Paris

ei Cool ... tu mereu tre sa imi pui asa intrebari... nu vroiam eu asa sa zic... prikoale la mine asa galimiie

ei dictionar nu mai este..eu asa ceva chiar nu am vazut..serios cand eram acasa
 
oby, da' eu cite am vazut acasa, nimic nu ma mai mira:), eu pur si simplu am fost nevoita sa circul foarte mult cu autobusul, si am vazut felurite, sau de treci prin ''piata centrala'' tat ce vrei pe acolo. Atit ca noi avem mai putini arabi debili, si nu asa de multi negri, poate intr-adevar e mai jistoko decit in Md , nu am fost, nu am vazut, ascult pe cei care-s acolo...atit ca pe unde am fost eu lucruri foarte iesite din comun nu am vazut, inafara de chestia ca te trezesti cu nebuni care te urmaresc sau altii care nu se mai satura sa te priveasca indelung, sau se mai leaga cu : ''frumoaso!'', ''nu vrei la o cafea?'' ...

da tu mai povesteste, ca mi-au spus azi ca e scump tare, si inca si mai rapanos :D
 
ii scump, am mai zis!

painea vatnaia.. bagheta.. 45 centi

paine integrala incepand cu 1.10e pana la vreo 4! afigheti, asa-i?


un pachet de ierburi.. spre exemplu eucalipt.. 6e. iaca de la asta am afeghit cu tatu. intr-un bar cola 3.5e ...

:baltica: .. dc sa zamutesti o betie, nu-ti iese :)

asa ca privet la preturile de acasa:wave:
 
Arca de triumf din diferite parti..urmatoarea imagine ghiciti ce e... pacat ca putin ma vad si eu acolo...sena si corabioarele "prinse" de sirb ... tipa de mine :D adica de Sirb.. tot sirb e creatorul urmatoarelor imagini... flori.... in diferite ipostaze.... deja hulubul pe niste ceasuri bizare ii "al meu"
 
Re: Pe langa Turn...continuare

details.php

Astazi la 19h00 seara, Metro Opera.
Atentie la inscriptia de pe panoul de publicitate !
 
Re: Pe langa Turn...continuare

M-am uitat vreo 5 minute ... si nu m-am prins, poate eu franez din cauza caldurii astea!?
 
Re: Pe langa Turn...continuare

Pe panoul de publicitate e marcat "Imaginati-va televizorul d-voastra ca o opera de arta" ... "tipul din televizor" (de pe panou) viseaza cu ochii inchisi exact cu aceeasi mimica ca "ala din realitate", insa ambii viseaza la lucruri diferite. Ambii tin miina la cap la fel. Am facut-o rapidos cu mobilul, de aia calitatea lasa de dorit.
 
Re: Pe langa Turn...continuare

Credeam ca e ceva legat de inscriptie

Am presupus ceva de genul asta, da nu mi-am dat seama exact ce se vede in ecranul televizorului :) Faina s-a primit :)
 
Re: Pe langa Turn...continuare

Dak ceva eo tot's paici ;o)

Dak sincer eu nu prea am vazut excesuri, doar negri care sar bara vad aproape zilnic (chiar am vazut pe unul l-au prins politistii) si au o expreisie a fetii de parca ar vrea sa te bata ;o)

In schimb lumea e ft amabila, intri in magazin "Bonjour", ceva ceva "Merci", "Bon journee". Te atingi din intimplare.."Pardon"..etc
Mergi pe strada multe monumente.. dar din pacate te deprinzi repede cu ele

Biciclisti cu floare la ghidon care propun fetelor excursie ;o)

Se poate de luat bicleta pe 30 min free cu velib-ul..

Cel mai sax ca magazinele de alimente nu lucreaza 24/24 ca la noi, doar pina la 19:30, simbata doar pina la amiaza iar duminica stau toti acasa ;o)

Iata miine vreau sa ma duc la Robopolis, magazin de roboti sa vad in sfirsit niste robotei live, dar am impresia ca voi da cu nasul in usa..

Daca mai stiti ceva interesant in Paris scrieti..
 
Ceva interesant despre Paris?

Da !

Este !

Miliarde de € ce se primbla pe linga tine shi tu, tu, tu doar le simti mirosul...
 
Defapt cred ca m-am grabit cind am zis "nu sunt excesuri"..

Chiar ieri am vazut cum cineva se anina de o fata la statie(probabil cerea bani, chiar matinc incerca sa bage mina in buzunar), si chiar o vrut s-o paleasca.. (in Moldova cit am trait n-am vazut niciodata asa ceva) Toti se uitau si nu intervenea nimeni. Apoi am vazut cu el o urmarea deja in tren(cind am iesit din tren, fata era cu mine in vagon, l-am vazut tipul se uita daca fata nu iesa).. Straniu..
 
Chestii deastea amvasut shi eu, mi sa intimplat chiar shi mie cind eram cu aparatul de fotografiat prin orash (un aparat pro totimpul bate la ochi) la naiba de nebuni shi practic negri shi arabi shi se mai supara cind le zici ceva, I love you MOLDOVA dar nu da doamne sa se inmultzesca shi la noi rahat de asta, cu toate ca nici la noi nu toti sunt ingerashi sacri ;)
 
>cu toate ca nici la noi nu toti sunt ingerashi sacri
Tot e drept %)

La noi pur si simplu oamenii nu se tem asa tare de lege cum in Franta, a-2 zi te prinde careva sotz/boyfriend si te primbla in bagajnik %) Asa ca toti au emigrat in tarile mai "bune" ;o)
 
Apropo, nu stiu daca ati auzit(singur am aflat azi%), este asa miscare "Free hugs", pornita de la un [ame="http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4"]YouTube - Free Hugs Campaign - Official Page (music by Sick Puppies.net )[/ame].

Ap iak miine Free Hugs 20/10/2007 Champs Elysées 14h30. Nush dak ma duc, nici placat nu am cu ce face, si trenurile posibil sa nu mearga (soferi de tren fac greva) ;o) Anyway ideea e cul..
 
oby;144934 said:
hello la lume care stie ceva despre Paris..aici voi posta observarile mele despre viata din Paris pana nu m-am facut frantuzoaica cu totul... asa ca :ro1: !!!
franta tara nebunilor! negri si arabi peste fiecare 2 metri (dear fi ei cu cultura) !de moldoveni nici nu mai spun !tot ce nu auzi de ei :bataie curve alcol (nebunii) la biserica md din franta moldovenii vin ca la podium de moda:
converstie între doi moldoveni la biserica:lol
-mai ia uite shi cur are !tu tititle lei vazut?!
-daa oi shi vreu sa pun mîina !da nu pot!
-dute sho întreaba sheva poate numaru di telifon ta da!
-da shi son treb?!
-e shi întreabî unde sa cumperi lumnari shele mai mari ?sau la ce ora se termina slujba?!shi spunii daca vre soinvitam la o cafea?sau la ciai:)?
oare exista în franta moldoveni cu cultura?
 
promd;217873 said:
fbi, de unde eshti shtii discutzia asta ?:) ai patzit ?
redlol.gif
de unde ? din paris
am auzit asha discutie la biserica cînd cumparam lumnari !!!
tu nu cum va te ai mirat?!
 
Back
Top