pe ultimul lap

Status
Not open for further replies.

dune

Active Member
ceia ce am vazut a fost tragic, in primul rind Michael o inceptu sa dubeasca serios ca deamu ma gindem ca amus amus intra la boxe si mai nu ma dadeam cu capu de pereti, dupa aia in loc sa vedem o lupta frumoasa intre el si Mika, si lui acesta pe ultimul lap ii exploadeaza motoru si so terminat povestea...nisti nu stiu ce sa mai zic, iaka si rezultatele:

1. Michael
2. Montoya
3. Vilneuve
 
shi cineva inca mai punea la indoiala existentsa minunilor :lol:

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: kedd pe 2001-04-29 08:51 ]</font>
 
tie iti pare bine, caci Schumacher(damn) a fost cel norocos.. mai bine se retragea si totul era chit..
iata mie si acuma imi vine sa ma dau cu capu de pereti....
cum se poate asa ceva?
Mika is the real winner, vreti voi ori nu..
asta-i ghinion, cum spun romanii.. noi zicem ca-i padla...
 
care minune?:)
mai este aici cineva care nu crede ca a fost o minune ci o anti minune?
sa stiti ca aveti haz...
 
tak, asha lucruri de intimpla, de fapt se numeshte padla cum a zis alias, dar Michael a mers foarte bine pina la 2 pit stop, pe urma nici nu putea sa faca foarte mult, shi inca avea probleme cu o roata !!!
anul trecut s-a intimplat inverts daca nu ma greshesc !!!!!!!!
 
As zice ca ceea ce i s-a intimplat lui Mika (nu mai zic de startul lui David) e ceva simbolic... Mercedes-ul moare!!! Sa moara... Mischu e incontestabil cel mai bun, dar a devenit cam plictisitor, iar figurile de dupa cistigarea titlului m-au cam suparat... M-a bucurat Montoya... In sfirsit pe podium. A meritat. E spectaculos si... ce-i mai important... l-a RIDICULIZAT pe Schumi. Sau mi s-a parut? :smile:
 
Parere personala, McLarenul nu moare si daca aveau sa fie mai atenti ar fi putut sa bata atit pe Ferrari cit si pe Williams, si atunci eu as considera c Ferrari se duce de ripa...insa ne-am convins ca in zilele noastre norocul sau nenorocul are un rol mult mai mare in cistigarea cursei decit il avea pe timpuri fiindca aici orice mica greseala poate aduce la cea mai mare cazatura...

Acelasi Montoya de exemplu nu a terminat pina la aceasta cursa nimic...si totusi daca o sa continue in aceasta maniera poate ajunge departe in campionat...

Dar sa vedem ce se mai intimpla...
 
hehe.. stimatilor.
Asadar aud cum toti urla in gura mare ca a fost un anti-noroc pentru Mika. Cu toate acestea cand s-a zis ca Michael era sa castige oricum cursa daca nu avea probleme la transmisie (adica - noroc pentru Mika), toti ignora comentariu.
Mai mult ca atit, la sfarsitul cursei, in loc sa mearga la cantarire si podium - procedura standard in F1 - Michael se duce in multime sa-l caute pe Mika si sa-i dea mina, admitind evident ca avut o protie de bafta.
David, ca deobicei cand se porneste de pe ultima pozitie(ceea ce se intimpla a treia oara in ultimile doua campionate), urca pina in puncte, incontestabil demonstrand ca Ferrari si Mercedes, din pacate pentru show, sunt superioare.
Iar pina la urma cine a avut noroc? Eu zic ca show-ul si spectatorii. Sa fi vazut ce ragete de bucurie si durere erau in Volga pe ultimul tur, era sa va convingetsi de veriditatea cuvintelor mele.
Tifozi pe veci,

-Andriel.
 
iar despre Montoya.. ce sa zic.. imi pare sincer rau ca Ralph o abandonat acolo. ca daca nu abandona, pun pariu ca era o dubla BMW cu cei doi frati pe primele doua locuri. Dar de, asta e. Montoya in schimb e baiat bun, dar pre garea4ii.. ii lipseste ceva calm germanic. Sena apropo avea asta.
 
Iata baietzi, ce reprezinta mashina lui Mika ... se vede deodata : cite motoare o ars, sau cite prob. tehnice a avut ? asa ca mercedes-ul mai are de mincat mamaliga !
 
Montoya - prea fierbinte? E intradevar... N-as spune ca Schumi e simbolul calmului german. Ceea de ce este nevoie acum in F1 e spectacolul. Or a cam inceput "dopajul" (vezi introducerea controlului tractiunii). Mischu si-a cistigat aprecierea fanilor prin metodele spectaculoase si "dure", iar Juan i-a folosit metodele impotriva acestuia. OK hai sa "uitam" faza... Sa vedem daca rezista in "Marele Circ"...
 
eu am impresia ca Montoya in curind are sa se paleasca de 'perete' bine, sa speram ca o sa aiba puterea sa revina (daca va fi cazul desigur)...
 
..nu de alta da niciodata nu am fost fan al echipei lui Montoya, iar tu esti un fan pana la moarte din cate stiu eu, ceea ce e laudabil. In F1 poti fi paparazi sau fan BMW... restul nu face :ciupos:
Poate ai ceva insider info care ne-ar interesa...?:)
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top