Partidele politice si figurile politice din Moldova

Ar fi bine sa te informezi, din cate stiu opiniile IPP si ADEPT nu coincid cu cu cele a AMN si lucratorilor de la Antena C ci sunt chiar contrare, in plus ele au participat la reuniune.
Unicele organizatii care au boicotat reuniunea au fost anume acele organizatii care pot fi numite la mod direct "de buzunar": Asociatia Presei Independente, Centrul Independent de Jurnalism, Asociatia Presei Electronice APEL, Centrul Acess-Info, Agentia Media Impact.
Cat despre clica de la primarie este foarte simplu: Chisinaul este un centru economic cel mai mare a Moldovei care contribue cu peste 65% la formarea bugetului de stat, cine controleaza Chisinaul controleaza majoritatea afacerilor din Moldova. Cei care au controlat pana in ziua de azi bussinesul din Chisinau sunt gruparile mafiote formate inca in perioada lui Gorbaciov. Vechea birocratie de facto este o retea mafiota atat de puternica incat nici comunistii nu au putut-o influenta timp de ceva ani. In timp ce administratia comunista practic nu este inca formata (inca mai domina vechile cadre) astfel actiunile guvernarii comuniste (care nu dispune de cadre) vor duce la schimbarea a clasei politice, din cea veche sovietica la cea noua cu o mentalitate noua.
 
Directorul executiv al Asociatiei pentru Democratie Participativa ADEPT, Igor Botan a declarat ca este dreptul fiecarei organizatii sa-si exprime protestul in felul sau: in strada, boicotand conferinta sau continuand dezbaterile cu autoritatile, mentionand ca este solidar cu colegii sai si cu jurnalistii in ce priveste abuzurile comise la „Antena C” si „Euro TV Chisinau”.

Si directorul executiv al Institutului de Politici Publice, Arcadie Barbarosie, si-a exprimat dezacordul in ce priveste actiunile autoritatilor in cazul posturilor municipale, spunand ca este absolut inacceptabila modalitatea de soluctionare a problemelor legate de „Antena C” si „Euro TV Chisinau”.
 
Back
Top