Erou sau tradator

Reiese,ca daca Rosca cunoaste intreg adevarul,are motive serioase sa nu spuna la nimeni,altfel se distruge PPCD-ul...



Daca il cunoaste sau il intuieste e greu de spus...dar faptul ca se ascunde e evident,precum si cauza reala a rupturii dintre Ilascu si Rosca...
 
Multe lucruri nu sint cunoscute de catre oameni, asa ca, nici n-are cum sa se dezbata.Eu si singur multe nu le cunosc,dar daca vei citi o sumedenie de articole despre Ilascu, cu alti ochi, vei incepe sa intelegi, ca adevarul nu este ,chiar, in favoarea lui.Va trece o bucata de timp,informatia, pur si simplu, se prelucreaza,multa lume e socata si e dezorientata.Asa ca deschide Google si incepe a citi materialele legate de Ilascu, dar cu alti ochi.Si pune-le cap in cap si vei vedea ca se va desprinde un puzzle, cu o imagine mult mai clara.
Altfel,cum vrei, adevarul sa-ti vina pe tava... ?:)
 
Hidrocentrala;210022 said:
De ce, dupa eliberare, n-a venit la Chisinau,ci a plecat in Romania ?
Ce tara reprezinta patriotismul lui Ilascu ? Moldova,Romania sau Rusia ?

In fine...
Daca ar fi trecut, intr-adevar, prin acele chinuri groaznice pe care,chipurile, le-a suportat Ilascu la Tiraspol, ar fi aratat el asa de bine, precum a aratat tot timpul in aceasta perioada?
Lumea pleaca in Italia si peste 6 luni isi schimba aspectul fizic,
de parca au trecut prin lagare de concentrare.Stres,shok,depresie cel "putin"...nemaivorbind de lipsa alimentelor necesare,asistenta medicala cuvenita,impuscatul cu gloante oarbe si multe altele... la care a fost supus Ilascu...Asta o poate spune orice om care a suportat puscaria,indiferent in ce tara.
Pe cind el a aratat tot timpul foarte "rozocel" si bine dispus..
Ori el,ce, nu este om ca toti oamenii ?


De ce a plecat in Rom ? (nam auzit de asa ceva) foarte simplu... ce ia oferit Chisinaul ? nici nu lau intimpinat cind lau eliberat... Chirtoaca a mai facut fata, la chemat la primarie...

Romanashii iau oferit titlul de erou, cea mai inalta distinctie de stat etc... grea alegere nui asha ? ...

PS: de ce na slabit? organismul fiecarui individ lucreaza diferit...

PPS: esti cam paranoic, mai casca ochii... shi ajunge sa scrii atitea prostii pe forum, 1 mesaj iti ajnge, fa edit...........
 
Hidrocentrala;210022 said:
Daca ar fi trecut, intr-adevar, prin acele chinuri groaznice pe care,chipurile, le-a suportat Ilascu la Tiraspol, ar fi aratat el asa de bine, precum a aratat tot timpul in aceasta perioada?
Da shi? Tu daca esti Hidrocefal si ti se imfla capul, insamna ca o duci bine shi te fashi mai distept?
 
A vedea tradari peste tot (de la romani sau caragiale daca vreti) este o boala amuzanta care spune despre individ un singur adevar:

1. ori esti prost si paranoic

2 ori esti minim istetz si folosesti cartea tradarii pt manipulare

cum o dai/iei tot asa iese...
 
Albastru;210091 said:
cum o dai/iei tot asa iese...


:)) ... mi-ai adus aminte de un banc ... cică un câine stătea odată și își lingea organul ... la un moment dat nedumerit se întreabă ... bă, eu ce fac aici - o iau la m..e sau o dau la m..e ?

Uite așa și cu Hidrocentrala !

Dragule, dacă îți plac subiectele conspiraționiste încearcă și tu să dai de adevărul morții lui J.F. Kenedy ... e mult mai interesant ;) ... Grupul Ilașcu e un subiec sfânt pentru noi, despre care nu se discută, ci despre care se crede!
 
Raspuns pentru Albastru :Vad ca nu esti albastru degeaba...(cum o dai/iei tot asa iese...)

Raspuns pentru Andolino: Dar tie,vad ca nu-ti ajunge un "G'...Imprumuta-l de la cel Albastru...(un câine stătea odată și își lingea organul ... )
 
Back
Top