Despre Barbati

hmm...ce vor barbatii?.....in primul rand sunt diferiti si in mod normal preferintele difera de la o persoana la alta.Unii adora blondele,altii brunetele;unii vor sex toata noaptea,altii se multumesc cu mai putin si mai de calitate;unii spala vase,duc gunoiul,ajuta copiii la teme,altii stau in fata televizorului;unii isi vor partenera aranjata si machiata zi si noapte,altii o accepta si obosita ...ba ii mai aduc si o cana cu ceai ...la nevoie .... etc etc ....trebuie iubiti si respectati,asa cum si noi vrem sa fim iubite si respectate....cred ca barbatii vor la fel de multe lucruri ca si femeile.
 
Eu acuma mă aflu în perioada întrebărilor şi răspunsurilor aşa că acestea s-ar putea să nu fie opiniile mele finale.În general sunt mînat de instincte.Instinctual mi-aş înşela femeia şi tot din acest motiv aş vrea s-o controlez.Pentru ca aşa îmi şopteşte mie din interior.De asemenea sexul reprezintă un punct important pe ordinea de zi.Dacă mi-aş da frîu liber acesta mi-ar fi job-ul.Prin definiţie bărbatul este necioplit,aşa mă simt,aşa vreau să acţionez şi singurul lucru pe care-l pot face este să instalez nişte bariere care să mă împiedice să fac ceea ce ”vor muşchii mei”.Trebuie să educi bine de tot un bărbat ca să-l impui să spele vesela,să mai facă ştiu eu ce lucruri care nu intră în lista instrucţiunilor de bază şi trebuie şi mai mult efort pentru ai suprima instinctele.Totuşi,vă asigur,că cu prima ocazie,în circumstanţele necesare şi cel care spală vesela şi cel care stă cu berea în faţa televizorului,îşi va înşela nevasta.....Am o colegă cu care discut constant.Ea reprezintă femeia cu toate caracteristicile ei şi uneori simt că aproape îmi face loc să fiu aşa cum trebuie,că ea mă face să acţionez după instincte şi nu după logică,şi tot ea suferă pe urmă.În mod cert,deşi nu o să fiu în stare să depăşesc condiţia de bărbat încerc să o depăşesc pe cea de moldovean gospodar pe care-l ascultă femeia cu zece copii şi care e tare de beţie.Cel puţin peste asta să trec(deşi cred că am făcut-o deja)
 
Robear poate nu esti cu persoana care trebuie... Si alta chestie , ce motiv ai avea s-o iseli daca iti satisface si cea mai mica dorinta , inclusiv sexuala?
 
Robear;215072 said:
Prin definiţie bărbatul este necioplit,aşa mă simt,aşa vreau să acţionez şi singurul lucru pe care-l pot face este să instalez nişte bariere care să mă împiedice să fac ceea ce ”vor muşchii mei”.
Prostii.. si femeia nu este necioplita? Ai nevoie de o samantza de obiectivitate ca sa descoperi cat de ridicola poate fi cu toate rujurile, hainele si obsesiile ei :D
Nu te mai victimiza atata in fata propriei persoane.
Fiecare trebuie sa-si infraneze unele porniri.. unii o fac mai usor, altii mai anevoie :)
 
Şi femeia este dar nu am intrat în detalii.Eu vorbesc nu despre simple porniri,ci despre felul în care suntem programaţi(e mai grav,şi mai greu de combătut).Iar adevărul(pe care-l văd eu acum) este că sunt(em) un pic asemănători cu animalele care habar nu au ce e aia raţiune deşi reuşim să mascăm cu succes aceste lucruri,ne trădează propriile acţiuni.
 
Robear;215072 said:
Prin definiţie bărbatul este necioplit
ma dezgusta sa vad cum voi, barbatii, va asumati atat de putine calitati si obligatii... "barbatul e un porc", "barbatul este un copil".. va convine de minune pozitia asta de neciopliti prin care va asigurati ca nimeni nu asteapta nimic de la voi, ca nimeni nu va condamna pentru "necioplire", ca aveti voie sa faceti ce va taie capul fara sa va asumati responsabilitati sau consecinte.. pentru ca sunteti barbati. lol. DEZGUSTATOR.
Nu obisnuiesc sa generalizez. Cei care nu se simt sa nu reactioneze. Ma refer la ceilalti.
 
maron;215073 said:
Robear poate nu esti cu persoana care trebuie... Si alta chestie , ce motiv ai avea s-o iseli daca iti satisface si cea mai mica dorinta , inclusiv sexuala?

Ce intrebare inocenta :) Nevoia de altceva, curiozitatea, etc.
 
@lizofoafa,nu încerc să justific,încercam să stabilesc care ne sunt caracteristicile pe baza informaţiilor obţinute din experienţa personală(NU şi partea cu înşelatul,asta am învăţat-o de la adulţi :D).Eu mi-am exprimat punctul de vedere asupra liniilor de cod.(Am înţeles că nu vrei să generalizezi,dar eu m-am simţit atacat un pic:D).Eu militez pentru modificarea radicală a felului de a fi prin ridicarea acelor bariere despre care vorbeam,iar asta nu se face decît prin autoeducare.
@maron,vorbeam la general,nu despre mine....nu mi-am expus acolo problemele personale.:)
 
