Falimentul Partidului Popular Crestin Democrat

Black

New Member
Cred ca data de 4 iunie a fost ziua revelatiei.
In sfirsit urletele lui Rosca si simpatizantilor sai zombati despre marirea drastica a sustinatorilor PPCD au ajuns sa fie notate de catre electorat la 6%, in municpiul Chisinau.
Azi pot spune usurat ca PPCD-ul a intrat in "stopor", mai sunt 2 ani dupa care in parlament nu va ramaine decat umbra de tradator.
 
nigherule, nu te grabi sa te bucuri. Orice nu s-ar intampla PPCD ramane unica forta care este capabila sa schimbe ceva in acest coltz de tzara. PPCD dispune de ceea ce nu dispune alt partid: credinta, unitate, principialitate, invulnerabilitate la presiunile prostimii. Continuam sa credem ca ADEVARUL este unul, indiferent de ceea ce cred masele. Indiferent de rezultatele, PPCD o sa continue lupta chiar si cu pretul existentei sale. Credem ca adevarul exista indiferent de opinia prostilor.
PPCD continua sa fie unica forta care aduce schimbare in pofida tuturor incercarilor regimului de a droga populatia.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
 
Declaratia lui Iurie Rosca, presedinte PPCD, facuta dupa anuntarea de catre CEC a rezultatelor partiale la alegerile locale generale


1. PPCD va sprijini in localitatile in care candidatii crestin-democrati nu s-au calificat in turul doi doar reprezentantii partidelor necomuniste.
2. PPCD va participa la formarea unor aliante postelectorale in consiliile locale de nivelul intai si doi doar cu partidele democratice si nu va admite crearea unor majoritati ad-hoc cu Partidul Comunistilor.
3. PPCD va contesta rezultatele electorale in municipiul Chisinau si va cere declararea lor drept nule si, respectiv, repetarea alegerilor in capitala.
4. PPCD face apel catre partidele democratice de opozitie sa manifeste solidaritate si sa nu admita formarea unor majoritati postelectorale cu participarea exponentilor Partidului Comunistilor.

PPCD aduce sincere felicitari tuturor alesilor locali crestin-democrati care au obtinut functii de primari si consilieri.
PPCD le multumeste din toata inima militantilor crestin-democrati, tuturor alegatorilor, precum si prietenilor politici de peste hotare, care au obtinut cu eforturi comune un rezultat important in cadrul unei campanii electorale extrem de dificile, dominate de abuzuri, ilegalitati si fraude.
Lupta PPCD pentru democratie si un destin european pentru Republica Moldova continua.

Dumnezeu sa ne ajute.
4 iunie 2007
 
PPCD este un partid falimentar la moment, in ciuda a ceea ce sustin membrii acestuia. oricat ati fi vrut voi sa credeti, dar votul populatiei spune altceva. si la parlamentare va fi si mai rau...
 
adrenalina;185806 said:
PPCD este un partid falimentar la moment

Daca la Chisinau pierderea PPCD e clara, in restul teritoriului se pare ca partidul a cistigat.

9.25% voturi la consilii orasenesti si satesti, 7,79% voturi la consilii raionale si municipale (aici se includ rezultatele proaste din Chisinau), 8,29% voturi la primari - nu e un partid falimentar ci un partid care-si pastreaza aproximativ ponderea din alegerile trecute.
http://www.alegeri.md/
 
Şi eu ţin cu PPCD ... mai bine zis cu opoziţia anticomunistă şi cu militanţii petru UNIRE, România, NATO şi UE.
Roşca un adevărat leader, dar a făcut nişte greşeli de strategie ... cineva l-a îndemnat greşit ... ce să-i faci se mai întâmplă la oameni.
 
PPCD a cistigat voturi de la fosti votanti comunisti si a pierdut in favoarea altor forte anticomuniste. Mai bine asa decit sa se lupte fortele anticomuniste pe acelasi segment electoral.
 
Marius, vorbeşti foarte bine. PPCD-ul a făcut o oarecare diversiune împotriva comuniştilor prin faptul că s-a aliat cu ei. Păcat că doar câteva procente înţelege acest fapt. Faptul că comuniştii îşi pierd din popularitate se datorează în mare parte PPCDului. Numai ei au putut să fie şi cel mai mare duşman al lor şi cel mai bun "partener" pe probleme vitale RM. Cine altcineva din opoziţie a putut să spună un NU categoric comuniştilor. Toţi sunt şantajabili ... Chirtoacă, Filat şi alţii ...
 
m_с_B, a furat o parte din electoratul comuniştilor şi l-a dat opoziţiei ... chiar dacă a pierdut din al său.
 
m_c_B;185827 said:
Andolino , ce a facut ppcd pentru ca camuniistii sa-si piarda popularitatea ?

pot sa raspund eu, i-au lipsit de monopul puterii care a fost oferita de "democrati" deinatea anului 2000. Faptul ca fiecare a avut capacitatea de a se exprima, faptul ca CEC a fost scos de sub influenta guvernarii, faptul ca justitia a devenit independenta de iure se datoreaza PPCD-ului, nimeni nu poate nega acest lucru. Oare de ce nu se intreaba nimeni de unde asa diferenta dintre alegerile locale din 2003 si cele din anul asta?
Democratizarea societatii moldovenesti se datoreaza in mare parte presiunilor PPCD-ului.
Adevarat ca Rosca nu a tinut cont de propria imagine, dar oare pentru un adevarat om cu principii conteaza propria imagine cand este vorba de probleme majore? Spuneti-mi va rog, pana la urma cine bineficiaza azi de ceea ce a facut Rosca?
 
