De prin lume adunate...

BaSaRaBeAnCa

...anticomunistă!
Dragi utilizatori ai site-ului Moldova.net, deschid această temă pentru a da posibilitatea forumiştilor de a scrie diverse ştiri mai neobişnuite sau care vi se par mai interesante, pe care credeţi că ar trebui să le aflăm şi noi. Apoi ne vom spune părerile asupra ştirii.
 
Iată o ştire cred eu, mai neobişnuită:

L-au deshumat după 28 de ani, şi l-au regăsit tot aşa cum l-au îngropat! :eek:

Poveştile sinistre se ţin scai de imaginea României. Simpla deshumare a unui bărbat a îngrozit, dar şi intrigat, întreaga comunitate din satul Văcăreşti, comuna Dâmboviţa.
Mort de aproape 30 de ani, Nea Gheorghe, aşa cum îi spun sătenii, se află într-o stare de conservare incredibilă.
Bărbatul a fost dezgropat pentru a-i face loc unei rude decedate. Însă, mare a fost uimirea groparului atunci când a văzut trupul mortului.
Acesta se afla într-o stare de perfectă conservare, putând fi observate chiar şi firele de păr de pe capul lui.
Dacă unii săteni cred cu îndârjire că la mijloc este mâna Domnului, alţii susţin că este vorba despre un fenomen fizic ieşit din comun.
Unii, mai sperioşi din fire, susţin că ar fi vorba despre un blestem care s-a abătut asupra bărbatului decedat.
Reporterii au dorit să afle şi o părere "avizată" în acest caz, de la preotul satului. Acesta a fost reticent în a da declaraţii sau a face comentarii.

YouTube - - Nea Gheorghe - Un posibil nou sfant descoperit in Romania .
 
Mai pun una, tot cam neobişnuită:

Impresionant! Are 16 ani, dar arată ca un bebeluş!

Un caz incredibil, spun medicii! Anii trec, însă Brooke Greenberg rămâne ca un bebeluş. Nimeni nu îşi explică de ce la 16 ani, fetiţa arată ca un sugar.
De ce nu îmbătrâneşte? Este cumva un caz real al basmului "Tinereţe fără bătrâneţe?" Acestea sunt întrebări la care niciun medic nu a reuşit să răspundă.
Cu toate că au mai existat cazuri asemănatoare, acesta pare să fie unic. Micuţa Brooke nu numai că arată ca un copil de 1 an, dar intelectul ei nu s-a dezvoltat, deşi au trecut 16 ani de când s-a născut.
Curios este, că în urma analizelor efectuate, în organismul lui Brooke nu s-a sesizat nimic ieşit din comun, iar toate organele fetiţei sunt dezvoltate normal... pentru un bebeluş!
BrookeGreenberg12yrsOldOct2005.jpg
foto1nota2.jpg
oldbaby.jpg
 
Back
Top