Robear;215077 said:
Eu vorbesc nu despre simple porniri, ci despre felul în care suntem programaţi(e mai grav,şi mai greu de combătut).Iar adevărul(pe care-l văd eu acum) este că sunt(em) un pic asemănători cu animalele care habar nu au ce e aia raţiune deşi reuşim să mascăm cu succes aceste lucruri,ne trădează propriile acţiuni.
Robear;215089 said:
@lizofoafa,nu încerc să justific,încercam să stabilesc care ne sunt caracteristicile pe baza informaţiilor obţinute din experienţa personală. Eu mi-am exprimat punctul de vedere asupra liniilor de cod.(Am înţeles că nu vrei să generalizezi,dar eu m-am simţit atacat un pic:D).Eu militez pentru modificarea radicală a felului de a fi prin ridicarea acelor bariere despre care vorbeam,iar asta nu se face decît prin autoeducare.
Ah, cat de pseudorational, tragic si oedipian este stilul asta de gandire. Vai, sunt o canalie, asta este codul meu genetic, dar imi doresc sa devin fluture.. desi.. din experienta mea proprie si personala am observat ca "Prin definiţie bărbatul este necioplit". (cine generalizeaza? eu? nu, eu vorbeam de persoana ta si de cei asemeni tie. Tu vorbeai despre definitia TUTUROR barbatilor.). E mai usoara "povara" de a fi un necioplit atunci cand te amagesti cu gandul ca toti barbatii sunt facuti sa fie neciopliti.
Daca te-ai simtit putin atacat, acum ar fi cazul sa te simti atacat un pic mai mult de catre propria persoana si de aberatiile care iti zburda prin creier.
PS: Dupa parerea ta, ce este femeia prin definitie? loooooooooooooooooollllllll
 
Poate nu m-am exprimat corect.Repet,nu am încercat să justific ceea ce sunt(em).Mi-am expus punctul de vedere.Nu am încercat să îmi uşurez viaţa cu gîndul că toţi suntem aşa,şi aşa trebuie să fie,am o scuză.(Am menţionat de la început că este ceea ce cred la momentul actual,nu o idee fixă,nu văd de unde şi de ce,atîta agresivitate)
Eu am senzaţia că tu înţelegi din mesajele mele ceea ce ţi-ar conveni ţie,ori ai o idee fixă şi înţelegi ceea ce spun eu prin această prismă.Cu riscul de a ieşi cu imaginea şifonată(rău) din discuţia asta mă retrag.Ori mă depăşeşte discuţia şi ai tot dreptul să faci mişto de mine,ori te-ai grăbit tu cu concluziile...
 
LeX;215088 said:
Ce intrebare inocenta :) Nevoia de altceva, curiozitatea, etc.

prosteasca daca vrei :))) E de neinteles! Cand itit formezi o familie, te casatoresti, te consideri matur.....ce inseamna asta? sa te porti ca un adolescent frustrat, caruia ii curg balele?
 
maron;215104 said:
prosteasca daca vrei :))) E de neinteles! Cand itit formezi o familie, te casatoresti, te consideri matur.....ce inseamna asta? sa te porti ca un adolescent frustrat, caruia ii curg balele?

asta e idealul, din pacate de cele mai multe ori realitatea te contrazice :)
 
maron;215104 said:
prosteasca daca vrei :))) E de neinteles! Cand itit formezi o familie, te casatoresti, te consideri matur.....ce inseamna asta? sa te porti ca un adolescent frustrat, caruia ii curg balele?

Curg balele nu numai la adolescenti frustrati si nu numai la barbati... numarul relatiilor extraconjugale e cam egala la ambele sexe, cu diferenta ca barbatii recunosc mai usor.

Si apoi, orice persoana in anumite conditii isi va dori "ceva extra". Daca aceste conditii nu apar, poti sa te definesti fidel/fidela... in rest nu vad de ce ar fi de neinteles. Casatoria nu te schimba peste noapte si nu iti ofera siguranta de nici un fel, mai ales daca e bazata explusiv pe sentimente. Cum barbatul asa si femeia poate "calca stramb" din diferite motive si nu neaparat externe.

Daca tii neaparat la fidelitate si ai parte de ea cred ca poti sa te consider pur si simplu norocoasa si nu ca ar tine de maturitate. Dar nu vei putea fi sigura niciodata ca e adevarat...

Parerea mea...
 
pai atunci pt ce isi pun unii pirostriile daca nu-s siguri pe ei? si aici e un dezechilibru major
 
depinde de situatie.....daca primeste doar macaroane,e normal sa vrea si friptura)))...cel mai bine e sa lasi fructul sa se coaca si apoi sa-l culegi....e mai sigur probabil sa-l ai acasa)))
 
fetelor, eu nu inteleg problemele voastre :) este evident ca nu suntem fiinte monogame... ne casatorim si stam o viata cu cineva pt ca asa suntem educati si asta cerea societate.
si mi se pare naiv sa crezi ca daca te casatoresti, esti sigur ca va fi pe toata viata... viata este neprevazuta, iar relatii intre doi oameni sunt foarte complicate... nu poti sa stii ce iti rezerva viitorul.
 
pai nu e vb mah de cum cere societatea, ca in ziua de azi iti cere sex in trei sau 10 ca sa fii cool....e vb de cum simte fiecare. Mereu am crezut ca majoritatea celor care se casatoresc sunt destul de maturi sa inteleaga ce inseamna, ca asta nu merge 100% din cazuri e adevarat, dar nici nu mi se pare ok , sa te mariti la 20 de ani ca sa nu te rada lumea si la 22 sa-l inseli cu amicul sau popa.... zic si eu
 
Back
Top