dragoste la prima vedere

desperados

pai cum sa nu existe dragoste? dar asta-i alta tema, dar concluzia ar fi ca daca vrei dragoste cu adevarat trebuie sa-ti impui asta, ca nu vine de la sine!
 
Dragostea adevarata nu poti sa ti-o impui...
Pur si simplu sunt oameni predespusi sa iubeasca si altii care s-au infundat intu atit in problemele "lumesti" incit nu mai au timp pentru sentimente "ceresti".
Tactica majoritatii este de a se amagi ca iubesc.De aici spun ca iubesc,de aici urasc,dragostea cu bataia nu se asociaza.
 
amurg

intram in alta tema dar sa stii si tu : dragostea nu-i mai presus de ratiune! nu te insela, nimic nu-i de la sine! e doar vorba, e vorba de propria ta vointa! asta nu o poti anula!
 
Dragostea ca si credinta vin din inima,ele sunt mai presus de ratiunea limitata a omului.
Caci inima il simte pe Dumnezeu,precum tot inima il simte pe satana.Trebuie sa crezi(sa-ti gasesti resursele in inima) si nici intr-un caz sa ispitesti(sa-ti impui credinta sau dragostea).
Cind intilnesti o fata nu-ti impui dragostea,ci ea vine ca un rezultat al modului tau de a gindi.Si anume aici apare vointa...
 
amurg

dragostea pe care o ai in inima vine din vointa ta proprie de a o avea, precum si raul pe care-l faci nu este influenta decisiva a satanei, ci una poate dar partiala si e vorba deci auto-sugestia de a face ceva in ambele cazuri, practic tu iti impui sa-ti placa o fata la prima vedere, si nu iubirea existenta ce se naste intre voi!, ce s-ar intampla daca ai privi-o ca pe mama ta sau ca pe sora ta????
 
alex, lasa tu visurile :) . nu sunt visatoare mai degraba realista. dar fiecare om are cucuri. shi-l mai apuca o nostalgie STRASHNICA.
 
alex, lasa tu visurile :) . nu sunt visatoare mai degraba realista. dar fiecare om are cucuri. shi-l mai apuca o nostalgie STRASHNICA.
 
alex, lasa tu visurile :) . nu sunt visatoare mai degraba realista. dar fiecare om are cucuri. shi-l mai apuca o nostalgie STRASHNICA.
 
Interesant alex tu ai iubit la viata ta cu adevarat o fata?S-o iubesti incit sa uiti de tine insusi si sa traiesti imbatat de acest sentiment,sa simti ca lumea e prea mica fata de sentimentul tau,sa te trezesti cu gindul la ea,sa fii in stare sa te sacrifici pentru ea...?
O mai ramas oameni cu mintea libera pe lumea asta?Oameni ce nu sa-si calculeze ratia zilnica si mai creada in frumos?
 
amurg

Oare nu pretinzi a fi tu unul din acei oameni cu mintea libera si care nu-si calzuliaza ratia zilnic???
Daca e asa.. atunci spune povesti care sa para mai aproape de adevar..
 
Ingerica a spus: dragostea adevarata este atunci cind e fara raspuns................. a spus cineva


A spus cineva, dar care e pozitsia ta fatsa de cel a spuse :roll: :wink:
 
Amurg, e frumos ce ai spus dar in lumea asta plina de tupeu ceia ce ai spus e o adevarat nebunie... Shi nu cred ca tu ai fi capabil de chestiile care le-ai mentsionat
 
Este real ceia ce ai spus, dar doar in cazul cind ambele persoane simt acelashi lucru, shi nu ishi vor cere posibilul shi imposibul unul celuilalt, dar se vor uni ca sa ajunga la acel iposibil....... :wink:
 
Back
Top