Jurnalul secret al lui Flo

sau poate ea a vrut sa zica ca shi tu ai dat vreun test la HIV (cine mai shtie din ce motive)shi tot a fost negativ :smile:
 
dar unde se poate de facut testul SIDA? plus, tre sa treaca 1/2 an pina HIV va genera SIDA... asa ca sanse mai sunt :sad:

ideea generala este "to play safe"!
 
la Centrul SIDA de la Poshta Veche (telefonul cred ca il gasitsi la 909) sau la Centrul Mamei shi Copilului de la Botanica.

da, play it safe shi gata :smile:
 
Mizeria sexuala pe care o descrie Flo, cam pudic ce-i drept, a devenit o tema de predilectie in productia scriitoriceasca de azi, mai ales in Occident. Toata lumea scrie despre sex ! Si de cele mai dese ori aceste "confidente", independent de faptul daca adopta forma jurnalului intim sau a romanului, sufera de o indigenta stilistica uimitoare. Se pune accentul pe dezvaluirea "demonilor" interiori, pe trairile monomane (stilizate, dar cam primitiv) ale unui ins care, fireste, se simte singur in anonimatul tumultuos al urbelor moderne, erotizeaza pina si figura unei vinzatoare de rasarita batrina si sfarogita , viseaza numai tite, solduri drapate in matase stravezii, fese pline de tot felul de fagaduinte extatice, etc. Acestea sint doar unele din invariantele genului. Un gen cam prea de tot "orizontal", "odihnit" pentru gustul meu.

In buna conformitate cu etica mea postmodernista :smile:, ma intreb daca n-ar fi mai interesant sa-mi plimb mouse-ul nu peste sirurile anoste ale unui libidinos pasiv, ci pe o pereche de tite vii, adevarate, carnoase si darnice ; in loc de a schimba pagina pe monitor, prefer sa schimb femeile.



<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: Mircea Kaag pe 16-01-2002 19:23 ]</font>
 
who the f..k is M.K. anyway!
nu o sa raspund acum: e tirziu, iar miine am de predat niste chestii interesante unor copii care aproape ma iubesc; copii care daca ar citi ce a scris un anume Mircea Kung-Fu despre proful lor, cred ca ar fi in stare sa-l castreze (asta in cel mai fericit caz).
Cica lui Doomie-zeu i-a placut (si de emotie a strigat si-un Bravos!) cum m-a facut "libidinos".
Nu o sa stric atmosfera temei numindu-l pe Mircea Kaak, l@#ar (ceea ce si este). Ii cer doar sa se spele pe ochii si sa nu citeasca sub influenta bauturilor alcoolice ceea ce am scris eu in acest forum.
Eu inca nu m-am compromis (pardon, poate doar in fata lui bobo-culisor) in asa hal.

imi cer scuze pentru ca am iesit oarecum din tema, dar promit ca o sa revin cu intimplarile mele: scirboase, neortodoxe, post-posmoderniste, libidinoase, anoste (sic!), cit de curind.


<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: flo pe 18-01-2002 00:35 ]</font>
 
way, mie mi-o placut faza cu plimbatu pe syni, in rest eu nu prea am inteles rostul mesajului lu Mircea :smile:
tu continua jurnalul, daca mai vrei, el mie imi place :grin:
 
Mircea Kaag:

mersi pentru discurs. impresionant! dar mai mult nimic... ti-asi recomanda sa-l citesti pe zizek (jijek) si nu doar romane exuberante prin abundenta de cuvinte sofisticate - SAT hot words :grin:! Vei descoperi atunci ca ai putea fi tu insuti acel libidos si "loser" precum il descriai pe &lt;flo>. vei vedea!

flo:

good job. continua!
 
am incercat sa raspund insinuarilor lui M.K., dar am pierdut timpul degeaba: la acel mesaj nu ai cum raspunde e prea artificial, parca e facut la comanda.
tot ce-mi ramine de facut este sa scuip in sin, sa-mi fac cruce si sa zic "piu, drace!"
Inchizitia a pierdut doi oameni importanti: pe bobo cool si pe M. Kaag; care stiu foarte bine sa acuze fara sa justifice, sa strige "incendiu!" cind se aprinde o bricheta, si as putea continua, dar teama mi-e ca vorbesc in desert.
 
Fratine Flo, nimeni nu te "acuza" de nimic. Poti oare acuza un om care are probleme ca ale tale ? Ar fi nedrept, necrestin, nepostmodernist, nepotrivit, inexplicabil si prea crud. Mi-am dat si eu cu parerea asupra ceea ce ai incercat sa "comiti" pe paginile acestui forum superficial si kitsch.

In ciuda rezervelor exprimate fata de astfel de "confidente", va recomand totusi lectura unei capodopere a genului : "Jurnalul secret" al lui A. Puskin (Tainye Zapiski). E disponibil in rusa fireste, in germana, engleza si franceza. E un amestec genial de ceea ce s-ar numi azi pornografie cu reflexiuni asupra mortii, sexului feminin si voluptatii. Aiuritor !
 
superficial si chicios poate este acest forum , dar nu cred ca trebuie anulat prin compararea cu cartea lui Puskin.

cred ca o sa renunt la Jurnal, cel putin pentru o perioada de timp, dar o sa deschid o tema putin asemanatoare in forumul "Psihologie".
Se va numi "Luati loc...pe canapea".


<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: flo pe 19-01-2002 00:20 ]</font>
 
:ciupel: flo! :naroc:
Stii, cind am inceput sa citest confesiunile tale, imi imaginam ca ma uit la televizor shi am inceput sa-mi inchipui tot cum se petrece...
Tu ziceai ca doresti sa faci um film...... iaka shi tema ....

P.S. Pina aici e super! (in afara de reclamatiile facute de Mortal Kombat of course!)

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: CiCo pe 29-03-2002 21:37 ]</font>
 
Draga flo, n-am rezistat invocarii tale : iata-ma din nou cu citeva remarci. :3man:

In mesajul in care vorbesti despre filmul vazut la Odeon m-a surprins un lucru : dezgustul manifestat de tine fata de tot ce e rusesc. Citindu-te mi-a venit sa exclam precum psalmistul : Oculos habentes, non videtis.
Inteleg ca rusa poate sa ti se asocieze cu un anumit trecut ideologic, cu o anumita brutalitate politica, cu o anumita suferinta. Dar daca e sa lasam deoparte, asa cum o fac cu atita arta fenomenologii :wink: , tot cortegiul asta de asocieri subiective si dezordonate, daca, in loc de a ne cracana afectuos-patriotic peste predilectii etnocentriste de cel mai prost gust, ne-am aduce aminte ca rusa e limba in care au vorbit nu numai comisarii lui Dzerjinski, dar si limba in care s-au creat capodopere cinematografice, literare, filosofice, stiintifice, cred ca am cistiga atit pe plan moral cit si intelectual. Stiu ca stii ceea ce spun. Dar citeodata banalitatea are coaie mai grele decit un argument intortocheat si te coboara mai sigur spre atitudini de bun simt.
 
Back
Top