IN CAUTAREA UNUI BARBAT !!!

bobo cool

New Member
A FI BARBAT... O FRAZA APARENT PE INTELESUL TUTUROR, dar care totusi poate avea o sumedenie de intelesuri. Va lansez o mica provocare si va rog sa incercati sa definiti barbatia (va rog din tot sufletul sa nu va axati exclusiv pe definitia fiziologica a notiunii de barbat, caci acele trasaturi se potrivesc mai mult termenului de "mascul" . Nu cred ca e suficient sa ai "coaie intre picioare" ca sa poti fi categorisit drept barbat.

Cunoasteti vre-un barbat adevarat in viata, si daca da ce anume ii defineste barbatia.
 
barbat inseamna matur. multi copii fac lucruri demne de fi numiti barbati; si invers - multi barbati fac lucruri demne de copii 8)
 
BARBAT???????!!!!

...cam greu (de asta cred ca nu prea s-au repezit fetele cu raspunsuri), dar de fapt e dificil sa-ti dai seama daca omul din fata ta intruneste toate trasaturile barbatiei, de multe ori te trezesti ca tu ai fost cea care l-ai inzestrat cu calitatile lui fat-frumos, da` el "ocazyvaetsea" yi un papa-lapte.

un barbat tre` sa aiba in I rand onoare, ceeea ce deja este mult. onoare inseamna sa nu fie lash, "sa nu se ascunda dupa deget", sa spuie cuvintelor pe nume si sa nu fuga cu coada intre picioarea cand a dat de belea si chiar daca "fuge" sa te invredniceasca cel putsin cu o explicatsie :) (ca sa nu mori proasta) :tu_mori:
 
onoarea si simtzul raspunderii... mdeah... dar cred ca si la femei se aplica aceste caracteristici sau tu delia vorbeai de curaj? oricum, nu am inteles daca cunosti sau nu barbati adevarati?
 
cred ca si curajul face parte din aceeasi categorie cu onoarea...

daka am intalnit un barbat adevarat???
cred ca da, (in sfarsit)

dar, niciodata nu poti sti cu adevarat ce se invarteste in capul unui om...
 
la unii in cap mai sunt si circumvolutiuni, da numa la unii :D

barbatzie..complicat. sunt mai multe calitatzi care as vrea sa le vad la un barbat si care probabil formeaza notiunea asta. in primul rand e foarte important cum a mai zis si delia sa nu fie lash.
 
sa-mi explice si mie notiunea de lash, ca eu nu prea o pricep... daca stau doar sa-mi imaginez cateva situatii, pai s-ar putea lashul sa fie de fapt adevaratul barbat, si invers
 
Un barbat adevarat n-ar provoca o lupta, dar nici n-ar intorce celalalt obraz. Este foarte ferm, in acelashi timp senzual shi tandru.
 
Cred ca un barbat trebuie sa aiba fortza interioara, sa fie sensibil, in sensul de a nu rani pe nimeni in sentimente, sa fie onorabil, si IN PRIMUL RAND, sa iubeasca dreptatea. Este greu sa faci diferentza.. pentru ca aceleasi calitatzi sunt apreciate la fel la ambele sexe... Singura problema ar fi faptul ca aceste calitatzi sunt cam rare si la unii si la altzii... Chiar daca este asha... totzi avem pretentzii de la sexul opus... Cred ca atentzia ar trebui focalizata pe sine, sa te uitzi in oglinda si sa te intrebi cine eshti? vrei sa evoluezi? vrei sa fii mai bun? :hit:
 
lizofoafa, come on.. trezeste-te... noi fata de noi suntem mult prea toleranti... mult mai duri insa suntem fata de sexul opus.. in cazul in care , sigur nu avem alte inclinatii. so, ce defineste si atrage la un barbat?

eu, in mod cert nu am aspiratii de barbat perfect sau fatal, asa ca , in masura in care mai existati, mai doriti, mai aveti ceva de comunicat celorlalti, sau poate sa va revarsati offul puteti s-o faceti aici ... dupa cat de populara e aceasta tema. se pare ca femeile sunt total nepretentioase si ar accepta primul mascul care le-ar declara ca tin la ele, le doresc ...
 
vezi tu joker, am deschis tema dintr-o pornire filosofico-meschina. Partea filosofica tine de incercarea de a intelege Femeia, dorintele si asteptarile ei, doleantele ei privind sexul opus. Partea meschina tinea de autoevaluarea mea prin prisma barbatului dorit sau perfect descris aici de sexul frumos... sau poate am deschis tema ca sa vina aici un "intelept" ca tine si sa-mi arata cu "figa". :) Da tu te pomenesti ca esti plictisit rau de ai ajuns aici pe aceasta tema pofighista si neinteresanta, sau poate esti critic de ziar, mai stii ... dar ca sa nu ramai cu impresia ca nu ti-am raspuns, sau ca ti-am raspuns pueril, incomplet, etc... am deschis tema pentru ca mai pot...
 
