PiggyEFromHell;216343 said:
Nu esti prea la zi lvl100... de fapt Tesla Motors era doar unul din exemplele cele mai vizibile, sa-i zic... e mai mult un experiment. Exista alte prototipuri electrice mai pentru muritori de rand.
Tehnologia exista chiar daca nu prea eficienta dar cand vom fi in criza va face pasi de gigant. Deja sunt idei foarte inovative.
i... cum sa nu... nu vei avea prima generatie de masini ca 350Z, usoare si rapide dar va merge si-si va face treaba.
Stiu ca sunt. Din cele care iti merg 2-3 ore si dupa aia gata, s-a terminat distractia. O pui langa mobil la incarcat
Si iti mai si este spatiul ocupat cu 2 tone de acumulatori.
Pana sa ma duc eu la tara si sa car porcu cu ea, mai e cale luuuuuunga.
Ai sa imi dai vreun link cu ceva tehnologii revolutionare, ca eu la baterii din ce am auzit tot freaca aceasi tehnologie si chestiile revolutionare consta intr-un aliaj mai deosebit care maresc cu 2% capacitatea sau asa ceva. In rest aceleasi principii de de functionare ca la 1910.
Arderea hidrogenului tot apa produce, cel mult va creste umiditatea atmosferei
Nimic nu se castiga , nimic nu se pierde. Nu are cum sa creasca umiditatea ca hidrogenul ala tot din apa vine
... nepractice? Scumpe - da. Nu se produc pe scara larga dar si aici exista mai multe tehnologii, nu doar fotocelulele la care te-ai gandit. Deseurile sunt cam tot la fel de periculoase ca orice aparataj electronic. Cu o atentie si o legislatie s-ar putea pune in practica foarte bine.
Sunt practice pentru cei care se joaca cu masinute si cei care construiesc casute ecologice.
Dar pentru lucruri serioase nu sunt profitabile, ti-ar trebuii suprafete imense , conditionate de zone ( nu poti sa le pui oriunde) , si intr-o zona buna tot un numar limitat de ore functioneaza.
Cat despre deseuri, nu stiu cat de periculoase sunt, dar in momentul asta exista o singura firma in lume care le recicleaza, ceea ce nu suna prea bine.
Nu exista inca tehnologia pentru aplicarea pe scara larga...
Nu exista deloc. De fapt exista, sunt mici centrale care se ocupa cu asta, dar deocamdata nu au reusit sa iasa pe plus ( sa produca mai multa energie decat au bagat)
P.S. Personal cred ca tot la politica si interese ajungem...
Am putea desigur sa intram si in teorii ale conspipiratiei. Si nici nu ma indoiesc ca sunt intr-adevar si multe piedici puse de anumite grupuri de interese.
Dar, eu zic sa incercam sa pastram topicul cat mai tehnic, sunt deja nspe mii de subiecte cu masoneria, americanii, evreii etc