Jocuri DOS - Sa ne aducem aminte

dune

Active Member
http://chisinau.net/dos

un mic "proiect" mai mult in incercarea mea de a intelege ce inseamna php si ce se poate face cu dinsul, oricum gasiti cite ceva interesant probabil pe acolo (inafara de bannerurile magice :smile: si deamu ma intreb daca lucreaza totul in orice conditii ca nu prea am avut timp de testari si chestii de tip.

ps. de altfel incercati sa vicisliti unde se afla fisierile si cum :smile:
 
nu situ cum la voi da la mine de exemplu cind dau sa apas pe un file sa fac download se reincarca pagina si deamu cind apas a doua oara pe fisier apoi se fac download normal :lol:
 
dune si mie mi se intimpla acelasi lucru, dar chiar si a doua oara cind incerc sa fac download, pot sa salvez numai index.htm :sad:
 
hmm suspect. eu acuma am scos bannerurile si parca totul lucreaza ok si de prima data, sau cel putin la mine...acum tot asa nu vrea sa faca deloc download?
 
cam acestea:
la primul click pe un fisier (oricare) te redirectsioneaza spre:
http://chisinau.net/dos/index.php?1
La al doilea click pe un fisier (iar oricare), itsi da optsiunea de download. Nu am tras caci itsi dai seama prea bine ce-i cu accounturile de la AUBG dar cred ca tragi ceea ce itsi trebuie. Deci problema e cu primul click basically.

`Cheerz,

-Andrei.
 
asai si la mine, mai tirziu oi veni online si oi incerca poate sa rezolv chestia cu primu click.
 
Back
Top