:D fiecare parte feminina i-si are preferintele sale in privinta barbatilor, :D una doreste sa-i fie chel, cacioc si cu "4x4" (la minte nu se uita); alta -sa fie modest, inteligent, un post mai bun shi destept (n-ar incurca si parale sa aiba), alta -doreste sa fie un "mujicioc bun in pat" (restul nu o intereseaza); cele care au $ si lei si nu stiu unde sa-i bage- snimesc pe oricare din patanii enumerati :wink: .... pentru ca sa stim ce comportament sa avem cu "ciuva" mai departe, tre singuri sa o intrebam ce doreste de la noi (mai departe po hodu dela). ciuva tot timpul "liubit usami!". daca esti o persoana vesela si vorbareata- toate fetele dorite vor sari in pat. principalul lucru - niciodata sa nu le spunem adevarul!!!!!!! :wink:
tema desigur ca e interesanta :P
 
eu cred ca a fi Barbat/Femeie e sa satisfaci aproape toate regulile dintr-un set general umane si un o mare parte dinrt-un set strict personal...
adica sa trezeasca entuziasmul celor din jur si sa trezeasca si eforia cuiva aparte...
e simplu de inteles, greu de realizat...si perfect in lumea in care suntem

mie de exemplu nu-mi plac "fructele" perfecte, probabil ma simt cam superfecial atunci, imi place greifructul
 
Bobo cool! Gandeshti totalmente eronat cand spui ca:"o femeie ar accepta pe oricine ii spune ca o doreshte si o iubeshte..." Pentru ca de la vorba la fapta e cale f lunga... Eu personal nu am facut asta niciodata. Si nu cred ca cineva ar face asta decat in caz de mare disperare....adik in cazul ultimilor 2 reprezentantzi ai rasei umane de pe pamant.. :roll:
 
Nu e vorba doar de veselie si vorbaraie, joker! Adik chestia asta ar fi valabila atunci cand e vorba de nishte fetitze superficiale... Cunoashtetzi expresia "suflete gemene"? Ei bine, numai dupa ce descoperi ceva de genu asta potzi spune ca ai gasit un barbat adevarat... Iar astfel de descoperiri sunt deobicei foarte subiective... nu exista un super barbat de care se indragostesc toate femeile, nici nu cred ca poate exista... decat doar in telenovele... Iar ideea de a fi nesincer fatza de ele mi se pare de domeniul egoismului... Pentru ca in momentul in care spui asha ceva e lesne de intzeles ca eshti obsedat exclusiv de instinctul de perpetuare... :-? Ceea ce nu prea seamana a "Barbat adevarat", ci mai degraba a afemeiat... :lol: Uite na! Tzi-am spus-o in fatza!
 
bobo cool, trebuie sa te obishnuieshti cu ideea ca femeia alege... Iar criteriile dupa care alege sunt strict subiective... E un adevar general, totusi, ca barbatzii cu o gena buna au mai mult succes... Logic, femeile vor alege sa aduca pe lume urmasi cat se poate de sanatoshi... asta atunci cand au de ales... Deci, daca vrei sa ai un succes mai mare la fete, pursisimplu trebuie sa fii pe cat se poate de sanatos mintal, spiritual si fizic, sau cel putzin sa pari a fi astfel... Dar mi se pare ca fac divagatzii... Este vorba totushi despre barbatzii adevaratzi... Mie mi se pare ca acest tip de barbatzi (specie pe cale de disparitzie)se ridica deasupra instinctului de reproducere, si pun pretz mai mare pe partea spirituala a unei relatzii interumane... A propos, mi se pare ca ceea ce spun acum nu este o mare descoperire... In cazul asta nu cred ca aceasta tema de discutzie este atat de necesara. Mai de folos ar fi o tema, sau mai bine un curs de reeducare a reprezentantzilor masculi ai societatzii :gizmo:
 
lizofofocica, :wtf: vad ca doresti sa te apuci de educarea sexului puternic :D poate incepi de la mine? :wink: din conversatiile pe care le porti, pari a fi . :lol: .... o feministca inraita :D :D :D cu ce nu-ti convin barbatii ... :wtf: :wink:
 
Back
Top