E bine ca Valeriu Pasat se afla sub arest?

caponelli

New Member
S-a hotărât dăunăzi ca Valeriu Pasat se va afla în arest încă pentru 30 de zile.
Nu ştiu cum s-au derulat afacerile în cazul vânzarii MIG-urilor către americani şi dacă e învinuit pe drept sau nedrept, dar cel puţin ar trebui să existe o lege care ar condamna toţi funcţionarii cu răspunderi înalte pentru trădare.
Oare cum se face că Pasat lucrează acum pentru Rusia, când el a fost Ministrul Apărării Naţionale şi Şeful Serviciilor Secrete a Moldovei ... asta nu se cuvine![/b]
 
Toti trebuie pusi dupa gratii. Va dati seama ce-ar fi oare daca fostul sef al CIA-ului intr-o buna zi ar incepe sa lucreze in Rusia sau China. In pozitia pe care a detinut-o a avut acces la o multime de secrete de stat si acuma dracu lucreaza pentru rusi. Trebuie inchis frumusel si sa pape numai piine cu apa cit va fi la duba (sa speram ca mai mult :P )
 
Tre pusi dupa gratii astia, care au furat anterior.
Apoi tre pusi dupa gratii aia, care fura acuma.
Mai apoi tre pusi dupa gratii acei, care vor fura maine.
Nu e chestia in aceea: tre sa stea Pasat dupa gratii sau nu - ACEASTA TREBUIA SA STABILEASCA JUDECATA! Numai dupa accea omul este considerat hot (evident, ca intr-o tara NORMALA!)
Chestia consta in alta - in tara noastra nimeni nu poate sa se simta liber - in orice moment poti fi arestat, apoi eliberat (sau poate chiar pus la dubala pe nedrept) fara a ti se explica ce se intampla!
Ca toti Pasat si Compania au dus tara noastra de rapa - nu tre sa fii tare destept ca sa intelegi!
Numai ca, actionand cu astfel de metode si batand cu pumnii in piept ca suntem o tara democrata - este absolut ridicol!
Nu vorbesc de Pasat! Astia de la Primarie stau de acum jumate de an! Posibil si ei sa fie hoti! Dar unde sunt dovezile, Dlor, unde e judecata?
Eu sunt de parearea ca hotul si criminalul trebuie sa ispaseasca pedeapsa!
Dar cu astfel de "masuri" nu e nici o garantie, ca nu vor cadea si oameni nevinovati.
Eu cred, ca in cazul Pasat undeva este o tica de logica, doar ca iarasi ma tem sa asistam la vre-un spectacol. Numai ca acum la unul, cred de o valoare artistica mai mare! In orice caz, toata forfota si zgomotul asta ii revine de minune doar unui om - Vladimir Voronin si Co! Nu cred ca RM sa aiba foloase extraordinare de aici. Vom trai si vom vedea.
Cineva spunea, ca presedintele Georgiei a pus conditia mafiotilor de acolo: 2/3 din cele furate le returnezi statului si scapi basma curata! Asteptati asa ceva la noi? Daca nu se va intampla - iarasi se va demonstra ca toate acestea au fost doar jocuri politice!
Si cine poate mie sa-mi demonstreze, ca Oleg Voronin e mai bun ca Pasat?
Cu ce e mai bun? Ca primeste venituri fabuloase de la Fincombank prin presiunea Guvernului asupra tuturor intreprinderilor si agentilor economici!
Ca Compania de asigurare Moldasig asigura majoritatea intreprinderilor si businessman-ilor prin ordine directe si amenintari! De industria zaharului, painii etc nici nu mai vorbesc!
Pai, Dlor, aceasta se numeste "Raket de Stat" in favoarea unui bandit!
Luati seama ce se face in Kirgizia!
La noi totul e mort!
Este doar o reglare de conturi intre clanuri, cred, si atat! Si un plus la dobandirea mandatelor si imaginii!
 
Degraba o sa compunem un "tatal nostru" adresat lui Olegutza Voronin. Ne vom ruga sistematic lui sa ne dea painea, zaharul la timp, sa vina imparatia si conducerea sa, precum a venit peste Moldasig/Finkumbank asa si in restul, si sa ne ierte greselile noastre ca nu l-am pre votat pe taticul sau, al lui sa fie toti banii, si slava, si mandatele, acesti 4 ani si urmatorii... :D
 
Cred ca n-am sa fiu primul care sa expuna "teoria" ce urmeaza, dar vad ca asa ceva, cel putin in tema data nu s-a scris.

...cica a fost arestat ca "punte" ce ar duce la arestarea lui Luchinski. De ce nea Voronin l-ar gabji pe nea Luchinski?
Ei, cica BMD-ul ducea tratative cu dinsul sa-l propuna presedinte a tarii. Precum stim, nu-i o unanimitate "comunista" in lagarul comunistilor, si deci se presupunea, poate se si duceau tratative, ca nea Luchinski sa fie votat nu numai de BMD ci si de ceva comunisti si poate si de PPCD, care au spus deschis ca vreau un presedinte de fatzada, cum i se si cuvine unei tzari parlamentare. Ei, simtzind ca asta-i o varianta puternica, se declanseaza mecanismul arestarii lui Pasat, ca ulterior sa fie pus sub lovitura, potentialul presedinte al statului.

Cred ca nea Luchinski a intzeles perfect aluzia, de aceea nici nu a fost auzita varianta propunerii lui Luchinski ca presedinte.

Nu m-as mira, daca dupa un timp oarecare, nea Pasat sa fie eliberat din lipsa de probe, adica scopul a fost atins, Luchinski eliminat, si instrumentul, Pasat, pastrat p-tru refolosirea lui ulterioara :wink:
 
Black, foarte interesanta idee! Nu stiu pe cat de verosimila, dar nici pe departe de neglijat!
Numai, ca geaba impusti cuie in PPCD. Eu de asemenea nu cred ca toti din PPCD sunt ingeri, dar politica lor permanent a fost una adecvata si de continuitate, fara declaratii desarte cu returnari spectaculoase in tactica si strategie! Asa ca, aluziile la adresa PPCD nu mi se par de loc convingatoare! Lucinschi a fost blamat de PPCD cu mult mai intens decat Voronin!
Iata, daca ai fi spus de Alianta Braghis, PD si Co, atunci este absolut credibil!
In orice caz, ideea poate fi primita ca o varianta.
 
Cazul Pasat
RAPORTUL COMISIEI DE ANCHETĂ PRIVIND MODUL DE COMERCIALIZARE A AVIOANELOR MIG-29 ŞI TU 154B din patrimoniul statului


[cenzurat]
link-ul ar fi fost suficient
[/cenzurat]

Cred ca totul e clar, nu?
 
Back
Top