Extragerea banilor,paypal

Robear

New Member
Am un cont paypal neverificat inca,si as avea nevoie sa scot niste bani de pe el,daca cineva ar putea sa ma ajute in aceasta privinta,as fi recunoscator si nu numai.
 
ce ai in vedere prin "neverificat"?
Ca sa "become verified", faci la Paypal o plata de $2 si apoi iti ramburseaza banii, asta ca sa fie siguri ca adresa ta este valabila si totul e setat OK. Asa au facut la mine.
 
ca sa scoti banii de pe paypal trebuie sa adaugi un cont bancar la paypal si ei iti fac transfer. Dar depinde de tara. De exemplu in state poti sa ai si un debit card de la ei cu care sa scoti bani de la ATM.

Dar daca dumneata ai cont neverificat cu bani pe numele tau atunci nu vad de ce nu l-ai verifica. Daca insa te intereseaza cum sa speli niste bani murdari atunci nu-i forumul potrivit pentru asa intrebari.
 
Ajje bani murdari,Sunt osama bin laden:D.
Acuma ei mi-au blocat contul si imi cer Utility bill,Si ID,deci eu le pot oferi asta dar daca traiesc in RM,contul va fi verificat?voi putea extrage banii pe cont si apoi sa merg la banca sa iau cash?
Ce cont sau ce card si la care banca din Rm sa deschid ca sa nu am nici un fel de probleme cu paypal?
 
din cate shtiu, bancile din .md nu sunt acceptate in paypal... cel putzin pentru conturile verified nu merg, asha ca barbados... cel mai fain e sa cumper un obiect de banii ceia shi apoi sa-l vinzi aici...
 
Să începem cu aceea că, dacă eşti cetăţean RM - nici nu ai avut cum să-ţi faci cont pe PayPal.

Dacă totuşi ai acest cont, înseamnă că este cont-fantomă. Sunt mulţi "deştepţi" care au conturi neverificate cu bani pe ei, bani obţinuţi nu prin cele mai legale moduri.

Deci nu cred că cineva cu mintea întreagă va risca cu propriul cazier pentru a te ajuta cu astfel de operaţiuni.

Iar dacă totuşi contul prin careva minune este unul "curat", atunci banii îi poţi extrage doar prin convertare în marfă, sau prin transfer în alt cont la care are acces vreun prieten.
 
Back
Top