Andolino;185828 said:
m_с_B, a furat o parte din electoratul comuniştilor şi l-a dat opoziţiei ... chiar dacă a pierdut din al său.

nu inteleg .
cum a furat ?
cum a dat ?
 
ho ,militant.

1."Faptul ca fiecare a avut capacitatea de a se exprima"
cum bai , unde e antena ?

2."faptul ca CEC a fost scos de sub influenta guvernarii"
cum bai, cum ?
tot tu strigai ca rezultatele sint falsificate.

3."Democratizarea societatii moldovenesti se datoreaza in mare parte presiunilor PPCD-ului"

oare ? tot asa pot spune si de matusa Agafia

4."faptul ca justitia a devenit independenta"
oare ?
cum a dus asta la scaderea popularitatii ?

5."Adevarat ca Rosca nu a tinut cont de propria imagine"
adevarat , daca isi radea barba arata mult mai bine.

ce zici Militant?
 
1. Dar la kissfm, nationalfm ai posibilitatea de a te exprima? Lasa tu problema Antenei C. Aceasta era doar un instrument de tampire in masa a populatiei a primariei, stii bine.

2. CEC este impartial, dar acesta nu controleaza procesul electoral propriu-zis. Buletinele de ex in continuare sunt numarate de Ministerul Dezvoltarii Informationala, iar listele electorale din cate ar trebui sa stii, sunt facute de catre administratiile locale.

3. "oare ? tot asa pot spune si de matusa Agafia", poate ne spui ca Partidul Liberal a luptat 19 ani pentru schimbari? Apropo, PPCD pe 3 iunie indeplineste 19 ani de la fondare.

4. "adevarat , daca isi radea barba arata mult mai bine"
Lasa ironiile culese din timpu si jurnal de Chisinau. Eu cred ca mai bine ar face niste executii decat sa-si piarda sanatatea si tineretea pentru cei ca tine.
 
militant , ai vorbit de "lasa tu problema" , de "procesul electoral",
de "19 ani " , de "cei ca tine" .
doar ca n-ai raspuns la intrebare.
 
Toţi sunt şantajabili ... Chirtoacă, Filat şi alţii ... - de unde stii? iai santajat tu personal?... daca nu stii mai bine taci...

"PPCD continua sa fie unica forta care aduce schimbare in pofida tuturor incercarilor regimului de a droga populatia. " - sunt sub scaun......... PPCD sa aliat cu comunistii si incearca sa strice imaginea celorlalte partide de opozitie, si inca vrea sa aduca schimbare in tara?????? RUSINE!
 
simpatizantilor PPCD
nu intzeleg nici eu cum a furat din electoratul comunistilor - vreti sa spuneti ca oameni care votau comunistii au votat PPCD-ul? -:)))))))))))))))))

Militant, i-ai atrebuit PPCD-ului atitea onoruri... ar trebui sa-l desemnam pe nea Rosca cu "Medalia Republicii" sau cum io mai ziceti voi, p-tru merite stralucite..

De fapt Rosca a facut ceva bun p-tru noi, p-tru societate. Nu a facut-o din intentie - a fost un "artefact" care a aparut in urma dorintei nebune de putere a astuia.
Rosca a aratat establismentului politic din MD ca nimic nu se uita si ca jocul cu electoratul poate sa te lase falit. Numai p-tru aceasta merita Rosca aplaudat, restul palavragelii despre justitie e praf in ochi.
 
Blea Rosca ista. Mai inti s-o aliat cu noi, ca tipa, trebuie sa mergem spre europa, si in rezultat iar ne-a frecat, ca lumea nu vrea sa mai voteze cu noi pentru ca s-o unit cu frontistii, si voteaza deam tot de la olalta numa sa nu fie nici frontist nici comunist!
Oare ce o sa mai faca? El nea amagit in 2003 cu planu kozak, si uite acum ne taie creanga, cei drept ca am cazut impreuna, dar nii shiuda ca noi, proletariatul munsitor, am ramas cu curu in gard.
Iaca amu deam sa culegem roadele, trebuie sa inventam ceva ca se duce de ripa planul lui Lenin de instaurare a comunismului primitiv.

Dozdrastvuet partia i vojdi!

Jos Rosca care este cel mai mare dusman al nostru! el ne uraste!
JOS!!!
 
Interesele personale sunt in fiecare partid nu numai in PPCD, dar nu am votat din nou pentru pepecedisti pentru ca au ris in nas atunci cind au facut impartirea eurotv si antenac cu comunistii, poate ca avea sa votez din nou cu ei chiar daca au facut angajamentul cu comunistii ca la urma urmei au inaintat niste cerinte destul de bune dar de-ar fi si indeplinite....
PPCD nu a dat faliment, au multi membri, au o bucatica de noua generatie, nu asa de mare ca in 2002 dar oricum.... doar ca nu va lua niciodata mai mult de 10% acesta este electoratul lor maxim lucru pe care el stie si Rosca - C RO 010 :)
 
Back
Top