Problema cu un hard HP SCSI..

::[xupypr]::

Depressss
..am un adapter SCSI Adapteck la care e conectat un hard HP SCSI..problema e ca hard-ul e gasit de comp (inclusiv $i brand-ul lui) dar nu e gasit nici un Mb din toti pe care-i are..cind pun in XP functia "populate" i-mi arata ca nu are nici un Mb :sad:
 
dar nu e gasit nici un Mb din toti pe care-i are - nu e clara ce inseamna
Spune cu detalii ce-ai facut de la montare hard in carcasa ... pana unde ti-a zis ca nu are nici un Mb.
 
hard-ul a fost pe un server, acolo a fost formatat "pina la fiecare aţa" ..dupa asta adus la mine, unde compul nu gase$te nici un MB ..
 
cum crezi, din ceea ce-ai povestit poti sa presupui ceva despre care e cauza celor intimplate ?

se poate numai de presupus ca e vre-un defect, de ce natura nici nu poti zice, din lipsa la detalii.

daca intr-adevar nu mai ai alta solutie (nu ai la cine sa te adresez care poate veni sa vada problema in cauza) si esti nevoit sa apalez la forum, si vrei sa te ajute cineva, nu da descrieri generale, zi cat mai detaliat, ca asa nici nu shtii de la ce sa incepi.

- ai mai pus vre-un hdd la adapteru tau ? mergea ?
- ai posibilitatea sa pui hdd in alta parte ?
daca da, merge ?
- ai incercat sa partitionez hdd din nou ?
- cum e formatat (sist de fisiere) hdd ?
- ce sistema ai acasa ?
si inca, ce fel de hdd HP :???: ? (nu prea am auzit de hdd HP :wtf:)

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: coldun pe 12-01-2002 13:16 ]</font>
 
..pai treaba e ca HDD-ul e de la "serverul" care intra intr-un complect din cele acordate $colilor de catre Soros..deci modelul nu l ştiu, ştiu doar ca e de 2.13 Gb ..şi că e SCSI..
..şi raspunsurile..
  1. adapterul a fost luat de pe "server" (iau in ghilimele deoarece nu e chiar un server, ci doar un comp putin mai performant decit celelalte din clasa..) din computer lab..dar pot sa spun la sigur ca adapterul mergea, deoarece compul meu l-a gasit fara probleme la fel ca şi marca HDD-ului care stătea pe el ..
  2. am dar mi-i lene :grin: ..defapt, nu mă adresez la un om cu experienţă din simplul motiv că nu mi-i numaidect să "repar" acest hard..am ntrebat pe forum doar din interes..
  3. nu, nu am ncercat să-l partiţionez..
  4. cred că FAT
  5. Win 98 şi Win XP
..

_________________
If anything can go wrong, it will :smile: .

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: ::[xupypr]:: pe 12-01-2002 14:48 ]</font>
 
da zi cine concret ti-o spus ca nu vede nici un Mb ? sistemu ? daca 98, poate ca e formatat ntfs daca xp atunci ii mai interesant ... in orice caz zi cum ai facut si ti-o zis ca nu este nici un Mb.

incearca sa-l partitionezi, sub xp ar trebui sa poti sa faci tot ori sa-ti dee o eroare, care ar da macar un indiciu despre ce se intimpla, ca afara de is going wrong nu pot sa imi dau seama de nimic :smile:

apropo, vintu-i quantum
 
hirurg, intri in computer management, si acolo alegi optiunea disk management, si acolo sunt sigur ca o sa te descurci tu ...

si la mine o fost p roblema de asta ...

Sfatul meu sa formatezi sub NTFS dupa ce faci patrtitiile
 
Back
Top