romnii din Ucraina care sunt a treia populaţie din Ucraina ca demografie) vor primi cetăţenia romnă, unirea cu Basarabia va fi de facto mplinită şi ruşii vor trebui să se retragă din Estul Moldovei, pentru că nu vor putea exista cu trupe de ocupaţie ntr-o ţară NATO.

Mai mult, chiar şi minoritarii alogeni din Basarabia o să vrea să primească cetăţenia romnă, pentru a putea circula liber n U.E. Deja mulţi dintre ei au şi primit paşapoarte şi cetăţenia romnă, mulţumită corupţiei angajaţilor Ambasadei Romne din Chişinău, contra mitei şi n detrimental etnicilor romni care n-au avut cu ce să-i mituiască pe cei de la ambasadă şi au rămas cu buzele umflate.

Desigur că aliaţii americani, cu tehnologie climaterica şi de supraveghere a acesteia net superioară ruşilor, pot să confirme sau să infirme n mod ştiinţific guvernului romn, dacă ruşii au atacat Romnia cu arme climaterice, care au dus la inundaţiile şi la pierderile omeneşti din anul acesta şi din anul trecut. Depinde de guvernanţii romni dacă o să-şi apere poporul şi o să ia atitudine n această privinţă, sau dacă o să facă alte sacrificii istorice şi n acest domeniu şi o să muşamalizeze acest act de terorism statal din partea Rusiei, contra poporului nostru.

sursa: http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/despre-rui-i-arme-climaterice_4466.html
 
Back
Top