Lista de discutii - WD Moldova

Web Development Moldova - Vino aici pentru a discuta despre tendintele web-development-ului in Moldova. Ai o intrebare despre HTML, JScript, Perl, ASP, Flash etc.? Aici poti gasi raspunsul. Se vorbeste romaneste!

Pentru abonare vezi
http://groups.yahoo.com/group/wdmoldova

Mesajele se vor expedia la wdmoldova@yahoogroups.com

_________________
<font size=-2>Billy Corgan: "You know where I got the title for "Mayonaise"? I looked in my refrigerator."!</font>

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: vitalie pe 2001-06-06 03:31 ]</font>
 
e prea ingramadit forumul... Sorry, insa un e-mail group este mult mai comod - se citesc mai repede mesajele si nu esti obligat sa vii de fiecare data pe forum. Este mai eficient... In plus, vreau sa vad cata lume este interesata de acest domeniu.
 
Un pic de offtopic - ce-ar fi sa-i sugeram lui madwolf sa adaoge un "feature" la site - subscription la listele preferate.
 
adica tot forumul sa fie ca 20-30 de grupuri (toate sectiunile - Design, Hop'sa sa etc), ca care te poti subscrie si mesaje puse in acest forum sa-ti vina pe e-mail? E o idee... Si daca s-ar mai putea raspunde facand un reply la e-mailul venit, si el automat sa se includa in forum ca un raspuns ... Nu stiu, astfel madwolf va pierde o cantitate semnificativa de hit-uri zilnice :)
 
Hit-urile ar putea fi considerate ca rezultand din numarul de utilizaotri ce au primit mesajul din lista respectiva. Astfel hit-urile vor creste doar.
 
Ce ziceţi despre un egroups.yahoo la noi n moldova :wink: aştepaţi-l la sfrşitul verii, că e in development acum.
 
E o ideie buna insa vad ca inca nu prea se discuta pe aceasta lista. Pot sa aflu si cine este modeladotul ei?
 
Se pare Vitalie ca este o lista moarta, fiindcacei de la yahoo mi-au intors mesajul inapoi :sad:
 
Back
Top