Fibra optica in Moldo\/a

::[xupypr]::

Depressss
Subiectul e cam comic :smile:, dar am vrut sa aflu daca stie cineva ceva despre aceea cum se dezvolta retseaua de fibra optica in Moldova, pretsuri, placi necesare...
 
Ei, degeaba tzi se pare comica. Sa shtii ca Moldova are undeva 5 inele de fibra optica. In fosta urss Moldova era poligon de incercare a noilor tehnologii de comunicare - drept fapt aveam unii din primii pe atunci fibra optica. Da daca te intereseaza pretzurile intra pe site la moldtelecom, ceva de tipul http://www.moldtelecom.md/ acolo vezi pretzurile.
Providerii noshtri nu prea ofera eshire in net prin fibra, am discutat odata cu acei de la relsoft shi au spus ca ei practic au fibra in afara dar o folosesc exclusiv pentru firma, utilizatorilor propunand satelitul.
Da sa-tzi spun ceva pretzuri aproximative, folosirea a unui canal de 320 de kbps e in jur la 5000$ la moldtc.
 
Black are dreptate...Moldova a fost printre primile cu fibra optica :smile:
Unica problema e ca era prea folosita...
Specialishtii in ziua de azi se reprofileaza shi ei:) ...asha ca probleme de tipul nu ajung specialishti nu exista...exista numai una...calitatea lor :smile:
 
da eu cred ca exista probleme cu specialistii, si inca foooarte mari....

Ean spuneti cyti dintre voi ar fi in stare sa faca o retsea pe fibra optica ???
 
Pai care e problema??? Daca ai toate necesarile... itsi trebuie putsina literatura shi gata...maxim o zi la dispozitie...
Eu cred ca pentru tine asta nu e o problema :smile:
 
Back
Top