JPM

Corleone

New Member
Pi forumu' ista s-o vorbit atytea despre Montoya ca cred ca ar fi bine sa mai sumarizam si sa sistematizam parerele despre dinsu'

Eu propun ca pe aceast topic, fiecare sa-si aduca contributia la lauda/critica lu' JPM.

Succes
 
Nie ni-o placut shel mai mult yntrebarea:
Va cyshtiga JMP yn sezonu' viitor?
da
nu


Hai sh-om ghishi daca a cyshtiga Montoya campionatu la anu. Asta ca shi cum ai yntreba daca o sa cyshtige sau nu Senegalul CM2002. Asta, drajii mei, 'neazau shtie. Tu zy-ni shi motor o sa aiba JPM la anu, shi mashina, shi dupa asta poate oi mai analiza eu :wink:

este un pilot... care nu merita sa castige nimik... ma enerveaza la culme.. mai ales cand ii aud numele

Nu, nu merita sa cyshtige nimic, fiindca numele lui yi enervant. Tu matinca, coolgreetings, te uitzi la Zorro pe TVR International :lol:
 
Bai la mine nu prinde TVR...
Asha ca nu ma uit la Zorro...
BAi... el nu merita sa castige pentru ca mie nu-mi place ci pentru mie imi pare ca el se face prea krutoi, insa in realitate nu poate nici o p***
 
Continui sa fiu de acord cu Coolgreetings :)

Ce ma innerveaza la unii suporteri a lu' Montoya, sa nu dam nume, faptul ca el ar cistiga daca mashina ar fi buna, daca motoru ar shi puternic... bla-bla-bla... bla-bla-bla

Po hodu' la Williams motoru' yi cel mai puternic, asha ca nu vad care-i problema...

Alta chestie e ca nu de puterea motorului depinde performantsa mashinei. daca motoru e prea puternic, el pur si simplu nu va rezista o cursa intreaga. Asta e!
 
FORZA JPM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

din cate inteleg ati creat aceasta tema ca sa-l criticati pe JPM. bine, nici o problema, problema fiecarui, nu am nici o treaba, doar ca vreau sa va spun ca JPM va place sau nu e cel mai bun pilot la ora actuala, parerea mea care nu neaparat trebuie sa coincida cu a voastra pe care o respect si atat.
da, am afirmat ca de ar avea masina lui schumi JPM ar face farfal. de ce? din cate am inteles eu toti si cred cu tarie ca asa e, masina ferrari F2002 e cea mai tare la ora actuala, ca e cu mult mi mult superioara rivaleleor. daca spui, nu zic nume ca plohomu tantsoru...., te rog frumos sa ai rabdare un pic si ai sa vezi calitatile acestui pilot. decat sa vad un pilot mediocru care a ajuns un "mare pilot" a se intelege m.schumacher, mai bine vad un "pilot prost" JPM care are tupeul, vedeti voi sa se puna cu aceasta mediocritate. nu stiu, dar eu sunt convins ca JPM e cel mai tare la momentul actual. F1 datorita specialistilor de la ferrari a ajuns un mare r...t. asta e, si ma enerveaza cand aud ca meritul acesta il are schumi, sa fim seriosi va rog. va aduc in fata un singur exemplu A1 ring. astept cu nerabdare comentariile voastre schumistilor.
FORZA JUAN PABLO MONTOYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Meritul sigur ca este a lui Ferrari insa sa nu uitam ca inainte Ferrari nu avea monopostul acesta puternic... deci shi inainte el castiga cu un monopost mai prost...
Ce de mai vorbit?
Shumi este cel mai bun... el este viitorul pentru urmatorii 2-4 ani...
Eu nu inteleg ce a-ti gasit voi in JPM...
Bai el are o mashina puternica pe care nu poate sa o foloseasca asta este probleme... el inca nu este copt la mine!
 
Io vreau sa spun doua lucruri amu':
1. Daca "JPM" va pilota o masina Ferrari, apu' primu lucru pe care-l va face este ca va strica masina. :) A doilea lucru e ca va mai strica o masina si asa pina va falimenta scuderria Ferrari :)
2. Io sunt profund indignat de "gafa"comisa de Montoya la GP Europei cind l-a scos pur si simplu din cursa pe Coulthard :( . Daca esti mai slab, lasa macar pe altii sa termine cursa si nu-i scoate din cursa!

PS aici se poate de criticat, dar si de laudat pe JMP, dar impreuna cu argumentele de riguare.
 
coolgreetings said:
Meritul sigur ca este a lui Ferrari insa sa nu uitam ca inainte Ferrari nu avea monopostul acesta puternic... deci shi inainte el castiga cu un monopost mai prost...
Ce de mai vorbit?

Da exact... Ce de mai vorbit! :lol: Tu, coolgreetings poate ai sa cresti mai mare si poate vei exclude cumva expresia parerea va ramane cred eu pentru totdeauna din graiu' tau. Crede-ma ca yn momentu' ala vei da dovada de maturitate :wink:

Iar yn ceea ce priveste meritul Ferrari, mai deschide si tu nishte reviste, site-uri la tema si dupa asta ai sa ne zici si noua de cynd dateaza ultimul succes Ferrari la nivel de pilotzi, ynainte de epoca Schumacher.

Shi ca sa revenim la tema JPM, ash lua yn discutzie si locul sau yn echipa. Williams nu stiu daca a avut vreodata reguli yn ceea ce priveste prioritatea unui sau altui pilot. Shi e normal sa fie asha. Din punctul asta de vedere Schumacher are un mare avantaj. Dar sa nu uitam ca dispare concurentza yn echipa, la nivel de posturi. Iar fara concurentza, evolutzia este temporara. Va urma un colaps. Sa luam ultimul GP. La prima curba s-a vazut clar ca Ralph i-a luat fatza lui Montoya, atingyndu-i kiar roata din fatza. Nu e exclus ca JPM sa fi avut probleme din cauza asta.
 
Bai da R. Schumacher nici nu ar vrea sa fie pe locul doi in echipa sau invers JPM... caci amandoi sunt cu nasurile pe sus shi stiu ca ei pot sa faca multe deci aici tu nu poti face comparatie!
 
Citde rau n-arfi Montoya ista, dar pole-positionul il ea, padla. Cu citeva miimi mai repede, dar cistiga...

Eu ma intreb cum de Williams nu face o masina sa fie la fel de competitiva si in timpul curselor?
 
Back
Top