Muzica din MD in www

Arina

solutia
hai sa vedem daca tehnologia asta, Internetul, e de folos muzicii autohtone.
iata este un portal www.muzica.md cu muzica de la noi.
apoi sunt ceva site-uri personale.
renumitul www.zdob-si-zdub.com
este www.gm.md , dar dupa cate am inteles nu toti au accesul acolo.
EXNN are http://moldova.cc/exnn/ , EJ - www.ej.md
din muzica rock sunt mai multi cu site-uri (RAY, Deathless etc)
iata a aparut asa ceva ca http://www.nucchisinau.narod.ru/
multa info e in rusa.
Am vazut recent site-ul la clubul "In Pod"
din muzica de estrada, pop, popu.lara, hip-hop etc de la noi nu stiu site-uri.
Puneti adresele aici. si hai sa le discutam.
 
iata nu e greu de observat ca la noi muzica rock e mai mult in www, restul genurilor sunt cam sarace... am mai zis-o pe undeva... nici macar O-Zone n-are site oficial.

iata a aparut site-ul Linei www.lina.ro ... nu e .md, dar oricum Lina e noastra, desi nu-mi place deloc. da' site-ul e interesant.

ati aflat despre vreo grupa prima data anume din net? iata eu despre foarte multi am aflat. prima e EJ (si ma bucur mult, caci e una din preferatele mele de ceva timp), de asemenea Raketobile, Iurev Deni, despre mai multe grupe din rock-ul mai greu am aflat din net.
 
Faithless, pai ala e site-ul oficial al fanclubului... eu cand ma gandesc la site oficial a unei formatii, unui interpret etc, vad ceva organizat de managementul etc a grupului... cel mai elocvent exemplu e www.zdob-si-zdub.com, acolo sunt adresele de contact pentru organizarea unui concert, in guestbook raspunde o persoana ce lucreaza pentru ZsZ etc. alt exemplu e site-ul Gandul Matei www.gm.md si mai sunt (astea din Moldova, se pot da exemple din afara, ca sa se vada mai bine diferenta).
 
Back
Top