Opoziţia e foarte dispersată

Dintre actualii candidati cred ca Chirtoaca sau Filat pot trece in turul doi.... poate si Braghis printr-o minune...
 
Mda, Adrenalina ... interesat ... mai ales sloganul său cu start implicare - stop nepasare. Am vazut în dedesubtul paginii două butoate pentru aceste opţiuni şi am vrut să activez butonul stop nepăsare, dar nuş de ce nu a mers ... poate se activează după ce Filat câştigă alegerile :)

E interesantă candidatura ... dar tind să merg pe varianta spusă de tine iniţial: mai întâi votez cu cine vreau, iar în turul doi cu candidatul din opoziţie.
 
Andolino - optiunea ta este foarte buna dar imagineaza-ti ce bine va fi daca candidatul pentru care vei vota in primul tur va trece in turul doi... iata de ce votez cu.... :) ati mai vrea voi sa stiti. Va spun pe urma doar daca a trecut in turul 2 :)
 
Filat a adus Spitalul de Urgenta, Morandi, Gandul Matei... a fost concertul sambata trecuta.

in al doilea rand, artistii nu vin ca is alaturi de cineva, ci pentru ca is platiti sa vina si sa cante... crede-ma ca la aia de la Voltaj li-i undeva de Corduneanu sau Filat sau Iordan... cine a dat banul, ala a castigat concertul. doar nu esti atat de naiv sa crezi cumva ca artistii care vin la cmpanii electorale se identifica cumva cu partidul sau candidatul respectiv... asa ca faza ca artistii is de partea sa ii mai mult decat puerila, crede-ma.

Andolino, inca o data ma repet, aici ii vorba de bani. Iordan le-a dat bani, ei au facut. doar nu crezi ca afacerile se face pe baza de patriotism, moralitate, etc... aia au interesul sa isi mentina afacerea prospera, is buni la ce fac si cer bani grei. daca Iordan s-a gasit sa ofere banii astia, asta este, inseamna ca poate :) bravo lui :)
 
Andolino;184735 said:
Am vazut în dedesubtul paginii două butoate pentru aceste opţiuni şi am vrut să activez butonul stop nepăsare, dar nuş de ce nu a mers ... poate se activează după ce Filat câştigă alegerile :)

kto skazal miau? hai sa nu vorbim despre web-design... tu ai vazut cum arata flux.md in firefox? lasa-ma cu criticile cu butoanele
 
khama;184953 said:
kto skazal miau? hai sa nu vorbim despre web-design... tu ai vazut cum arata flux.md in firefox? lasa-ma cu criticile cu butoanele

Sa inteleg ca tu ai facut site-ul?

In orice caz nu era vorba de web-design. A fost o gluma ... o aluzie, dar se pare ca n-ai inteles-o. Nu-i nimic ... nu ma supar.
 
Back
Top