Provodnik

Artur

ATACant
Nu stiam unde sa afisez aceasta tema de discutie aceasta rubrica mi sa parut cea mai potrivita...
Ce parere avetzi despre emisiunea de la ORT "provodnik"?
Mie persoanal nu-mi place... si am impresia ca tot ce se face este doar publiciatate ascunsa ...
 
..da, e ca s_hitt_y proga aia..nu am gasit niciodata ceva interesant in ea, $i in general, ma gindeam sa deschid o tema unde aveam sa spun cite ceva despre stricarea "image"-ului I-net-ului in ochii lumii cu ajutorul a fel de fel de programe $i carti care fac lume sa creada ca i-net-ul e un loc p/u toti :grin: ... aici nu are ce cauta culinaria $i pescuitul ..daca au tot numit proga "Provodnik"..pai las sa povesteasca ceva util...servere, $mecherii in programare, bug-uri in sisteme de securitate...nu fel de fel de $mecherii de tipul alegerii mai multor file-uri prin "magica" :lol: apasare a CTRL :lol:
 
eu zic ca emisiunea e nice, insa ar trebui sa fie shi ceva site-uri romane, ca e chiar full sa fie doar *.ru
 
..care-i problema Dan :grin: chiar trebiuie sa povesteasca lucruri din culinarie sau pescuit :???:
..cit despre *.ru..nu sunt un nationalist.. principalul e ca site-ul "reclamat" sa fie un site care merita sa fie "reclamat" :grin:
 
Bre ::[xupypr]::, ia gndeşte-te şi tu, dacă nu ar shi iuzveri care s-ar uita la site-urile cu info despre culinarie, pescuit, apu cine bre sa ne cumpere nouă(programerilor) programele, şi web design-erilor lucrul lor, a? cţi mai multi cianishi care folosesc produsele tale, cu atit mai mult vinzi şi reşpectiv :smile:, mai mult ai, ==> fericirea noastră-i mai mare, uăi!!!
Şapu naher, sorry de expresie, ţie emisiune la TV despre internet, mai ales despre administrare etc.? Pentru asta tu ai internetu uăi, să ai de unde invăţa, aici trăiesc profi, nu la TV, iaca!
 
La TV e pentru "şirokie massy trudiascihsya", nu pentru profi, asta-i ideea, nu ar trebui să te deranjeze, ba mai mult, cred că chiar nu face de luat n serios voobsche, poate chiar nici de privit, doar poate că pentru a te pricoli...
 
Dapu cum, eu always am dreptate :3man:
Lumea se uită la TV, "Bre, dapu mai este aşa ceva ca Inet, am auzit că-i cool, ia să vedem...", să uită la un site cu cooking, mai apasă pe un banner... Pe urmă se gndesc "Uăi, da cum o făcut ii asta?"(dacă au ceva in cap, desigur). Mai ajung pe rambler, Google, Yahoo etc... mai fac 2-3 căutari, şi damu ştiu macar cu ce se mănncă... Peste un timp poate eşi ceva bun din ciainiku ista...
Gata, TV şi-a realizat funcţia, mai departe scrie-n carte, singur daca ai cap.

Apu eu am scris gonka asta :smile: şă te conving de tăt :grin:
 
..da daca-i $ti cum m-am "aninat" eu de net.. ai intelege de ce zic ca ai dreptate..e vorba de o foaie pe care liceul nostru-$i facea reclama..acolo scria cuvintul "magic" Internet..pai mi-a fost interesant..cu toate ca nu $tiam nici ce e aia mouse..am mers la examenele de admitere..apoi am mers $i am invatat..timp de 4 ani am aflat cred eu destul de multe p/u un om care cum am mai spus : nici nu $tia ce e aia mouse..btw..de mare ajutor mi-a fost $i clubul "CNTI" ..care de altfel la inceput era gratis..acolo am "lucrat" :ciupos:
 
ash mai adauga shi eu ca nu toti sa-u nascut cu clava sub miini.
Prima data eu am vazut ce inseamna internet prin batrinul lynx. Sa fi vazut ce fericit eram cind se deschidea vre-o adresa de tipul altavista.com sau intram pe vre-un server care sustinea chat-ul.
Cu timpul totul se insuseshte mai vine shi de la sine.
Anume pentru asta nu trebuie sa ne suparam pe cianicii care privesc provodnicul.

Referitor la *.ru aveti perfecta dreptate, shi la *.ro exista foarte multe site-uri utile.
 
Se pare ca cineva de la provodnik a dat pe aici :smile:
In ultima vreme a disparut aceasta emisiune...
In genere pentru un ciainik era buna...shi nu numai ...
 
Pe 2002-01-05 04:34, Ion a scris:
ash mai adauga shi eu ca nu toti sa-u nascut cu clava sub miini.
Prima data eu am vazut ce inseamna internet prin batrinul lynx. Sa fi vazut ce fericit eram cind se deschidea vre-o adresa de tipul altavista.com sau intram pe vre-un server care sustinea chat-ul.
Cu timpul totul se insuseshte mai vine shi de la sine.
Anume pentru asta nu trebuie sa ne suparam pe cianicii care privesc provodnicul.

Referitor la *.ru aveti perfecta dreptate, shi la *.ro exista foarte multe site-uri utile.

ehhh, ioane, ai perfeca dreptate, imi aduc si eu amintae ca eram pe jindoza si mi sa parea ca sunt " velikii spetialist vseh vremeon naroda" am accesat internetul unul dintre primii oamenii din MD :grin:
 
In genere unica ce-mi place mie la Inte...asta e ca posti sa ai legatura cu prietenii...nu shi inca una este o sursa mare de informatsie de unde potsi invatsa foarte multe...eu de exemplu am invatsat foarte mult din inet...dar nu uit acea zi cind pentru prima data am dat de el :smile: nici nu shtiam ce shi unde...nu ma vrubeam nici in adrese e-mail...nici in adrese web... de atucni eu am crescu faoarte mult...impreuna cu inet-ul...shi nunumai (am mai adaugat shi ceva kg pe mine ) :grin:

Daca sa revenim la tema Provodnik este o emisiune normala care ar ajuta asha tipi ca cum eram eu pe timpuri...
Acei ce spun ca tipa e levai( da e levai) da tu uitet din alt punct de vedere...uitete din punctul cela in care tu aveai zero cunoshtintse despre inet shi ce reprezinta el...
 
Back
Top