Re: Hai sa-i dam foiala ! :)

Patsani cind va apucatsi concret de lucru...trimetetsimi shi mie un email cu toate detaliilie jocului...va spun sincer ca obosesc sa citesc mesajele voastre...dar mai precis nu pre am cind sa le citesc...
 
IA zdesi !
Mai , cand am timp , intru !
Is pre ocupat eu cu jocu' ista , ca nish nu mai intru pe moldova.net !
Am facut contract cu GODgames !
Ei au spus ca ne vor ajuta cu orice suport informatitzional !
Apstudio , cand se va hotari totul , te voi contancta !
Ca atare pe toti !
 
GOD - the "Gathering Of Developers".

Normal, firmele se imaprt in "developers" si "publishers". Adica cei ce fac jocul si cei care-i finanteaza si publica jocurile pe piata. Sunt si firme mixte, de obicei publisherii mari formeaza studiouri de development.

Idea la GOD games a aparut din cauza conflictelor intre publisheri si developeri. Deci, GOD e o firma publisher insa e formata de cateva firme developer. Ei au vrut sa faca imposibilul, si evident ca nu s-a primit. Ei in fine sunt la fel ca si oricare alt publsiher, insa cu reclama de "tare mare suport pentru developerii independenti". In realitate - orice developer ar avea acelasi suport de la oricare alt publisher. Inafara de asta, GOD s-a facut renumita pentru starea financiara rea si jupuierea grupurilor independente.

Raspunsul lor la adresarea ta, AnimalX, e unul standart. Ei sunt cointeresati sa lucreze cu orice grup care poate face treaba buna. Urmatorul pas al lor e - "aratati ce puteti si vorim mai departe". Oricare publisher (din vre-o 60 care exista curent in SUA/Europa) o sa-ti raspunda asa.

Dupa parerea mea, toate contactele estea nu au mult sens pina nu se strange un grup de treaba dedicat care incepe a arata rezultate impresionante. Atunci si discutiile

Anatolie
 
anatolie

sunt total de acord cu tine dar la cate stii tu eu cred ca impreuna cu animal X ati forma o echipa super de super! hai faceti-l impreuna!
 
to devilus

devilus:ei hai bre, lasa jelea :)
eram si eu in bad mood...
ce crezi ca nu stiu farmecul lucrului viei?...Mie-mi sta in git atita lucru la vie - de aia am fost (parca) impotriva...

mdaa...ai dreptate, poporul nostru e pasnic, prea pasnic si inert, mama lui!
 
am inteles :)

deci trebuie sa va apucati de treaba si sa aratati ca intradevar puteti face ceva... ian sa vedem :)
 
Re: Idee!?

devilus said:
Cel mai tare ce-mi place in "Winemaker Tycoon" ca asta este domeniul in care noi ne putem documenta foarte usor si 100% autentic.
- hmm... ap iaca daca o sa va trebuiasca documentatie despre proces ...ap cum sa va zic ... "Aroma" + "Cricova" + "Calarasi" = iaca unde eu is welcome, si gasesc orishe va trebu ;)
 
da po liubomu ... tycoon`u o sa necesite gindire ...da la lume, ca sa ai succes tre` sa le dai postreleati in sheva ... ;)

Avem eu zilele estea o idee la jioaca ...da am uitat-o :( ...poate ni-a veni iara in cap...
 
offf ... citi ni-o zis-o :lol: ...nish nu stiu, sa va cred - sa nu va cred ? ;)

Da iaca m-am gindit la jioaca ... action/adventure/quest - "Jack. The Ripper - Son of the Sin" ... eroul este Jack the R, sau un detectiv care il cauta ...sau ambii :) ... poate sa semene cu ideea filmului From Hell (eu nu l-am vazt), da po liubomu se poate de facut sheva scary ... tre` de gindit ... voi si zishiti ... bagam in jioaca, prostitutshi semi goale, care sint zversko macelarite, strigate de jale, intuneric, un muzon gruznii de la care iti ingheata kelea, ... etc..etc..

...sau daca vreti fashem un Mario karting, si il vindem la japoneji...ca lor le plac jiocuri de-aestea ... ii o sa-l baje pe Nintendo ...si o sa-l vind la kopkii lor de japoneji :)
 
animal

animal X hai mai in calitate sef decide si tu o data care este ideea si supune-o o data la vot, ce faci acolo? ce pui la cale? :)
 
Regulament

Deci , ca orice proiect , System trebuie sa aiba un REGULMET! Deci , iata regulile impuse : 1. Fiecare membru trebuie sa poata indeplini o functie : 1. Programator 2. Designer 3. Specialist 3Dgrafica 4. Testator 5. Pictor 2. Membrul trebuie sa fie pe internet cel putin 2 ore pe saptamina ( cu excepia vacantelor permise ) ! 3. Virsta trebuie sa fie intre 12-24 ani ! 4. Orice utilizator trebuie sa contribuie cu ceva shi sa-si indeplineasca sarcina data , in caz contrar , va fi scos din grup ! 5. Vinderea ideilor va fi pedepsita cu scoaterea din grup ! 6. Orice descurajare sau ceva de acest tip se penalizeaza cu scoaterea temporara din grup ( fiind scos din grup el va avea acces doar la tot ce s-a petrecut pina la momentul dat , stirile shi sarcina sa , pe care o va face chiar shi atunci cand este penalizat ! ) Cei care nu sunt de acord cu aceste reguli , trimite-ti un mesaj la email-ul: constantin_md@hotmail.com shi vom tine cont de obiectiile voastre ! Cu drag , System !
Acesta a fost regulamentul !
Deci , m-am gandit shi sfatuit shi am hotarit ca joaca sa se numeasca Jumanji , cine a vazut fimul shtie despre ce e vorba !
Acum pregatiti , cu pixul shi o foaie o hartaa jocului !
( in cautare de comori ....) !
EU sunt permanent pe i"net , asha ca daca doriti sa imi spune=ti ceva sau sa intrebati ma puteti contancta :
constantin_md@hotmail.com
 
Mai kopkii, ma faceti sa rid. Sa nu cumva sa credeti ca vreau sa va ofensez, doamne fereshte, dar cine din voi a participat macar la un project serios cu cel putin 30Mb de cod sursa? Cine a scris ceva utilizand OpenGL sau DirectX mai complex de citeva obiecte semitransprente ce se rotesc? Cine are idee cit de cit de "Teoria jocurilor"? S-apoi draga AnimalX, de unde ma rog ai sa gasesti tu o grupa de programatori MSVC mai tineri de 24 ani cu experienta destula? Sa nu-mi spuneti "Way, am 18 ani da shtiu tat, fac shi vrei", singur am fost ahsa, stiu ce graiesc. Unicul om pe care il cunosc care era ~ la nivel la vremea lui a fost Andrey Zabolotnyi, daca cineva shtie despre cine vorbesc...
Ei, oricum, incercarea vina n-are, cine stie... :)
Iaca eu am de gind sa fac un puzzle profesional (cei drept singur shi in timpul liber), si cite probleme aici apar, cu toate ca AI nu trebue sa implementez, da voi sheva tipa Counter Strike... heh.
 
Bion , noua programatori cu experientsa nici nu ne trebuie , avem nevoie de cineva care cat de cat se pricepe , "Anatolie , putin( eu) , devilus ..."
Noi nu facem un joc tipa Cs, ci unul adventure tipa Cuzea !
 
Back
Top